הוי הצביעות של הזוג הדתי

פרצלה

New member
בברור שאתם גזענים

מעניין איך הייתם מקבלים הקלה לזוג עם הערבי שבגלל אותה הקלה היו עפים שושי ושושה

shoham95

New member
אני נגד הקלות באופן כללי

(כל עוד זה נותן יתרון לזוג שמקבל את ההקלה) אבל לא הייתה לי בעיה שיתנו הקלה לשירה ופיראס, כל עוד זה לא היה נותן להם יתרון על פני הזוגות האחרים- וכמובן אם הייתה סיבה מוצדקת להקלה. (נניח- היה צריך לאכול חזיר ולפיראס אסור, או משהו כזה.) לא אוהבת ששופטים אדם בלי להכיר

פרצלה

New member
אבל זה כן!!!! נתן לשוש ושושה יתרון על פני האח

האחרים,על מה אתה מדבר,משלב מסויים במשימה לשירה לא היה סיכוי כי הגוף שלה היה גמור ומצד שני אתה לא יודע איך שושה היתה מצליחה לגלוש עם גוף קפוא ואף פעם לא נדע..... אולי אם היתה עושה את המשימה כמו כולם גם הגוף שלה לא היה עומד בקור הקיצוני ואז אולי הם היו מודחים ולא שירה ופיראס? ההקלה הזו היתה הקלה מאוד לא הגונה וההפקה היתה צריכה להחליט שוש שיעשה את המשימה כי הוא כן יכול לעשות אותה עם בגד ים. זה בערך כמו.......לשבת במיכל מים קרים מאוד מאוד שעה(כולם) ולשבת שעה במיכל מים חמימים ונעימים(שושה)

shoham95

New member
אם זה כן!!!!! נתן להם יתרון על פני האחרים

אז זה באמת לא פייר. אבל אם אלו היו בגדים דקים מאוד מאוד שלא נתנו להם יתרון (שזה מה שאני חושבת שהיה, אבל לכי תדעי)- אז אין פה שום דבר לא פייר כי זה לא נתן להם יתרון. בכל מקרה, אין טעם להתכווח על זה, כי אנחנו לא יכולים לדעת עד כמה זה הקל עליהם, אם בכלל.

פרצלה

New member
די נו,אתה לא רציני

אתה לא יודע אם זה נתן להם יתרון? בסדר. שיהיה הרי גם אם היו זורקים את החילונים בלי מצנח ממטוס ואת שושה עם מצנח,לא היית בטוח שזה לא עזר לה לצנוח בשלום.........

shoham95

New member
טוב, את יכולה להגיד מה שאת רוצה-

אני לא מתכוונת להמשיך את הדיון הזה.

emen

New member
בניגוד לאמריקאי, כאן ההפקה מחייבת לשים פרסה

מה כבר ניתן לעשות? ממילא כל זוג חייב לשים את לסובב זוג אחר. זה לא שיש להם הרבה ברירה.

עלוב

א' הם לא ידעו ששאר הזוגות שמים לבר ואינה (ככה שהם לא ידעו שזה יגרום להם לעשות עוד משימה) ב' הם לא ידעו שהמשימה תהיה לאכול לא כשר ג'. הם לא ידעו אם אינה ובר לקחו את המשימה הזו במילא ד' הם בעצם אמרו שאם הם היו יודעים הם לא היו שמים להם ה' אתה חתיכת בן אדם עלוב ופתטי מ.ש.ל

ny22

New member
מנהל
מה הם יכלו לעשות?

הם לא ידעו שזה מה שיקרה, וגם אם הם היו יודעים, הם היו צריכים לשים לזוג אחר בכל מקרה... כל הכבוד להפקה שהכניסה את הקטע שבו עקיבא מתנצל על כך לפרק, אחרת זה באמת היה יכול להיראות מכעיס, וכל הכבוד להם (להפקה) שהם בחרו להראות את זה - את איך שעקיבא (ובטח גם ענהאל) מצטער...

