הוידוי שלי...

principeza

New member
הוידוי שלי...

אכן , הסקרנות היא מן השטן!!! חברתי לעבודה כותבת בבלוגים בתפוז , ואני מהסקרנות הבלתי נאותה שלי , גיליתי תחת איזה ניק היא כותבת. ונכנסתי לתפוז...ולבלוג שלה.וגיליתי שם דברים מחרידים. היא תמיד אמרה שייש לה בעיות במשפחה . אבל לא תארתי לעצמי שכאלו בעיות! לא תארתי לעצמי שאבא שלה גנב ממנה את פנקס הצ'קים והשתמש בו וכעת היא בחובות של 60 אלף שקל! ואין לה מאיפה לשלם!וכבר הוציאו לה צו מעצר! אלוהים, אתה יושב כל כך הרבה שעות ביום עם בנאדם ואתה לא מתאר לעצמך שחייו פשוט גהנום! אני כל כך מזועזת! ואני יודעת שחדרתי לפרטיות שלה! ועכשיו גיליתי דברים מזעזעים ומחרידים! הבחורה חושבת על התאבדות! אני לא יודעת אם לספר לה שאני יודעת.. ומה בכלל אני עושה ?!

../images/Emo42.gifאויש..

אני לא נקלעתי אף פעם למצב כזה, אני מניחה שכדאי לך לעשות איזו שיחת נפש....זה יכול להתחיל מביקור נימוסים בביתה ולאט לאט תתחילו לדבר..לא בטוח שהיא תפתח אליך אבל אפשר לנסות.. ד"א, אני חדשה

ImmortalSoul

New member
אין מילים

הייתי שם עשיתי את זה את מכירה בטח את הפרסומת . העצה שלי כן לדבר על זה אבל לא לספר לך איך את יודעת כי זה ירחיק אותה אלה לגרום לה לדבר על זה . אבל חשוב מהכל ואת צריכה לזכור את זה לאורך כל הדרך את חייבת להישאר שלמה אל תתני לה לשתות מהבאר שלך את חייבת לעמוד על שלך היא תרצה תמיכה נפשית ומישהוא שישתתף בצערה וזה לגיטימי אבל את צריכה להיות חזקה ולא לתת לזה להשפיע על החיים שלך תהי לצידה אבל תהי גם מנותקת ובשלך ולכן אם את רוצה לדבר איתה על זה זה המצב שאת נכנסת אליו .את צריכה לשאול את עצמך אם את מספיק חזקה להתמודד עם מצב כזה .

למעלה