הוידוי שלי

הוידוי שלי../images/Emo14.gif

הגעתי להחלטה... הגעתי להחלטה שנמאס לי לתקשר בהודעות בסוללרי במקום לדבר פנים מול פנים.. למרות שיש סיכוי טוב ששנינו לא נעמוד בזה.. הגעתי להחלטה שאני מאוד מתגעגעת אליך, לשיחות, לחיוכים, למבטים, לנוכחות ואפילו לנשיקות, אתה חסר לי.. ואני מעדיפה לכתוב מכתב מאשר הודעה שהיא כזאת לא אינטימית וחסרת כבוד לערך הכבד והחשוב של השיחה ביננו. הגעתי להחלטה שאהבה לא לוקחים בכוח.. ולא מחפשים...תמיד ידעתי את זה בעצם, ורק עכשיו שסוף סוף היה לי הכוח ליישם..אתה לא נותן לי ללכת ואני חייבת לתפוס מרחק, אני לא מאוהבת בך, אני אוהבת את הטיפוס שאתה, הבנאדם, ויש המון תשוקה וחיבה שמטבעי קשה לי מאוד להסתיר או להדחיק, מי כמוך יודע שאני טיפוס ישיר וכנה, אני יודעת שאני נורא דרמטית, אבל זו אני...ככה נקשרת אליי, זה מה שאהבת בי עד עכשיו, אם אני לא אתעצב בהסחפות, לא אכעס ממש אביע את כל הרגשות שלי הפסימיים בקיצוניות אז גם הצד השני יפגע..הצד הדרמטי שלי שאוהב בטירוף, שמתלהב נורא, ששמח מכל הלב, שצוחק בהתלהבות ואני לא רוצה לאבד את זה בעצמי, אני לא אהייה "אני" יותר. אז אל תבקש ממני להשתנות, אל תבקש ממני להיות משהו שאני לא. בלתי אפשרי עבורי לחיות בהעמדת פנים לידך וליד כולם ששנינו ידידים ותו לא, שאין את הכימייה, את המשיכה. ואז הידידות שלנו תהייה מבוססת על שקר ומתח מיני (מבחינתי בכל אופן) ואולי יהייה לך נוח ככה...אבל לא לי. תקרא לי אגואיסטית אם ככה מתאים לך לראות את זה, אבל רע לי ומשפיל אפילו להיות לידך ולא איתך. אני רגילה להשיג את מה שאני רוצה והנוכחות שלך מוכיחה לי שאני נכשלת לפעמים.. ואני תמיד שואפת להקיף את עצמי במצבים/אנשים שעושים לי טוב, הקנאות והחיבה שאני רוחשת לך רק פוגעת בי כשהיא חד-צדדית.. אני רוצה יותר!!! זו ההחלטה שלי....זו הבחירה שלי. אתה כבר עשית את הבחירה שלך ואני לפחות ניסיתי לחיות איתה, להמשיך... אבל המחשבה שאתה לא מעוניין בי, רק עושה את הנוכחות שלך יותר מעליבה לידי, וחוצמזה, כל העניין גם ממש לא הוגן כלפי ***, שאהייה "ידידה" שלך, הוא יודע את הסיפור עליך , והוא ממש משתדל, מתנהג אלי יפה, מדבר יפה ומרעיף עליי חום ואהבה.. אני עדיין לא בטוחה לגביו, אבל מגיע לו צ'אנס על זה שהוא מוכיח את עצמו מעל ומעבר, למרות ששיגעתי אותו (בגללך) ואתה.. אתה זה שהתנהג באגואיסטיות ולא נתן לי אפילו צ'אנס.. ועכשיו גם אם איי פעם תגיע להחלטה שטעית, שאתה רוצה, שאתה מבין.. אני כבר לעולם לא אוכל להיות איתך, שלך, כי תמיד יחלחל בי החוסר ביטחון והפגיעות שקיבלתי ממך. האינטואיציות שלי לא טועות! אני יודעת שאתה רצית/רוצה אותי...ואני יודעת שאתה חושב שבגלל שאתה משקם כמה שלבים פגועים בחיים שלך אז אין לך מספיק זמן ואנרגיות להשקיע במערכת יחסים.. אבל אתה טועה, מערכת יחסים בריאה ממלאת אותך באנרגיות, נותנת לך כוח להמשיך, סיבה לחייך בבוקר... אז אני לפחות הייתי הוגנת וניסיתי...ניסיתי להיות ידידה שלך, באתי לקראתך.. רק אני- נותנת, מקריבה, מנסה ונמאס לי!!!! מישהו חשוב אמר לי שלשום שאהבה אמיתית בנויה על האהבה ההדדית שלנו קודם כבני אדם, על פתיחות, חברות, שיתוף, אמון והמון שימחה בין שני אנשים - תוסיף משיכה פיזית ויש לך את הנוסחא המנצחת. וכל זה דווקא היה בין שנינו ולעולם לא נדע שנינו מה הפסדנו. חבל... אבל אתה יודע שאני מאמינה בגורל ומאמינה שלכל דבר יש סיבה. אז כנראה זה מה שאמור לקרות. ובכל זאת, אני לא מבינה אותך, לא מבינה אותך!! וכואב לי שאני לא מבינה.

די דנסר

New member
וואוו....

את ממש ממש אוהבת אותו!!! יש לו כנראה סיבה מספיק טובה (מבחינתו), שלא מאפשרת לכם להיות יחד. אני לא יודעת אם מה שאת פירשת כ"אוהבת" זה גם מה שהוא הרגיש/ מרגיש כלפייך. קל לך להאמין שהוא מנסה לשקם כמה שלבים פגועים בחייו. אני יודעת שידידים זה מושג שמשתמשים בו כשלא רוצים לפגוע במישהו, אז אומרים שנשאר ידידים, אבל במצב כזה כשהרגשות שלך כל כך חזקים, את צריכה לדעתי לתפוס מרחק. את צריכה לעשות פסק זמן לעצמך, לנקות את הראש, ורק אחר כך להמשיך ולבדוק מי מתאים עבורך. עם כל כך הרבה אהבה שאת יודעת לתת, עם פרץ של רגשות כל כך אמיתיים, את בודאי תמצאי את מי שראוי לכל זה. בהצלחה די דנסר

תודה מותק../images/Emo140.gif

וזה בדיוק מה שעשיתי היום...לא היה קל.. כי הוא מתעקש שהוא אוהב אותי ושאני נורא חשובה לו ושהוא לא יוותר עליי בתור ידידה, לא נראה לי.. זהו המשכתי בחיי... וזה בסדר, אני לא אוהבת אותו...ולא מאוהבת.. אני פשוט פיתחתי ציפיות והוא השלה אותי..קורה. לא סוף העולם. ואם קראת הכל אז אני דיי משקיעה בקשר החדש שלי עכשיו (תודה לאל בנים לא חסר טפו טפו טפו)

JudyWn

New member
לדעת מה את רוצה

זה דבר קריטי. במיוחד במצבים שלא קל לך בהם. אני מחזיקה לך אצבעות ומקווה שהכל ילך טוב.

למעלה