הוי בנות בנות

הוי בנות בנות

פעם ראשונה היום קראתי את ההתפקדות של כולכן והאמת שאני מרגישה קצת איך אני יגיד לא יודעת.קצת כאילו הוציאו לי את האויר מהגלגלים.הרבה הפלות,המון האמת היא ואני עוד רוקדת די הרבה ככה שאני מקווה שיהיה בסדר לא בא לי על כאבי לב וגם הזמן.אני אופטימית אולי על החודש הראשון ואם הבנתי נכון מכן אז בכלל אין ביוץ כל חודש?! לא קלה היא לא קלה הדרך אבל אין די לאמונה שבתוכנו

תסתכלי על החצי המלא של הכוס

ותראי איזה כייף זה שיש את הפורום הזה ויש בו הרבה נשים/בנות שאפשר לשתף ולחוות ביחד ובמיוחד לשאול כשיש ספקות. אז אני לא יודעת לענות לך על ביוץ כל חודש או לא. תמיד חשבתי שכן כל חודש. אבל נמשיך להאמין גם אם לא קלה היא דרכנו.

פּוֹנְג

New member
סטטיסטיקת ההפלות היא גבוהה

לא רק כאן אלא בכלל. זה מאד עצוב אבל אני לא בטוחה שזה לא היה כל הזמן ורק לא היו מודעים לזה. אני מסתכלת על זה כמשהו שטוב לדעת שקיים. אני רואה איך הבנות כאן מתמודדות עם זה ואני מתחזקת ויודעת שאם זה יקרה לי - אני אדע להתמודד ואוכל להתמודדות הזו. מקווה שלא את, לא אני ולא אף אחת יותר, ניכנס לסטטיסטיקה הנוראית הזו.

תמרלה

New member
נקודת מבט אחרת-לגבי הפלות

ראשית שלא יצא לך שום אויר ,תנשמי אט ותרגעי! כי אפשר אומנם לדבר על הכאב והעצב שיש בהפלה, אבל תחשבי כמה עצב ותסכול וכאב נחסך -לעומת זאת מללדת ילד פגום, כך שהיום הטכנולוגיה היא כזאת מפותחת שאפשר לגלות מראש ולמנוע ,מה שלפני שנים לא היה אפשרי, וישנם משפחות רבות שנהרסו, ילדים שסובלים, הורים כואבים ומתוסכלים -כי נולד להם ילד עם מום זה או אחר והם מנסים לשרוד כל יום!! לא הבנתי לגבי הריקודים - לרקוד זה סבבה, רק בהריון צריך לשמור לא לעלות את טמפרטורת הגוף יותר מידי, ולא להתאמץ מעל הרגיל. לגבי הביוץ, עקרונית צריך להיות ביוץ כל חודש, לפעמים הזקיקים קטנים מידי, לפעמים פיספת את היום ה"נכון" , יש מלא סיבות! אם את רק בתחילת הנסיונות , תמשיכי להיות אופטימית ותחשיבי חיובי ורק טוב -ויהייה טוב שיהייה בהצלחה

למעלה