הויברטור

ran77th

New member
הויברטור../images/Emo104.gif

הספור הנ"ל הוא יותר אנקדוטה משעשעת או לא על מצבינו הגברים. מי שקרא את הטלפון ידע על מה ומי אני מדבר (ומי שלא יחפש וימצא את הספור) , אותה ידידה שנפגשתי איתה פעם אחת נשארה איתי בקשר טוב מחרמן ומעניין גם אחרי הפגישה. היה לה חלום לקנות את הויברטור הכי טוב שקיים בשוק. היום המיוחל הגיע, 2 ראשים, מנוע לגירוי הדגדגן , בר למשקאות – הויברטור הנ"ל הכיל הכככככל. היא החליטה שאת חניכתו של הויברטור היא תעשה איתי בטלפון. שוכב לי על המיטה, עוצם עיניים, להכנס לאוירה זה לא בעיה, גם בלהכניס לאוירה הרגשתי שאני ממש בסדר, לא משנה על מה ולמה סבה לה השיחה , באיזה שעה אני אצלצל ואיפה היא תהיה. כמה דקות וזהו זה היא שלי, כמה דקות נוספות והיא גם מתחילה לצעוק ואין כמו ההרגשה הזאת. מתחילים לדבר, כבוד גדול נפל בחלקי והיא מחליטה לקרוא לילד על שמו של הזקיף החמוד והנאמן שלי – (שם מיוחד, נשמע מצחיק בהתחלה עניין השמות אבל אח"כ אתה מוצא אותן יושבות ומשוחחות איתו על עניני העולם). אחרי עניני היום הענינים מתחילים להתחמם. אני אמנע לתאר פה את מה שנאמר – היא מפעילה את הויברטור ואני מלטף בקולי, את גופה, משתמש בלשוני ואיברי, עובר ונוגע בכל חלק בגופה. שלוש דק´ אחרי (ואולי פחות?) והיא בשמיים, שלוש דק´ – תמיד זה לקח עשר (לפחות) , ואני איתה, אני תמיד גומר איתה, והיא מוכנה שוב, קולה מאנפף, חרמני ואני נותן את ההוראות, מלקק שוב בלשוני, שולח אותה לעולמות מיוחדים – סיטואציות מיוחדות ושוב – שלוש דק´ וזה חזקקקקק פשוט חזק אני שומע ומבין. אי אפשר לפספס. אז ירד לי האסימון- אסור לפרסם סיפורים כמו זה בפורומים שונים – הויברטור הזה פשוט עובד טוב מידי, חלק מאיתנו פשוט ישארו מחוסרי עבודה..... כן כן אני יודע שאי אפשר להחליף את המגע ,את הרגש אבל בינינו לפעמים גם את זה הוא לא תמיד מעניק מי יודע כמה. אז בשאיפה שלא לכולכן יהיה מספיק כסף לקנות מותרות כאלו (כן לגוון אבל לא את הרולס רויס של הויברטורים), שתדעו לכן יום אחד יגמרו לו הבטריות, סביר להניח שאז אני אהיה כבר זקן ויהיו לי בדיוק את אותן ויברציות בידיים- אז יש למה לחכות. באהבה רן

למעלה