הוידוי שלי...

הוידוי שלי...

פעם ראשונה שאני כותבת כאן בפורומים, הייתי חייבת לשפוך את ליבי, לבטא את רגשותיי, לספר מה עברתי ומה עוברת... אני בת 24, לא חסר לי כלום בחיים, אפילו לפעמים אני חושבת שההוא שיושב מעלה העניק לי יותר מידי, לפני כמה חודשים הכרתי בחור, אחרי שבועיים של היכרות ואחרי שנקשרתי אליו קצת ותר מידי הרגשתי שמשהו איתו לא בסדר, אך לא ידעתי מה, שאלתי הוא סיפר, הוא היה נרקומן כמה שנים והיה בשלבי גמילה, היה נקי חצי שנה, נשארתי איתו, הוא מעד (שימוש חד פעמי) עזבתי אותו, הוא נפל (שימוש יום יומי) לפני כמה ימים שלח לי הודעה שנפל לזריקות. עכשיו אני שואלת את עצמי - איך אני נופלת על האנשים שהכי קשה בעולם לפתח איתם מערכת יחיסם, איך התאהבתי במישהו ששבר את ליבי ואת נפשי, איך אני מוציאה אותו מהראש שלי, המון שאלות בלי תשובות. קשה לי מאוד. אני חלשה.

א ל נ י

New member
היי

חייבת קודם לשאול למה ההוא למעלה ? שהעניק לך יותר מדי זה בסדר להזכיר את שמו קשה או מה? לוידוי אני כואבת גם אותו שניקלע למצב כזה שלא יכול לצאת מימנו וחבל אך את צריכה לראות את הדברים בבהירות ולהחליט שמכאן את ממשיכה הלאה לשבת ולהצטער במילא אין לזה תועלת הבחור כבר נפל ומאמינה שלך לא מתאים חיים משותפים איתו אז מה הטעם לחשוב יותר מידי תניחי הכל בצד ותמשיכי לגן ורדים משלך לא לפול על אנשים ששורה אחרונה הם לא מתאימים לך שמרי על עצמך

ומצד שני...

אולי אפשר לשנות אותו. איתך הוא יותר חזק, ואת- גם את קשורה אליו. לכל אחד יש את הבעיות שלו, הפגמים שלו, השדים שלו... מה שקורה זה שהשדים של רובנו חבויים או "מקובלים". הרי עם כל מיני אלמנטים נפשיים-רגשיים, כמו פחד ממחויבות(הנפוץ), חוסר בטחון יומיומי וכו', היית מנסה להתמודד. אז למה שלא תנסי גם הפעם במקום הטענה ש"זה לא בסדר"? אני מאמינה באהבה, וממספר השורות שכתבת אני יכולה גם להגיד שאני מאמינה בך. את לא שבורה, ולא זקוקה לאהבה באופן עיוור שיקשה עלייך לעשות רק מה שטוב לך. לכן קחי את הסיכון, היעני לאתגר... מאחלת לך המון בהצלחה...המון!

די דנסר

New member
שמש....

לעולם, אבל לעולם לא הייתי מציעה הצעה כזאת למישהי "נקיה"!!!!! די דנסר.

די דנסר

New member
מדוע לא? טוב ששאלת....

לא סתם היא צריכה לברוח. היא צריכה בבהילות כל עוד נפשה בה. במקרה הזה יש להזהר כמו מאש!!!
היא לא יודעת איך לטפל במקרים כאלה והיא עלולה להכניס ראש בריא למיטה חולה. לידיעתך, אני מכירה אנשי מקצוע מעולים, שלמדו שנים רבות את הנושא, ולמרות הידע הרב שלהם והניסיון לא הצליחו להחזיק נרקומן "נקי" תקופה ארוכה. כיון שבכל משברון קטן בחייו (ויש המון כידוע...) הוא שוב נפל לסמים. אולי את היית נוהגת כך, זה לא אומר שהמעשה נבון די דנסר

די דנסר

New member
מישהו צריך לומר לה

אם את ואני לא נאמר לה, אולי אף אחד לא יאמר. אהבה- ככל שתהיה חזקה, ככל שהיא תחזיק אותה בצפרניים, היא לא תוכל לקיים אותה זמן רב במערכת יחסים עם נרקומן. היא תסבול מאד וכל החיים שלה יתהפכו. אני מדברת מאהבה ואני מאמינה באהבה, אך לאהבה כזאת יש לשים גבולות.

