הוידוי הראשון שלי...

נטלי18

New member
הוידוי הראשון שלי...

זאת הפעם הראשונה שאני מעזה לספר את מה שאני הולכת לספר, אבל אתם לא מכירים אותי, וזה יהייה נוח יותר. אני יתחיל: אני בחורה עדינה ונאה בת 20 , בחורה ``שבנויה`` (תכף אני יסביר למה המרכאות) לקשרים רציניים. הקשר הרציני הראשון שלי התחיל בגיל 15 עם בחור בן 22. איתו כמובן שכבתי בפעם הראשונה, החזקנו מעמד קרוב לשנה. החבר השני היה גדול ממני ב 7 שנים ואיתו הייתי שנתיים וחצי. הכל היה נפלא עם שניהם, והיום קשה למצוא כאלה גברים מפנקים ואוהבים. אבל הבעיה היא אצלי, בשניהם בגדתי, אני בקשר כבר מגיל 14 עם בחור שגדול ממני ב 3 שנים, הבחור שאני הכי נמשכת אליו בעולם, וגם לו הייתה רוב הזמן חברה. עד היום אנחנו נפגשים אחת לשבוע, ומרגישים כמו חברים לכל. למרות שהיה לי טוב עם 2 החברים, (מכל הבחינות) אני לא מצליחה לנתק את המחשבות שלי מאותו בחור שאיתו אני נפגשת. אהבתי מאד את 2 החברים שלי, וכואב לי ומכניס אותי לדיכאון שאני יודעת שאני בוגדת בבן אדם שאני הכי אוהבת בעולם... אבל היצרים שלי והמחשבות על הבחור לא עוזבים אותי כבר 6 שנים. אני לא יודעת מה לעשות. אני רוצה שוב פעם חבר רציני שיהייה לי טוב איתו, אבל אין לי פתרון לבעיה שלי... בבקשה תעזרו לי!!!

איה ה

New member
מה לגבי

פתרון פשוט של להיות עם אותו בחור? האם הוא לא רוצה? האם את לא רוצה? האם זה מושך אותך רק כשזה בבחינת ``מים גנובים ימתקו``?

נטלי18

New member
תשובה לאיה.....

אנחנו לא יכולים להיות ביחד, הבסיס העיקרי שלנו זה המשיכה, המין המצויין.... אנחנו לא יכולים להיות חברים ולמרוח צבע על כל מה שעברנו יחד... הוא יודע שאני בגדתי, ואני יודעת שהוא בגד.... וזה אף פעם לא יסתדר ביננו קשר של חברות אמיתית... ושיש לי חבר אני נותת לו את הנשמה ומפנקת אותו הכי בעולם,, אבל מצד שני אני עושה את מה שאני עושה... ששכבתי עם חבר שלי, דמיינתי אותו (את הבחור)

איב 1

New member
אני אשמע קצת כמו פסיכולוגית זקנה

אבל אני אומר את זה בכול זאת... אולי את בכול זאת, בתוך תוכך, לא מרגישה שהכול טוב? ואולי אותו אחד שלמרות שהייתם רק בקטע כול השנים הוא ``האחד`` (אני כבר לא ממש מאמינה בזה אבל שיהיה..)? תחשבי מה גורם לך לחזור אליו כול פעם למרות שיש לך מישהו אחר. איב

נטלי18

New member
תשובה לאיב

כנראה לא הבנת אותי נכון... אני לא מצליחה לחשוב על משהו אחר שגורם לי לרצות אותו כל כך חוץ מסקס... ואם כבר דיברת על זה שהוא ה``אחד``. קח דוגמא: גבר יוצא פעם אחת עם מישהי, היא שוכבת איתו על הפגישה הראשונה. את/ה חושב/ת שאותו גבר ירצה את הבחורה לקשר רציני? אני לא חושבת... וזה מה שקרה לי איתו, ילדה בת 14 שיוצאת עם תלמיד י``ב ושוכבת איתו ישר, ויש לה שם. לא נראה לי שזה ילך.... וזה פשוט מטריף אותי ואני לא מבינה למה... היה לי בידיים את החבר הכי טוב בעולם, וגם בסקס הוא היה נפלא, ואני כמובן לא יכולה להסתפק, והולכת להפגש עם ה``מאהב`` שלי. אני נמצאת בבעיה רצינית, מה יקרה שאני יחליט עוד כמה שנים להתחתן??????

קרני

New member
נטלי...