חוטהשני

New member
באמת אני לא מבינה את הבעיה שלך... זה באמת כמו שכתבו כאן בא נחפש את הדתיים (ע"ע חדר הכושר בטכניון שזה סתם עוד עניין שהתקשורת נפחה והוציאה מהקשרה...) וממש ראו איך עקיבא ממש הצטער והתנצל שהוא שם את הפרסה הזאת לבר ואינה שבסוף 'סובבו' אותן... אבל במשחק הזה כל הזוגות חייבים לשים פרסה (שלא כמו במירוץ האמריקאי...)

פרצלה

New member
צר לי לשמוע על דעתך לגבי הטכניון

והיות שאת מייצגת גישה איראנית,ן אין בינינו יכולת לויכוח. יום ניפלא שיהיה לך ותשתדלי לא להביט בגברים אוי הברוך

חוטהשני

New member
מי שמייצג את האיראנים זה אתה... אתה לא מוכן לשמוע דעות אחרות - וזה בדיוק ההתנהגות האיראנית, אפילו שאתה חילוני... מה הבעיה לתת למס' סטודנטים להתעמל בצורה שיותר הולמת את דרך התנהגותם/תרבותם ?? הם לא ביקשו להפוך את כל השעות לשעות נפרדות אלא ביקשו בסה"כ 5 שעות שבועיות לטובת הדתיים (שעתיים וחצי לכל מין !! תסתכל ברשומה הזאת ותבין את האבסורד...) והשעות הללו הם בשעות שחדר הכושר במילא היה סגור (הסכימו לפתוח את המכון יותר מוקדם ולהאריך את השעות עד לשעות הקטנות של הלילה....) מדוע שסטודנט שמשלם את מלא הסכום לטכניון ולאגודת הסטודנטים לא יוכל להשתמש במתקנים שיש בגלל שהוא נוהג אחרת ??
מדוע חוסר ההתחשבות ????? איפה הכבוד ההדדי ??????

פרצלה

New member
כבוד הדדי? מצחיקולה

להכריח נשים ללכת על מדרכות נפרדות? לא לתת להן להיכנס לחדר כושר בשעות מסויימות? לאסור עליהן לשיר? איסור תליית תמונות נשים? שנמשיך? כי הכל מתחיל ב-רק שעה אחת לסטודנט בחדר כושר ומשם זה מתדרדר......אז באמת,תגידי מה שתירצי,אני עם איראנים לא מתווכחת

חוטהשני

New member
קראת את הרשומה ? אתה מערבב כמה דברים ונשמע ממש פטטי... יש הבדל בין שמיעת שירת נשים (הצוערים אגב לא סתמו להם את הפיות אלא ביקשו בצורה מכובדת לא להיות נוכחים באותו קטע...היו מוכנים לעשות כל תורנות אפשרית...) לבין תליית תמונות, מדרכות נפרדות ועוד (שזה גם מרגיז אותי...) בבריכה יש שעות נפרדות ולא שמעתי שזה נחשב לכפייה (יש מעט שעות..כך בעיני זאת כפייה שמי שזקוק לשחות כל יום חייב לעשות את זה לא לפי איך שחינכו אותו או לא ללכת לשחות...
) הגיוני מאד שסטודנט שמקפיד על כללי צניעות יאפשרו לו להתעמל (ומדובר על כולה 5 שעות שבועיות...באמת לא מבינה על מה המהומה הזאת...)

פרצלה

New member
כל חוק שמנוע מאישה לעשות או להראות

הוא חוק ברברי נקודה ואין על זה כלל שום ויכוח. את לא מבינה שאין ביני ובינך שום נקודת פתיחה לויכוח?

חוטהשני

New member
אני מבינה שאין לך שום כבוד... וזה הדבר היחידי שאפשר להבין מהשרשור התמוה הזה...

פרצלה

New member
אני בהחלט לא מכבדת את רצונך

להפוך נשים לדרג ב. הקו שאת מייגת הוא קו פרמיטיבי של בורים

למעלה