הוט VOD החדש של באומן

הוט VOD החדש של באומן

קרדיטים: ניהול קריאטיב: דיויד אדלשטיין משרד הפקות: גוסטבו הפקות במאית: נירית ירון עיבוד והפקה מוסיקלית: שמוליק נויפלד

או פק

New member
לעניות דעתי משובח ביותר

מושך עניין וסקרנות מה יקרה בסוף "סיפור האגדה" והמעבר בין הדמיון למציאות וחזרה מפתיע ומשעשע, וגם עשוי ומתוזמן היטב. חבל רק שמי שנכבה מהחברה ששמה הוט לא ישכנעו אותו גם אלף פרסומות מוצלחות. כנראה זו מכוונת יותר ללקוחות קיימים.

ניחוש שלי

צפוי לנו סרט נוסף בסדרה והפעם אותו סיפור הדייט בדיוק רק הפעם מנקודת מבטו של הבחור או במילים אחרות "רק הסרט שהוא רוצה לראות". ואם אין כזה סרט עדיין אז... למי לשלוח את החשבונית?

assex

New member
לא נראה לי

כי איך האביר יראה את הבחורה בעיני רוחו? ערומה? אתם הגברים לא רומנטיים כמונו, הבנות אתם רוצים רק $$%*&&! סרט מרהיב עם פאנץ' מגניב

c h e e k

New member
ערומה עם שלושה ציצים

מה בדיוק הפאנץ' המגניב?שזה לא באמת? אבא שלי נהג להרוס לי סרטים עוד כשהייתי ילד הוא תמיד אמר,בן,אתה מבין שזה לא אמיתי,נכון? מה קורה לכם אנשים?

assex

New member
אבל CHEEK אתה ההוכחה!

זה לא שזה לא באמת, זה זה שהאהבה עיוורת, זה זה שהבחור הרגיל על הטוסטוס המקרטע הוא אביר על סוס לבן בעיניה, זה הסרט שהיא רואה, שכולנו רואות כשאנחנו מאוהבות... בדיוק כמו שבגיל 16 הייתי רואה את אבי התימני הנמוך כאביר הדור (פרטים במסרים הפרטיים) א-מא ! תעשי שלא כל הבנים הם כמו cheek!

c h e e k

New member
דווקא אבא שלך נשמע מגניב

ולפחות התימני הנמוך לא הרס לך סרטים תימנים לא רואים סרטים,לא ככה? מעניין שיצאה לו בת כמוך,רגישה+תובנות+דרושות. בכל מקרה הסרט טוב,רק השורה בסוף אביסלה מסרסת.

ערומה

עם שלושה ציצים, ישבן קופצני ואחות תאומה וזורמת, עם ראש שטוח, רווח בשיניים- ואילמת.
סתם... אני יודעת שיש בינכם טיפוסים מפותחים יותר. אבל לא נראה לי שפרסומת על זוג הומואים תשרת את המסר...

F r a n k e l

New member
אהבתי.

אמנם קשה לי באופן אישי לקבל את זה שמישהו מתעסק עם שירים של מדונה, אבל מעבר לזה כל הכבוד... המוזיקה בהתחלה שלחה אותי לכיוון של עוד סרט קיטש חסר תוכלת אבל יותר משמחתי להתבדות !

צימט

New member
מצויין

הפקה מושקעת, טוויסט יפה המוסיקה משתלבת לא רע. אהבתי

למעלה