הוחלט פה אחד!!!!!

אופק24444

New member
הוחלט פה אחד!!!!!

לאחר שיקולים רבים החלטנו לעשות תמסיבת אירוסין שבוע הבא ביום חמישי במועדון המוב בשעה 22.00 עד הבוקר המועדון נמצא בת"א למי שלא מכיר....מי שבא סבבה מי שלא סלאמטק תודה מראש: אופק ויסמין :)

יא יא יא אני הראשונה שאומרת ש.....

אנ'לא יודעת אם אני באה הכל תלוי בבן זוגי הכוסון
כפעליוווווווווווווו

אם אני לא טועה

הצום הזה ניגמר בחמישי בערב אך אם אני לא טועה לפ ההלכה של הדת היהודית בית המקדש המשיך לבעור באש עד שקיעת יום עשרה באב ,שאם אני לא טועה השנה זה יוצא בין חמישי בערב ליום שישי בערב ולכן אם אני לא טועה יש נוהגים שהשנה מיום חמישי בערב עד יום שישי בחצות היום לא לישמוע מוזיקה לפחות לא מוזיקה שמחה וכן להימנע מאכילת בשר ויין ומחולות,כאשר אם אני לא טועה ואולי אני טועה ביום שישי הבא מחצות היום יש היתר להיסתפר ולהיתגלח וללבוש בגדים חדשים לכבוד השבת.

נרענן את זה קצת

בדקתי את זה לפני כמה ימים- איסור אכילת בשר חל מתחילת השבוע בו חל צום ט' באב ומתבטל בצאת הצום, אותו הדבר לגבי גילוח/תספורת/בגד חדש.

אני לא באאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא!

כושילראב ראבקקקקקקקקקקקקקקקקקקקק ניראה לכם אני לא באאאאאאאאאאאאא אוחחחחחחחחחחחח עליכםםםםםםםםםםםםםם אוהב תכם מאודדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדד.... תרשמו אותי ..... באימא שלכם תרשמו אותי בתור : הנשנש הכי שווה בדרום ! חחח אני יבוא אני יאמר ....... אני הנשנש הכי שווה בדרום חחחחחחחחח

אופקקק ../images/Emo46.gif

אחי הכל טוב ויפה אבל למה לעזעזאל במובבבבבבבבבבבבבב אני מצטער אבל אני לא סובל את המקום אחרי המפגש שהיה שם מקום צפוף אני בכל מקרה לא אהבתי אם אני יגיע אני יבוא לתת לך חיבוק לאחל מזל טוב ואני הולך אני בכל מקרה תמיד יאהב אותך

ברור ש..

כן ימכוערים שלי יסמין תלמדי אותו כמו שאמרת לי כל ערב וכל הלילה לרקוד חחחחחחחחחחחחחחחחחח סתם כפרה עליך אופק מתה עליך מזל טוב מואה ענק נועה אה וגם זהבית באה חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

למעלה