הוט

veryhot

New member
בעייתי מכל בחינה...

ההדבקה החובבנית של קטעי האימאג' בנק, חובבנית אומנם - אבל ממש לא אימאג' בנק.... צילמו כמעט את הכל - שזה די מדהים בהתחשב בעובדה שכל הסרט נראה כמו אימאג' בנק (שמרני להחריד מאמצע שנות השמונים..). אבל שוב הבעיה היא שאין בכלל קונספט, רעיון או תסריט. אם YES בעזרת קשר בראל - עלו על הענין שהקהל מוכן לשלם והרבה על ערוצי סרטים - ולכן הקו הפרסומי שלהם מושתת על ציטוטים מסרטים ומדבר על "חוויה קולנועית גדולה מהחיים", HOT לא מדברי על כלום בעצם, כל מה שחם? מה חם? איפה חם? מה זה קשור לתוכן (המצרך הכי מבוקש בפלטפורמות שכגון אילו), ובקיצור מה קורה שם?. האימאג'ים משעממים, שמרניים ולא מבטיחים כלום (אלה אם כן זוג זקנים אוכל גלידה אדומה מבטיח למעשה שיתוף פעולה עם סנוקרסט, או השד יודע מה). הכרזות עוד יותר בעיתיות - קו גרפי מיושן , לוגו שונה לחלוטין מזה שהשתמשו בסרט הפרסומת - ומשפטים ביזאריים כמו - הדרינק הכי מפיל, והקומה הגבוהה ביותר בעזריאלי... מה קורה מי נגד מי ווואט דה פאק סימולטנית? חוסר אחידות בקמפיין (שאלון, כרזות וסרט) חוסר מסר אחד קולע וברור, וויז'ואל מיושנים ולא עדכניים - יוצר את אחד מהקמפיינים היותר תמוהים וחסרי שיניים שיצאו פה בשנים האחרונות... הישג לא רע בהתחשב בלקוח ובגודל התקציב.

johny_abola

New member
הוט

מה שהכי הפריע לי בפרסומת של הוט, חוץ מהרולר, זה הטקסט שנכתב בו, שמציג את האיחוד של חברות הכבלים. לדעתי, יש משהו צורם ובהחלט לא שיווקי בכך שחברות הכבלים בחרו "לצאת לדרך חדשה" בדצמבר 2003. לדרך חדשה יוצאים בינואר 2004, או באביב 2004, אבל לא בסוף שנה. מפתיע אותי שמנהלי השיווק של הוט והפרסומאים בשלמור לא חשבו על זה, כי את מהלך האיחוד תכננו שם כבר הרבה חודשים. לא יכלו לחכות חודש אחד ולעשות את זה לפי הספר? אגב, גדי בלטיאנסקי, כשהיה יועץ התקשורת של אהוד ברק כרה"מ, סיפר ב"הארץ" על סדרך שבה למסגר את הסכם השלום שהתבשל עם סוריה. משפט האסטרטגיה שלו היה "הסכם השלום עם סוריה יחתם באביב", והוא הסביר את חשביות המילה "אביב" בטקסט כסמל לאופטימיות, חידוש וכד'.

danchen

New member
זאת הבעיה שלך???

שמתחילים בדצמבר? מה להולדת ישו ולמיזוג חברות הכבלים? הם מוזגו בדצמבר ומתחילים בדצמבר - למה להם לחכות לינואר? מה היה ההבדל??? איך זה היה עוזר למשהו?

johny_abola

New member
תראה...

את מה שמפריע לי בפרסומת עצמה, כבר כולם כתבו. אני מסתכל ברמה השיווקית, לא ברמת הפרסומת, כלומר ברמת המאקרו, וכן, כשעושים מהלך ענק כגון זה, מתחשבים בהכל, וגם בתאריך. וכמו שכתבתי גם בדוגמה של אהוד ברק, יש לתאריך חשיבות רבה במסגור מסרים. אני לא בא להיות קטנוני, אלא להעלות נקודה שלא כולם חושבים עליה, אבל ברמת מנהל השיווק של הוט, זה כן רלוונטי. לא יוצאים לדרך חדשה בסוף שנה.

ק ו פ י

New member
מבחינתי היא עשתה יופי של שירות ליס!

כל פעם שאני רואה את הפרסומת הפלצנית הזו, בא לי להתנתק מהכבלים ולעבור ללווין... אם זה חם אנחנו שם? חזרנו לסיסמאות בחרוזים של בית ספר יסודי? חמודים שלי, עכשיו חורף ומה זה בא לי שתחממו אותי עם "הסדרות הטובות ביותר בעולם", אבל אני כבר לא צריכה אתכם... הכל עבר לערוץ 2! אולי תתחילו להתייחס ללקוחות שלכם בקצת כבוד, ובמקום לבזבז את כספי המנויים על פרסומות שלא אומרות שום דבר, תוציאו אותם על תכנים? בעוד שאתם מתברברים לכם עם קונספט פרסומי מייגע, הלווין מדווח על עוד ועוד ערוצים חדשים... לא שמתם לב? אז אתם שואלים למה אני נשארת עם הכבלים? 1. חבילת הכבלים + האינטרנט המהיר אטרקטיבית יותר... 2. אני מכורה ל"ערב טוב עם גיא פינס" - סטיה שלי - מותר לי! הלוואי והייתם נותנים לי סיבות נוספות להשאר...!

MrGarina

New member
האדום והלוגו מזכיר לי שוקולד מריר

והבחירה הנלוזה בשם hot על טעם yes ..מעורר חלחלות. (והערוצים נשארו אותו זבלה)

ק ו פ י

New member
עכשיו חיממת אותי עוד יותר...

אשכרה חושבים שאנחנו מטומטמים... לא נעשה כל שינוי, ומנסים למכור לנו שהחרא שאנחנו אוכלים עד עכשיו זה דבש!! נהיה לי חם מרוב עצבים... חם מה חם... בסוף כולנו נעבור לשם!

למעלה