הוט החדש - מיליון

assex

New member
גם אני צחקתי מהפרסומת אבל וחשוב מזה...

...אני מחפשת נואשות את הזאב הכבשתי, שפעם הי כותב פה. זאב, אנא פנה אלי במסרים הפרטיים.

latrin

New member
אהבתי - בעיקר את העובדה

שהצליחו למכור סרט דחקה (מילולי - לא בדיוק כוס התה שלי) קיצוני יחסי, ללקוח גדול ושמרן כמו הוט - בוא נקווה שזה מעיד על מגמה (אגב, זה יכול להקל על תהליך המכירה ללקוחות אחרים "תראו, אפילו הוט הרשו לעצמם..)

Popsicle

New member
התגובות היחידות שהזוועה הזו תייצר אצל לקוחות

זה מה עבר לו בראש כשהוא אישר את זה. סרטי "קריאייטיב" כאלה צורבים זיכרון רע אצל הלקוחות, ואח"כ כשמביאים באמת קריאייטיב אחר וטוב - הם נרתעים.

או פק

New member
תהרגו אותי לא מבין מה מצחיק בזה

ברור שהכוונה היתה הומור אבל כנראה חסר קצת מהחוש הזה בבאומן בר ריבנאי. כבר בתחילת הקטע ברור לכולם מה יקרה. נפילת הבחורה לא מפתיעה (מזל שלא החליקה על בננה) וגם לא ממש מצחיקה). בכלל אין שום דבר מצחיק לדעתי בתאונות בהם אנשים נהרגים.

Popsicle

New member
אם אתם ממש מתעקשים לראות את הדבר המביך הזה

אז קחו

TIC

New member
היית חייב לעשות את זה?

עבר לי היום דווקא לא רע עד עכשיו. TIC.

קולמוס

New member
עצוב באמצע התמוז

ראיתי את הסרטון פעם אחת וזה הספיק. לא התעמקתי, לא ניתחתי- פשוט חייכתי. בים המלל והשעשועונים של עונת המלפפונים והחופש הגדול זה מרענן לראות גם אם מדובר בדחק'ה.

אורז

New member
אוי הברוך

שימו לב שאם יש שרשור שאין בו כמעט ניקים אדומים, סימן שמדובר בסרט גרוע במיוחד. זה הגיוני, רוב האנשים שמזוהים בשמם האמיתי לא רוצים לקטול קריאייטיב של אחרים, מעדיפים לפרגן כשאפשר. לכן שרשור עם מעט אדומים זה מדד מצויין לסרט מחורבן. כזה הוא הסרט החדש של הוט. פרסום רע רע רע. הדחקה לא מצחיקה וצפויה כבר מהפריים הראשון שבו רואים נדנדה על צוק של הר. ברור לכולם מה הולך לקרות. אבל מה שבאמת מעצבן בפרסומת הזו הוא החיבור המאוד לא חכם למסר. כאילו לקחו בדיחה בינונית ומרוב התלהבות הדביקו אותה למסר של מיליון לקוחות. זה לא מצחיק ובטח שלא חכם והמשחק מילים של ה"מבצע מפיל" בסוף עוד מחמיר את המצב. ועכשיו לתענוג האישי שלי. פרסום הקרדיטים של הדבר המביש הזה (איזה כיף שיש אייס): מנהל/ת קריאייטיב: סמנכ"ל קריאטיב: דייויד אדלשטיין קופירייטר: אורי סלונים תקציבאי/ת: תקציבאית בכירה: גיתית פלאוט , תיקציבאית: ליאת פרבר סופרוויזר: סיגל צור מפיק/ה: סמנכ"לית הפקה:דורית גווילי , מפיקה: אודליה נחמיאס יש לי הרגשה שאני הולך לקבל תגובה נוספת מאדון "אושכןאושלא"

אני עדיין ממתין לך בשרשור של ביופלקס

ודרך אגב, שאול הקופי שאתה משוכנע כלכך שהוא אני, ביקר אצלי בחדר, הוא מוסר שיש מצב שבקרוב יבקרו אותך כמה חבר'ה מנתניה, ככה בשביל הנימוס...

latrin

New member
נכון, סרט לא משהו - אבל צפוי???

כמו שכבר כתבתי, הדבר היחידי שאהבתי פה זה את העובדה שלקוח שמרן כמו הוט אישר סרט כל-כך דבילי. היום זה הסרט המעפן הזה - מחר זה יהיה סרט קריאטיבי וטוב (בהנחה שהם לא יקבלו פיק ברכיים אחרי הדבר הזה) אבל צפוי? זה היה נראה לי כמו עוד סרט מתלקלק כמו מיליון סרטים אחרים להוט (טוב, כמעט מיליון) או לאורנג'. הרי אף אחד מכם לא היה מופתע אם הסרט (למרות הלוקיישן והמוסיקה) היה ממשיך כקיטצ' - ואז הייתם כותבים כמה צפוי ובנאלי הסרט הזה וכו'

למעלה