הוחזרתי...

michalmichal1

New member
הוחזרתי...

מאז יום שישי I´M THE PROUD OWNER OF שלוש "עוברי" איקסי (אני לא יודעת אפילו אם אפשר לקרוא להם עוברים בשלב זה אבל לא כל כך ידעתי איך לקרוא "לילד" בשמו
ועכשיו לצפיה המתוחה של 12 יום.... איזה שהם טיפים למה לעשות ומה לא לעשות בזמן השבועיים הבאים? תחזיקו לי אצבעות... מיכל

קייצית

New member
היי מיכל ../images/Emo60.gif

הרבה הצלחה! הלואי שאת מתחילה הריון משעמם וקל ! הימים הללו הם הקשים ביותר, מניסיון - ועוברים לאט לאט (לכן השבלול...) מניסיון עדיף להיות עסוקים אבל לא להתאמץ יותר מידי. ואם אין ברירה לשקוע באובססיה מבוקרת בעזרת הפורום. שלך, קייצית

לי חן

New member
בהצלחה מיכל...

אין לי הרבה מה לתרום בעניין השבועיים הבאים, רק לחזק עם הרבה סבלנות... אבל אני יכולה לאחל הרבה
ולשלוח הרבה
ים ולהחזיק
לי חן

נועם@בת

New member
יש לך עכשיו תשעה חודשים כדי להחליט

על שם, להתחרט חמש פעמים ולריב עם החמות על השם השני
שיהיה בהצלחה
נועם

רומי 007

New member
למיכל

מה לעשות? להשתדל לא להתעמק במחשבות עד כמה שאפשר, לראות סרטים טובים, לאכול ממתקים, להתפנק´ מה שיותר , מה לא לעשות? לא לעשות אמבטיות חמות, לא להרים משאות כבדים, לא לספר לכל העולם שעברת החזרה (את לא רוצה שישאלו "נו??? הצליח???) עוד?

kalm

New member
נחכה ביחד

היי מיכל, לי החזירו שלושה ארטיקים אתמול, יומ ראשון. אני מסכימה עם האחרות שהשבועיים האלה החלק הכי קשה של כל התהליך. הזמן ממש זוחל. תפנקי את עצמך ותעסיקי את עצמך כמה שאפשר בלי להתאמץ יותר מדי. אז שיהיה לנו המתנה קלה עם סוף חלומי!!!! בהצלחה, קרן

נועם@בת

New member
קאלם- שיהיה בהצלחה ../images/Emo57.gif

אני אקח הרבה אויר שאוכל בעוד שבועיים לעשות צהלולים לכולן.
נועם

nira1

New member
בהצלחה !

מניסיון אני יודעת שאלו הימים הכי קשים , נעים מאופטימיות לפסימיות . כמו שכתבו לך , תנסי לא לחשוב יותר מידי ולהעביר את הזמן בצורה נעימה ( אני יודעת שזה לא חוכמה וקל לדבר ) . אז באמת שיהיה לך בהצלחה !!!!

michalmichal1

New member
תודה בנות על התמיכה...

בזכותכן הזמן פחות יזחל... אני פשוט נחשבת וורקוהולית (ולא סתם
) וכולם סביבי כ"כ משוכנעים שיש לזה השפעה על חוסר ההצלחה שלי שזה רק יותר מלחיץ (לא שאני חושבת שהם לא צודקים אבל מה אני יכולה לעשות, זאת העבודה שלי ואני לא יכולה להתפטר רק בגלל שיש סברה שזה פוגע בסיכויי להרות...בטוח לא בזמן כזה כשהשוק כ"כ נוראי).אז מרוב שאני חושבת על להיות רגועה אני רק יותר נילחצת... דרך אגב- כמו שאייבי נתן היה אומר גם מומלץ לישתות הרבה מים נכון? שוב תודה על שאתן כ"כ מקסימות (ואת נועם- בטח היית מלאך בגילגול הקודם). מיכל.

למעלה