הוי המועצה המועצה

הוי המועצה המועצה

אני מוכרחה להגיד שהיתה לי חוויה נהדרת במועצה , תחושת השותפות לדרך שוב עלתה בי. ממש הרגשתי שהאנשים שאיתם אני יושבת הם שותפיס שלי, לעיתים האמצעים לאותה הדרך אינם דומים ומוסכמים אך עדיין תחושת השותפות הורגשה חזק בכל תפילה, בכל דיון, מליאה , ארוחה והפסקה. בקשר להחלטות אני חושבת שנעשו החלטות מאוד משמעותיות ומתוך דיון וחשיבה, אין לי ספק כי כל החלטה נעשתה אחרי חשיבה וגם בעניין המדים. קבוצת הדיון בנוגע למחוייבות השכב"ג לשכב"ג למדים ובכלל היתה מאוד משמעותית, אומנם אינני מבינה עד הסוף את עניין הצבע אך הוחלטו עוד הרבה דברים משמעותיים בנוגע למדים מעבר לצבע.... על כולנו עומדת עכשיו המשימה להביא את הדברים לידי ביטוי וביצוע בידנו הדבר. המשך ההחלטות יהיו בחוו"יה בוגרת שכבר אנו מתחילים לעבוד עליה במקביל לחוו"יה צעירה. ויהיה לנו הרבה על מה להמשיך ולדבר, על משמעות הצבע הזה ולא "למה לא צבע אחר" אלא למה כן הצבע הזה... ועוד החלטות משמעותיות שנדחו לחוו"יה בוגרת. תודה רבה לכולכם על חופש מהנה - גם הטיול ובעיקר הכנס. עומדים לפנינו חודשיים עמוסים - המשך פעילות משמעותית של שכבה צעירה בסניפים , פעם בשבועיים פעילות שכב"ג,והכנות רציניות למחנה חוו"יה. אוהבת רינת.

למעלה