הוידאו של WELCOME TO ENGLAND

• פותח הנושא avivs
  • פורסם בתאריך

רעוּת

New member
זה כזה שקוף, איך לא עליתם על זה ../images/Emo46.gif

בגלל המיתון ממשלה בריטניה רוצה למשוך תיירים לבקר באתריה הקדושים (הביג-בן, למשל) כדי להכניס כסף למדינה בעת המשבר. לכן הם השתמשו בטורי ליחצנות, ובגלל המיתון גם איכות הפרסומת (כלומר, הקליפ) היתה ירודה, כי צריך לחסוך בכסף, ולכן הקליפ צולם במצלמת חובבים.

behappy

New member
טוב אנלא מצליחה לראות ולשמוע רצוף אבל

מאמינה לך

חחחח... גדול

איזה חשיבה עסקית .אהבתי.. במהדורה של סקרלט עם הדיוידי יש כמה שירים שצולמו ממש ככה במצלמה חובבנית כזאת, נראה לי שההשראה לקליפ הזה באה משם,או בקיצור ,מיחזור לא מוצלח :) גם אני לא מבין למה היא הפסיקה לעשות קליפים נורמאליים ובמקום זה להתחכם עם הסרטונים האלה, מה שלא יהיה השיר הזה ממש יפה ואני מקווה שהאלבום יהיה גם. עוד משהו עסקי שנראה לי זה שעכשיו שהיא חתמה בחברה חדשה כנראה הם דרשו ממנה לשנות קצת ולעשות קצת משהו שונה משאר האומנים שחתומים אצלם ,גם עסקי וגם מוזר ,האמת היא שיותר מוזר .... גם אני עכשיו מתגעגע לטורי הישנה והטובה עם השיער הלא מסודר ובלי הבוטוקס אולי באלבום הבא נקבל את האוטנטי ,,לכו תדעו.. בנתיים .......נו שוייין יאללה בסדר ....:) אוהבים אותך טורי למרות הכל.

avivs

New member
אותי מעניין לדעת

האם שאר הקליפים שהיא הכינה לאלבום יהיה בסנגון הזה. אני קיבלתי את הרושם שהקליפים הם בעצם תמונות, לא ממש קטעי וידאו. אבל אם מדובר בקטעי וידאו שהיא הכינה במיוחד, בשביל 16 שירים שונים, אז אי אפשר לצפות להשקעה כל כך גדולה על כל אחד מהם. זה המון עבודה. עם זאת, הוידאו הזה הוא חובבני במקרה הטוב. אין לו השראה, אין לו ייחוד, אין לו אמרה. הבגדים הם כמו בקרקס. באמת מיותר. היה עדיף לא להוציא שום דבר מאשר להוציא אותו. אני באמת לא מבין מה עבר לה בראש (וזה לא משהו נדיר לאחרונה). אין לי בעיה עם חופש אומנותי, אבל חופש אומנותו לא חייב להיות = רצח אומנותי.

פלוטו24

New member
מאכזב ../images/Emo10.gif

נראה כמו סרטון תעמולה בריטי ולא יותר. איפה הימים של spark? איפה?

Applebite

New member
לגמרי. זה סתם כל האתרים הכי נדושים

והכי תיירותיים של לונדון ושל אנגליה, כאילו שלא ראינו אותם כבר אלפי פעמים- ביג בן, אוטובוס קומתיים, לונדון איי, כיכר טרפלגר, התמזה. וואו, חידשת. ואפשר להסביר את הקטע של "צולם בימי ADP"? איך אפשר לצלם קליפים לשירים שעוד לא קיימים בזמן האלבום הקודם??

רעוּת

New member
אולי הם היו קיימים כבר ../images/Emo16.gif

בהמשך לתאוריית הקונספירציה של עננים- אולי זה הכל בעצם חומרים ישנים שטורי כתבה וגנזה כי הם היו גרועים מדי בשביל להיכנס אפילו לאיזה ביסייד שכוח אל, ועכשיו בעלה מוציא את זה בתור אלבום לזכרה + קליפים שצולמו בעודה בחיים על ערש דווי, רק שלא אומרים לנו שהיא מתה, כי מעריצי טורי גם ככה רגישים מדי ולא יוכלו להתמודד עם האובדן הנורא. אז עדיף להכין אותם בהדרגה- לגרום להם להאמי ןשהיא פשוט נהייתה גרועה ואז הם יפסיקו לאהוב אותה וכשיעבור מספיק זמן אז יודיעו לנו שבעצם היא מתה כבר מזמן. או שהיא לא מתה והיא סתם נהייתה גרועה והשירים האלה היו קיימים כבר ולא נכנסו אפילו בתור ביסיידים של הביקיפר, אבל בגלל מחסום כתיבה בשילוב עם המיתון שפגע בה כלכלית גם כן, היא החליטה שעכשיו זה הזמן להוציא אותם.

פלוטו24

New member
ואולי היא לקחה קשה

את שאמרת לה שאת יכולה עכשיו למות בשקט. עשית לה נזקים.

רעוּת

New member
חחחח אמג מישהו זוכר את זה ../images/Emo6.gif

והייתי צריכה למות באותו לילה
מאושרת
וששירת חיי באמצע תיפסק
.

rfranko

New member
ואי לא יאמן אבל אני מאמינה לך

זה נראה כה הגיוני מה שכן מי שהייתה בארץ זו דפנטלי טורי אז מתי זה קרה הרצח הזה? האם בסוף הטור מישהו רצח אותה כמו את ארלוזרוב ולא יודעים מי?

רעוּת

New member
דווקא לא אמרתי רצח, תרגיעי עם הקונספירציות../images/Emo6.gif

לפי איך שהיא נראית, זה מזכיר את סיפור עפרה חזה
או שאת הטורי החיה שומרים להופעות בלבד, והפוחלץ שלה מצטלמת לתמונות וקליפים וכותבת את השירים.

rfranko

New member
אני אמרתי! ואולי זו לא היא אלא אמא שלה?

הן די דומות וזה

bookifletzet

New member
לא נראה לי שפעם

היא היתה מסוגלת לכתוב ככ גרוע
אפילו YKTR לא משתווה... כאילו, נו, אמרתי כבר. זה קצת כאילו שנכנס בה שד הגאונות לאיזה 15 שנה ואז יצא בחזרה החוצה.

noosh

New member
חחחחחחחחחחחחח הרגת אותי עם ה

"וואו חידשת". די כולם פה נהיו ציניים ברמות-על, זה ממש מצחיק אותי
.

רעוּת

New member
אני מוכנה לקחת על זה אחריות חלקית ../images/Emo11.gif

אבל בלי להמעיט בערכי, נראה לי שהדרדרות הטורי גרמה לשבר עמוק באמון שלנו וטראומה נפשית שאנו מתמודדים איתה בעזרת מנגנוני ציניות וסרקזם.

למעלה