הוידאו של WELCOME TO ENGLAND

• פותח הנושא avivs
  • פורסם בתאריך

avivs

New member
הוידאו של WELCOME TO ENGLAND

http://new.music.yahoo.com/videos/ToriAmos%2FWelcome-To-England--208583135 מחשבות? זעזוע עמוק? זוכרים שפעם היו לי קליפים טובים?

וואי,היא ממש מעצבנת אותי.

אני לא יכולה להסביר אפילו עד כמה, מעצבן אותי רק להסתכל עליה.

rfranko

New member
טוב זה היה מעניין.... ומוזר

אני עוד צריכה לראות את הקליפ עוד כמה פעמים כדי להבין אותו, מה שכן היה לי מאד מוזר זה העקבות המאד ברורות של ADP שיש בשיר הזה, גם מבחינת חליפת הליצן האמריקאי וגם מבחינת הדמות של איזבל שמאד הפתיע אותי לראות אותה בקליפ. הייתי נסיכה מגניבה ואז ליצן ועכשיו אני בלונדינית? האם אנגליה הפכה אותה לפוש קרירה בלונדינית ומסננת? אם ככה שתבוא קצת לת"א להנות מהארסים על חוף הים מאד לא ברור לי אני צריכה לחוש על זה עוד קצת ושלא נדבר שהיא לא שרה בקליפ וזה היה מאד מאד מוזר ושזה גם מאד הזכיר לי את הקליפ של דקלבאום

SpaceDog

New member
תפסיקו לבכות כבר!

מה נסגר איתכם? די, אין, זהו, נגמר- היא לא מתכוונת להשקיע עוד בקליפים, הרי זה היה ברור עוד מימי הביקיפר. כולנו זוכרים את הקליפ המקסים לbig wheel, ובייחוד הקטע המדהים שנעשה בעזרת התוכנה הנדירה word, שם אויתה המילה M-I-L-F. כל הויז'ואלטים באלבום הם בדיוק ככה, כמו העאלקליפ הזה- צילום במצלמה חובבנית, עם קטעים של ADP- הרי כולם צולמו בתקופת הטור לפני שנתיים. אז הכינו עצמכם לעוד גיחות של איזבל, סנטה ופיפ, וכמובן טורי בגרסת הפן שמזכירה את סקארלט. בואו נמשיך לקוות שתוכן השירים מוצלח יותר- בעצם הוא בטוח מוצלח יותר, כמה נמוך אפשר לרדת? לעומת הקליפים, 500 מייל נשמע כמו יצירת מופת.

Applebite

New member
חשבתי שבמעמדה יהיה לה תקציב

קצת יותר גבוה לקליפ מאשר להתהלך באיזה גן (אני מניחה שבבקינגהם פאלאס או משהו) עם גלימה ולהראות צילומים מלונדון. זה נראה כמו קליפ של זמרת ישראלית מתחילה שאינה חתומה עם חברת הפקות (ואני כותבת ישראלית כי כאן בדרך כלל יש עוד פחות תקציב מאשר במקומות אחרים בד"כ). יש לציין שאני עדיין באמצע הקליפ כי לוקח לו שנים להיטען. אני מבינה לפי אופן הצילום שזה בערך מה שמנסים להעביר בו, סוג של חוסר מקצועיות כזאת או צילומים ישנים במצלמת 8 מ"מ, אבל זה היה יכול להיות לפחות מעניין... ואם זה אמור להיראות כמו צילומים ישנים מטיול, מה הקטע של הגלימה והשמלה והפלטפורמות? אלה לא בדיוק הבגדים שלבשתי כשטיילתי בלונדון
ולמה אני צריכה לראות את לונדון שאני כל כך מתגעגעת אליה ושחברה שלי בדיוק חזרה משם ושידיד שלי בדיוק נוסע לשם?
(ואם מישהו רוצה לומר לי שזה בגלל שלשיר קוראים ברוכים הבאים לאנגליה, אז יש עוד הרבה מקומות באנגליה, לא רק לונדון!!)

אבל עכשיו זה סתם מעציב

באמת שבמגמות קולנוע ברחבי הארץ בתרגיל הראשון שנותנים יש תוצאות יותר טובות - נגיד שלא מבחינת ביצוע (וזה אחד הביצועים הגרועים שראיתי), מבחינת תסריט ומעוף. זה פשוט עצוב. אני מציעה לה לשקר ולומר שהצלם והעורך היו עיוורים ולקרוא לאלבום Spark. אבל יש לי תאוריה מהממת שמסבירה הכל: נכון ב2002 טורי הייתה יפה ועשתה קליפים מדהימים - ואז לדעתי היא מתה בתאונה ובעלה הביא מישהי שדומה לטורי ואנחנו חשבנו אמאאאא טורי הזריקה בוטוקס איזו מפגרת, היא בכלל לא דומה לעצמה ואין לה הבעות פנים, ולמה היא משחקת חמש דמויות שלאחת מהן קוראים טורי?~ אבל זו בעצם לא טורי בכלל ובגלל זה היא לא דומה לעצמה!!!!!11 תריצו את Witness אחורה תשמעו טוריאיזדעדד@%@#&&

noosh

New member
התמונות שלי מלונדון יותר יפות

מה שכן, בפעם הבאה נראה לי שגם אני עולה ללונדון איי. בטח אפשר להוציא משם דברים טובים. סתם, חוץ מהעובדה שזה גרם לי להתגעגע (לא שיש לי זכות לדבר), אז לא, זה לא היה מעניין במיוחד. לא ידעתי שהקליפים צולמו בתקופת ADP עד שקראתי את ההודעה של מאור (באמת? אבל למה?), וגם אם כן - לא יודעת מה הצורף להכניס לכאן את ADP מבחינת התוכן, אם זה אלבום אחר. זה לא מבשר טובות בעיניי, ואם באמת אין קשר תכני בין האלבומים, אז זה סתם לתת למיתון להשפיע עלייך יותר מדי.

בטוח שזה קליפ רשמי ???

השיר מאוד יפה בעיני, אם כי לא טוריי (כלומר, נשמע כמו שיר קלאסי של טורי) במהותו.... אבל הקליפ ממש לא מושקע והצילום נראה די מזעזע...אהבתי רק את זה שהיא לובשת חליפה של דגל ארה"ב. פעם לטורי היו קליפים ממש מדהימים ומושקעים
והיא באמת נראית ממש חולה ועצובה
נו שיהיה... סופשבוע נעים לכולם, ליבי

למעלה