הוחלט: סופ"ש!

gorck

New member
הוחלט: סופ"ש!

כן כן, בכל סופ"ש (שישי-שבת לפעורים בינינו) אני אטריח את עצמי הרבה מאוד כדי להביא לכם את השרשור המגניב ביותר בעולם אבל אתם צריכים לשתף פעולה כדי להחיות אותו ואת הפורום, יש עסק? אז ככה: מה מתכננים לסופ"ש הקרוב? נכון כיף שאין בצפר? מה אוהבים יותר שישי או שבת? צבע התחתונים שלך עכשיו? לאן מתכננים לצאת היום? עם מי? מה מתכננים ללבוש לזה? כמה רוצים לישון בשבת? יש ארוחה משפחתית? שורה חופשית (בשורה זו תכתבו כל מה שאתם רוצים להגיד) : לסיכום: תנו ציון לשבוע האחרון-

Swap Meet

New member
סופש../images/Emo54.gif

מה מתכננים לסופ"ש הקרוב? ממ משפחה,שמו"צ,ויומולדת לבן דוד הקטן נכון כיף שאין בצפר?כן מה אוהבים יותר שישי או שבת? שישי צבע התחתונים שלך עכשיו? ורוד לאן מתכננים לצאת היום? עם מי? הולכת לסבא וסבתא מה מתכננים ללבוש לזה?לא יודעת נראה... כמה רוצים לישון בשבת? הרבה יש ארוחה משפחתית?כן שורה חופשית (בשורה זו תכתבו כל מה שאתם רוצים להגיד) : נבחרתי היום לסגן יו"ר של המועצת תלמידים בבית ספר
לסיכום: תנו ציון לשבוע האחרון- 6

GirlTalk

New member
עונה=) וח"ח על היוזמה

מה מתכננים לסופ"ש הקרוב? עוד מעט לצאת לקפה עם הבננות ולחזור מוקדם לישון כי מחר נוסעים לכנרת!! לכבוד יומולדת של אחד החברים הטובים ויהיה כייייף! נכון כיף שאין בצפר? אכן אכן=), זהו יום ראשון לא לומדת כי יש בצהריים בחינה אוראלית (ולא זה לא כמו שזה נשמע...) ונקבע שנעבור בקלות..וזהו חופש חנוכה!!
מה אוהבים יותר שישי או שבת? שישי=) אממ אין לי פירוט כרגע..פשוט יותר כייף בערב וזה.שישי זה יותר חברים ושבת זה יותר משפחה אז כנראה שישי יותר כייף לי צבע התחתונים שלך עכשיו? שחור
-ורוד
לאן מתכננים לצאת היום? עם מי? התשובה בשאלה הראשונה=) חברות לקפה, נראה לי בקריית אונו או פה בנונה (הקפה-בנות הקבוע שלי) מה מתכננים ללבוש לזה? מכנס חדש שחור יפה, סוודר פסים שחור-אפור, מה מעל עוד לא החלטתי, מגפיים אפורים יפים מארה"ב, צעיף לבן חדש ועוד כמה אקס' (תכשיטים חגורה וכו'...זה לא פורום אופנה אז אני מניחה שאין לכם ממש כוח לשמוע הכל) כמה רוצים לישון בשבת? כרגיל לא הרבה...מחר במיוחד מוקדם- 7בבוקר=) יש ארוחה משפחתית? היום בערב הכוונה? כן הייתה, וכן אבא שוב עשה את עצמו כאילו הוא יודע את כל הקידוש והשירים והמזמורים והתפילות בע"פ
שורה חופשית (בשורה זו תכתבו כל מה שאתם רוצים להגיד) : שבוע מלא פעילויות,התרחשויות והתרגשויות עבר (טיול 3 ימים בן השאר)..תחושה טובה לגבי השבוע הבא=) מקווה שיהיה מעניין לא פחות
ושלכולכם יהיה שבוע כייף
וחנוכה שובע הבא!
לסיכום: תנו ציון לשבוע האחרון- 9! נקודה ירדה על רגעי באסה בטיול שלא היו במקום....אבל אני בהחלט יכולה להגיד כאן שכל מה שלא הורג מחשל! ומי? מי הוציא בגפה מזרון מהערסים הכי גדולים ביהוד, משמע ערסים-ערסים!
וכן חלק מבאסה נובעת מהתבכיינות על שזה היה טיול אחרון ושנה אחרונה=(

gorck

New member
במקום ערסים ערסים מיהוד את יכולה פשוט...

להגיד אנשים מיהוד... זה עיר של ערסים...

GirlTalk

New member
ידוע...אבל די לסתגמט...אנחנו אחלה אנשים=)

קריית סביונים רולז=) הלו הלו יש ייחוס, אנחנו מטר מסביון (וואו הם אפילו לומדים איתנו, אני מרגישה כל כך ברת מזל, touched by angels) וביתר רצינות מתה על הסביוניסטים (טוב רובם..) בלעדיהם לא היו מסיבות וילה שוות, ומודה באשמת התחברות עם סביוניסטיות אבל ששש לא לגלות!

gorck

New member
אני מת על יהוד...

כבר כתבתי את זה... את פשוט לא הספקת לקרוא עדיין...

dragonit12

New member
סופ"ש!

מה מתכננים לסופ"ש הקרוב? לקרוא... נכון כיף שאין בצפר? יאפ! מה אוהבים יותר שישי או שבת? שבת..יושבים מלא עם המשפוחה..! צבע התחתונים שלך עכשיו? שחור! לאן מתכננים לצאת היום? עם מי? לא יוצאים בשבת..כאילו,אני דתיה וזה.. אבל אם ככה,אז סתם לטייל בפםארק או למשפוחה!{מה שלא יצא בסוף..><} מה מתכננים ללבוש לזה? בגדים חמים! כמה רוצים לישון בשבת? לא הרבה..שונאת לישון! יש ארוחה משפחתית? בטח
שורה חופשית (בשורה זו תכתבו כל מה שאתם רוצים להגיד) : קר לייי! לסיכום: תנו ציון לשבוע האחרון- 8! תודה עופר

dragonit12

New member
חח תודה!

אני לא שומרת נגיעה.. אלא אם כן זה נחשב מאנשים שאני לא מכירה בכלל

dragonit12

New member
ידעתי שתרשום זאת..

אז לא כל הדתיים שומרים נגיעה. אני לא שומרת נגיעה. כאילו חיבוק נשיקה על הלחי בסדר.. לא מעבר לזה..

gorck

New member
סבבה, פשוט הבנות שירות שאני פוגש...

הן כולן שומרות לאללה...

למעלה