קראתי את ההודעה שלך, וגם את כל רצף התגובות בעקבותיה... ואני חייבת לציין שהשארת אותי puzzeled מצד אחד את אומרת שאת עם הבחור רק בגלל הסקס ושטוב לך איתו ואף היית איתו ביחסים במקביל לאחרים... מצד שני את אומרת שאת לא רוצה להיות איתו מעבר ליחסים המינים... נטלי, מה את רוצה?! חידה בעיניי, אבל אני בטוחה שלא בעינייך, כי למעשה כבר ענית לעצמך על כל השאלות שאת רוצה, את רק צריכה להרגיש מספיק שלמה עם ההחלטות ועם קיומן. לא, זה לא פשוט, וזה מצריך המון כוח רצון והחלטיות, אבל את יודעת מה טוב בשבילך ומה לא, ולכן את היא זו שצריכה להחליט ולהתמיד עם ההחלטה... תודה ששיתפת אותנו בסערה הזאת... מקווה לשמוע ממך שוב... בהצלחה... קרני

נטלי18

New member
קרני...

אני יודעת שאני מאד מאד מתוסבכת ולא ממש יודעת איך להחליט ואיך להתמודד עם המצב... תקשיבי: גם אם היינו מחליטים שאנחנו (אני והבחור) נהייה יחד, אני כבר רואה את הצפוי לקשר שלנו, את חושבת שהוא יהייה כמו כל חבר? שמפנק? שאכפת לו מעוד דברים חוץ מסקס? שיאהב? אני לא חושבת שהמצב יהייה כזה. יש לו ביד את הקלף שלי, שכתוב עליו שבכל מצב אני אלך איתו, והוא ינצל את זה ולא יקדיש לי את כל מה שחבר מקדיש. הוא יודע בתוכו שגם הוא יתנהג אלי הכי לא טוב בעולם... אני ימשיך לשכב איתו... עזבי, תיסבכתי אתכם יותר ממה שאני מתוסבכת... אני מקווה שעם הזמן אני יצליח להבין מה אני באמת רוצה ולדעת שצריך לוותר על משהו.... (אז זהו שאני לא יודעת על מה אני כן מסוגלת לוותר) בכל זאת תודה לך ולמי שניסה לעזור. ביי נ.

קרני

New member
כבר מוותרת?!... :)

מתוקה, אל תתיאשי... את לא מתוסבכת, את פשוט מחפשת אחר הרצון הדומיננטי יותר שלך, וזה לא דבר שקל לעשות. זה יכול להיות הארה של רגע, וזה יכול להיות תהליך ארוך יותר שתעברי. מה שבטוח זה שהתשובות מצויות בידייך ושלך יש את הכוח להחליט ולבצע - אם זה במימוש המשיכה המינית שמציקה לך במובן המוסרי, או אם בהתעלמות ממנה או אם בהתעלמות מהמוסר...!?! בכל אופן, אל תתייאשי, ואל תחשבי שאנחנו התייאשנו... את בכלל לא מתוסבכת, את סתם מבולבלת וגם זה יעבור... :)) מאחלת לך צעדה נעימה בשבילי הגילויים העצמיים, ותחווי נעימות כי היא ארוכה, ארוכה, ארוכה (כה אמרה זו, שעדיין צועדת בה... :)) יום טוב חומד @ @ J U קרני

שירונת

New member
תגובה לנטלי

נטלי, ממש עצוב לי לשמוע על החיים האלה שלך. איך ילדה בת 14 נותנת לבחור בן 18? לא חשבת שצריך קצת אהבה במעשה הזה? לדעתי עכשיו את צריכה להפרד מה``מאהב`` שלך, ולחזור לחבר שאהבת, לספר לו, והזמן יעשה את שלו. גם אם החבר שלך לא יסלח ו/או לא ירצה לחזור אלייך, יש לי הרגשה שהמצפון והנפש שלך יהיו הרבה יותר שלווים. אני מאד מקווה שלמדת את הלקח- יש דברים שנועדו לעשות עם בן-אדם אחד ולא עם כל העולם, וגם לא עם חלק ממנו... שיהיה לך רק טוב בחיים, הרבה אושר, שירונת

תהני ממה שיש לך

נטלי יקרה את עוד צעירה למה שלא תעשי את מה שאת אוהבת. אהבת אמת אולי תמצאי ואולי לא אף אחד לא יודע. תהני ממה שיש לך וכל השאר לזבל. אם תתחילי להיות עם רגשי אמה עכשיו מה ישאר לך לגיל 30??????????????????

למעלה