הוי הצביעות של הזוג הדתי

חוטהשני

New member
זה שאני מעדיפה לא לשחות או להתעמל עם בגד לא צנוע ליד גבר לא הופך אותי או את הנשים לדרג ב'.... כי אני כאשה מכבדת את עצמי וגופי ולא מעוניינת שגבר יראה אותי עם בגד ים/בגד ספורט. אני למשל מעדיפה להתעמל עם בגדי ספורט נוחים (מה שאפשר לעשות למשל בסטודיו C...) מאשר בבגדי 'זלמן'...

פרצלה

New member
ואגב,גבר שלא יכול לשמוע אישה בלי להתגרות

או לחשוש מגירוי,זה כבר מעורר תהיות

חוטהשני

New member
כאילו.... אין לא עלינו פדופילים, או סוטי מין
ההלכה נבנתה לא רק על מה שהיה קיים אלא על מה שעלול להיות... (כל הלכות הצניעות הם סייגים - מחשש שמא יקרה משהו קבעו הלכות מסוימות...) ואגב עוד סייג חשוב יש בהלכה "סייג לחוכמה שתיקה"....

פרצלה

New member
מה הקשר?

תסבירי לי מה הקשר בין פדופילים לבין דתיים שלא מסוגלים לשמוע אישה שרה..... מה השלב הבא? לגבר דתי יהיה אסור לראות ידלים ברחוב? אתה מבינה בכלל כמה השמצת את המגזר הדתי בהשוואה המטורפת שעשית? ואגב,אחרי השטות המפלצתית שכתבת בהחלט הגיע הזמן שתעשי סייג לחכמה שתיקה אף עלפי שאני חוששת שאין בך חכמה כלל.

חוטהשני

New member
ההלכה נקבעה לכולם.. יש שמקפידים עליה ויש שלא... אני כן מעריכה את ההלכה ואת הקו ההלכתי וחושבת שהם הסתכלו למצב מסוים בצורה כללית בעיקר כי הם חששו מה יהיה מעבר לכך.. ברור שלא כולם יתגרו... אבל אם פרומיל אחד כן - עדיף לקבוע כלל מאשר לא לקבוע אותו... אני אמשיך לכתוב כי אני יודעת שדברי מנומקים ולא בוטים...

פרינז

New member
למה להמשיך?

הדיון דתיים/חילונים גלש ממש מעבר לנושא הפורום והזוגות במירוץ. בשביל מה לעורר את זה עוד? אתה חושב שתצליח לשכנע אותו? הוא יצליח לשכנע אותך?

Volldemort

New member
אממ

האמת שהבאתי את הקישור כדי לסגור את הדיון (כי זה מה שהוא חיפש- דוגמא לחרדים שמתנגדים להדרת נשים ואומרים את זה בקול), אבל בכל מקרה הדיון היה ממשיך למטה גם אם לא הייתי ממשיך אותו פה.

פרינז

New member
זה דיון שלא יגמר, וזה גם לא ממש דיון

יותר כמו החלפת האשמות כאשר שני הצדדים לא יצליחו לשכנע את הצד השני שהם צודקים כי הם מגיעים מעולם שונה ותפיסה שונה של הדברים. מה שאני חושב פשוט שכל הדיוק הזה (לא רק אתה והוא אלא בכלל) קצת גלש בפורום.

תקשיב ותקשיב טוב

בגלל אנשים כמוך יש אנשים כאן שפשוט עוזבים אחד אחד את הפורום. הדעות שלך והשרשורים שאתה פותח פשוט מעליבים ופוגעים. אני כדתיה נעלבתי מכל מה שאמרת בשרשור הזה. אני עוזבת את הפורום ותדע שזה רק בגללך. אין לי מה לחפש כאן אם יש כאן אנשים כמוך. חוצפן!!!

למעלה