תקשיבי יקירה,

לא מזמן הייתי בהרצאה בנושא הסמים. גיליתי שם המון. גיליתי למשל שאנשים נופלים לתהום הזאת בלי שום קשר לאופי או מעמד. גיליתי גם שאנשים קמים. נשאר כתם, אז שיישאר. זה כמו אנורקסיה או בולימיה: יוצאים מזה, אבל הבעיה נשארת, לכן תמיד צריך חיזוקים. וזה אפשרי. אפשרי להיות מאושרים גם אחרי. להרצאה הגיע אדם שנגמל מסמים; עכשיו יש לו משפחה, והוא לגמרי בסדר. הבחורה כתבה שאיתה הוא היה בסדר, אז זה אפשרי. בחורים מתחתנים עם אנורקסיות ובולימיות לשעבר כל הזמן. אז למה המקרה הזה מסוכן? סמים זאת בעיה, וצריך להילחם בה, אך אינני סבורה שהרחקת ה"נרקומנים" מהחברה, בלי הזדמנויות חוזרות, היא הפתרון.

די דנסר

New member
זה ויכוח לפורום אחר

אני חושבת שמיצינו את הנושא. שיהיה לך יום טוב.

תודה לכולם על התגובות......

קשה מאוד לצאת עם מכור, כמעט בלתי אפשרי ודורש כח סבל בלתי רגיל, במיוחד מישהו שאוהבים. העניין הוא שאני לא רוצה "להציל" אותו, הוא צריך להציל את עצמו... זאת לא הייתה הכוונה שלי. הכוונה שלי הייתה איך לעזאזל הגעתי למצב שבחורה כמוני מוצאת את עצמה בתהום כזאת עמוקה (למזלי מצאתי את הדרך החוצה לפני שיהיה מאוחר מידי) אך איך קורה דבר כזה שהלכתי לשם, אני לא יקבל את המונח "מים גנובים ימתקו" כי זה לא אני! לא משנה, האמת, אני לא מחפשת שום תשובות לשאלות התמוהות שלי, רק רציתי לשפוך את ליבי.

אם כבר בו עסקינן, תפתחי את הספר....

"לא ישא שמו לשווא" ! וכל אדם באמונתו יחיה, ואם החלטתי כך לקרוא להוא שיושב מעלה, אז ככה הוא בשבילי, אין בכלל על זה ויכוח! ותודה על התמיכה.

א ל נ י

New member
לא התכוונתי להתווכח

אפשר לכתוב אלוקים במקום אלוהים "ההוא" נשמע לא טוב מכבדת את אמונתך בלי שום קשר יום טוב לך

די דנסר

New member
קשה אך אפשרי

להוציא אותו מהראש יקח לך עוד הרבה זמן כנראה בשל הקשר המיוחד שהיה לכם. אך יקירתי, חשבי על עתידך ועל עתיד הקשר בינכם. לא היית רוצה למצא את עצמך ברגעים של חוסר שליטה שלו ("קריז") ולא היית רוצה להיות שם. למרות הכאב (הבאמת קשה) תצתרכי להתגבר. קושי הפרידה הוא אחד הקשיים היותר חזקים בחיים, אך את עוד צעירה והחיים לפנייך. כדאי לך להמנע מכל קשר איתו כדי שלא להגרר שוב למערכת יחסים לא בריאה. יתכן והמשיכה שלך אליו נוצרה בשל העובדה שהוא "מיוחד" בדרכו שלו, אך האמיני לי, שישנם עוד הרבה בחורים מיוחדים בזכות החיים הפוריים שלהם, שמחת החיים ועוד. עשית טוב שנפרדת ממנו. קבלי חיבוק חזק
די דנסר

למעלה