הוועצות

oversensitived

New member
הוועצות

טוב זה קצת מביש, אבל אני סובל מצריבה בשתן לעיתים קרובות כבר כמה שנים, כמו כן סובל מכאבי ראש סביב עין ימין יורדים לנחיר ימי לעיתים קרובותן. מבחינה רפואית לא מצאו כלום בשתן, ולכאבי ראש הביאו כל מיני משככים שלא נותנים תחושה של ריפוי. אני חושב לנסות דיקור סיני אבל אשמח לשמוע אולי המלצות אחרות, כמו כן רציתי להשתתף אולי בקבוצות של מדיטציות יוגות במחיר זול או אפילו בחינמיות האם את מכירים קבוצות כאלה? תודה מראש

oversensitived

New member
אני שותה המון

תמיד הייתי "גמל"(אולי שותה יותר מדי?)הנוירולוג שהייתי אצלו טען שזה שילוב מתח מגרנה ואלרגיה שאני סובל שגורמים לכאבים

Tom shiatsu

New member
טיפול משולב

אתה מתאר מצב, שעל פניו, מעיד על עודף חום בגוף, שכנראה ונובע מחוסר איזון בכבד. דיקור בשילוב תזונה מאוד יכול לעזור. ממליץ לך לשלב שיאצו, שיש בו אלמנטים מאוד מרגיעים, ושנראה לי ומאוד יתאימו לך, מה גם, והשם משתמש שבחרת.

0 אור 0

New member
למה מביש?

רפואה סינית זה מצוין - כל זמן שזה מטפל שגם עושה אבחון ומתאים לך טיפול - יתכן שהוא ישלב לא רק דיקור, אלא גם שינוי תזונתי , צמחי מרפא וטיפולים נוספים. בינתיים, גם אם לא מצאו שום דבר מבחינה רפואית לא מזיק לשתות מיץ חמוציות (אבל כשתתחיל בטיפול תתיעץ עם המטפל שלך) לגבי מידטציות חינם - יש את הפאלון גונג שעושים מדיטציה בחינם, אם אתה גר בתל אביב יש לפעמים פעילויות חינמיות בפארקים או על החוף שאתה יכול למצוא במקומונים

למעלה