הוזמנו

• פותח הנושא FR12
  • פורסם בתאריך

FR12

New member
הוזמנו

לא. ערב ע"י מכרים וניתנה לנו הבחירה בין לה רפובליקה דירונימוטי לבין פרונטו. איזו מבינהן עדיפה?

מדובר בארבעה מבוגרים, 3 אוכלי הכל ואחד צמחוני. חובבי יין.

bruno01

New member
אני חושב שבעיקר הסגנון והמחיר ישפיע על

הבחירה, כי שתיהן נחשבות לטובות מסוגן.

פרונטו יקרה יותר, ובניגול לעבר שלה, מגישה אוכל איטלקי די מודרני ואפילו קצת מתוחכם. אם המחיר הוא לא שיקול, אני אישית הייתי בוחר בה בוודאות.

רונימוטי היא איטלקית "קלאסית" או בסיסית יותר. גם מבחינת מחירים וגם מחינת אוכל. לא אכלתי שם, אבל שמעתי דברים טובים.

לגבי מנות לצמחונים, אני מאמים שלא תהיה בעיה בשני המקומות, אבל כדאי להציץ בתפריטים שלהם ליתר ביטחון.

FR12

New member
תודה

נתבקשנו לבחור, אבל הוזמנו ככה שלא אנחנו משלמים. אולי זה יהיה חזירי לבחור ביקרה יותר.

bruno01

New member
כמה שגיאות כתיב יצאו לי

ככה זה כשכותבים מהר ולא בודקים...

זה באמת תלוי במי מזמין ואיך הוא הזמין

mereng

New member
אנחנו נהננו הרבה יותר ברונימוטי

(אני צמחונית, הוא קרניבור).

למעשה, מפרונטו יצאנו מבואסים מאוד- היה כ"כ מבאס שויתרנו על קינוח במסעדה והלכנו לאכול יוגורט עם תוספות מושחתות ביוגורטריה (כי גם לא ממש שבענו.... קוטן המנות היה מאכזב ממש).

אני זוכרת במיוחד את הנפילה במסעדה הזו כי זו היתה היציאה הראשונה (או אחת הראשונות) אחרי הלידה של התינוק השני וכל כך שמחנו שמצאנו בייביסיטר ויכולנו לצאת ולהתאוורר קצת, והנפילה היתה כואבת.

ברונימוטי האוכל פחות מתוחכם אבל טעים מאוד מאוד, שרות מצויין ויצאנו עם חיוך מאוזן לאוזן.

אני מאוד אוהב את רונימוטי, אבל הפעם נראה לי

שעדיף לכם פרונטו. תפריט יין הרבה יותר רציני.

אם בכל זאת רונימוטי, אז שהצמחוני יקח את הפפרדלה וורדורה(ירקות(! אולי מנת הפסטה הטובה שאכלתי בארץ.

האמת שהייתי מוותרת על שתיהן

והולכת לאלורה.
פרונטו נחמדה... אני עצמי צמחונית והייתי שם עם עוד חבר צמחוני לעסקית צהריים ובסוף החלטנו ללכת על התפריט הרגיל. אין שם הרבה מנות צמחוניות, יחסית, אבל אלו שכן לא הצליחו להפתיע בכלל. ההרגשה שלי הייתה שהמיקוד העיקרי הוא בטיב ובאיכות הדגים ופירות הים, מה שמן הסתם לא רלוונטי עבורנו.
ברפובליקה חווינו שירות מעולה(הייתי עם החבר והמשפחה שלו שהם דרום אמריקאים אוכלי כל
). השירות עמד ממש בסתירה, לטעמי, כשאופי המנות בינוני נורא, בטח לעומת התמחור. כשהגענו לקינוח ויתרנו והחלטנו ללכת לאכול במקום אחר.

אני לא מכירה לפרטי פרטי את תפריט היין באלורה, אבל אני זוכרת לטובה את המחירים. המנות מעולות לטעמי. אגב, אולי גם קוצי'נה תמר זו אופציה טובה ויש להם תפריט יין נהדר ורחב יחסית, אבל קחו בחשבון את השירות האוקוורדי(שאני דווקא אוהבת) ושהמנות יחסית קטנות ובכלל התפריט מצומצם, אבל כל מנה מדויקת להפליא.

FR12

New member
מכיוון שהוזמנו

וניתנה לנו אפשרות לבחור רק בין השתיים (קופון? זיכוי? אין לי מושג למה בחרו דווקא את השתיים הללו) אשמור את ההמלצה שלך לאלורה להזדמנות אחרת. נרשם, ותודה !

למעלה