הוי הצביעות של הזוג הדתי

פרצלה

New member
הוי הצביעות של הזוג הדתי

מצד אחד הם לא יוכלו לא כשר אבל להחטיא את בר ואינה באכילת כשר שזו עבירה חמורה מאוד הם כן יכולים.........

shoham95

New member
כשהם שמו את הפרסה הם לא ידעו שזו המשימה.

ואח"כ, מה הם יכלו לעשות? ראית שעקיבא הצטער על כך. הם לא גרמו לבר ואינה לאכול לא כשר.

omer719

New member
מה הם היו יכולים לעשות?

באמת לא יודעים איזה משימה זאת כששמים את הפתק...

ורדונה2

New member
נמאס משונאי הדתיים. שבו בשקט כבר, קרציות

הם זוג ממש מקסים. הלוואי שינצחו (למרות שלא נראה לי שזה יקרה
)

פרינז

New member
מה הקטע? מה כואב לך?

למה כל הזמן לחפש את הדתיים? כל כך מפריע לך שהם נמצאים על המסך שלך? תעבירי ערוץ כשהם מופיעים כמו שאני עושה כשמוטי ופונדק מדברים אני קם ועושה משהו אחר בנתיים מחכה שיעברו לזוג אחר. וכמו שאמרו מעליי עקיבא אמר שזה לא היה לו נעים אחרי שהיא ידע מה הפרסה עושה. ואיזה ברירה היתה להם? הרי כל זוג שהם היו בוחרים היה עלול לעשות את הפרסה הזו. והם לא ידעו איזה פרסה מקבלים.

Volldemort

New member

הקטע הזה של לחפש דתיים בכח ממש מעצבן אותי בזמן האחרון! בYnet כל פעם שיש אזכור של דתיים, לא משנה באיזה כתבה, ישר צצים אנשים שמתחילים להשמיץ...
תופעה מעצבנת.

פרצלה

New member
הרי אתם שמחים שנתנו להם לנצח במשימת השלג

כי הערבי עף בגללם,כי גברת שושה לאא היתה צריכה לקפוא למוות ואתם הרי גזענים בנשמה

omer719

New member
חח איך זה קשור?

באמת שאין להם ברירה. זה לא שמאפשרים להם לבחור לא לשים או שהם יודעים את המשימה לפני... אז למה אתה חושב את זה?

פרינז

New member
נכון אני שמח שהם מנצחים

אני לא חושב שאם ענהאל היתה בבגד ים זה היה לה יותר קשה. היא נולדת בצרפת והיה נראה שהיא יודעת לעשות סקי. גם האחרות עברו את זה מהר. זה ששירה לא הצליחה ונפלה שוב ושוב זה היה כי היא לא ידע לגלוש, והקור הנוראי הזה שהם דיברו עליו שבעצם הרס לשירה זה כי היא עשתה את זה הרבה מאוד פעמים בלי הפסקה. האחרות עשו את זה פעם פעמיים אולי ואז עברו, אז לא היה להם כל כך קשה. ולפני שאת/ה אומרים שאני גזען תכיר אותי ולא דרך כמה הודעות בפורום כאן.

shoham95

New member
ואת אוהבת ללבוש שמלות ירוקות ולשחק דמקה

אם כבר אנחנו בקטע של להמציא דברים. נו באמת.

shoham95

New member
מה הקשר?

דיברתי על זה שאתה ממציא שאנחנו גזענים ושאנחנו אומרים את זה כי אנחנו שמחים ש"נתנו להם לנצח במשימת השלג" (שזה לא נכון, אבל נניח...). נו באמת.

למעלה