הוויכוח הנצחי
320

../images/Emo58.gif

לגבי קלי ובן- הכתבה פורסמה בעיתון איטלקי, ומעריצה איטלקיה של הסדרה תרגמה עבורי את הכתבה, הם יהיו במילאן (אם אני זוכרת נכון), בין התאריכים 5 ל-7 למאי. וישתתפו ביריד טלויזיה שמהלכו המעריצים יוכלו לשאול אותם שאלות במסגרת פורום מעריצים מיוחד. לגבי הריטינג- אני לא ממש מסכימה איתך, רוב האנשים שאני מכירה צופים בסדרה בגלל דמות אחת או זוג מסויים, אני למשל צופה רק בגלל ריאן, אם הוא לא היה שם, אני לא הייתי ממשיכה לצפות וזה ככה אצל המון אנשים, אני חושבת אם תעשי סקר בפורום מי יצפה בתוכנית אם סת' יעזוב, תגלי שלא הרבה ישארו לצפות. נכון שיש הרבה צופים פסיבים, אבל איך שמדידת הרייטינג עובדת היא שבודקים את הריטינג לאורך כל הפרק ואז עושים ממוצע, יכול להיות שב-10 הדקות הראשונות הפרק קיבל ריטיינג גבוה שרק הלך והדרדר, ככול הפרק הפך להיות פחות ופחות טוב ומכאן הריטיינג הנמוך. ההיסטוריה הראתה שפרקים טובים במיוחד, זוכים לרייטינג גבוה במיוחד, הרייטינג לפרקים 214 ו-215 היה גבוה בהרבה מהרייטינג של הפרקים הקודמים להם, פשוט כי הם היו פרקים טובים, ולא משנה אם קראת ספוילרים או לא. את צודקת שאי אפשר להאשים זוג מסויים בירידת הרייטינג, ויש המון גורמים שצריך להתחשב בהם שמודדים רייטינג, אבל פשוט חשבתי לציין את העובדה הזאת, כי יש פה פער ממש משמעותי, ואני לא אומרת שזה רק אשמת העלילה של סת' וסאמר, אבל אם הם כאלה זוג משמיים והזוג הטלויזיוני הכי טוב שיש, הייתי מצפה שהריטיינג לפרק, לפחות יהיה סביר, ולא הרייטינג הכי נמוך שהסדרה אי פעם קיבלה אני דווקא אוהבת את העונה השלישית, אומנם העלילה של מריסה וג'וני היתה גרועה ומטומטמת ואולי הסיבה העיקרית לירידה ברייטינג במהלך העונה,אבל אותי זה לא ייאש, כי עדיין היו לנו רגעים טובים ופרקים טובים.

שלטון

New member
כן כי הם באמת הזוג הראשי של התכנית

ככה זה נכתב מההתחלה... אבל אולי מזה שהם זוג במציאות או פשוט בגלל שאדם ברודי כזה טוב יש משהו טיפה יותר מרגש בסת' וסאמר. זה כזה סיפור מהאגדות. למרות שבעונה השנייה הם נמאסו לגמרי על כולם נראה לי, אבל זה לא כזה אשמתם.

אני לא מבינה מה זה קשור

כאילו, בגלל הפרומואים הכוונה? שאנשים יודעים מראש מה יקרה בפרק? כי אם לא, אני לא מבינה איך הם יודעים מה יש בפרק בכלל שזה גורם להם להחליט אם לראות או לא. הם רואים אם זה מעניין או לא ומקסימום מכבים באמצע? ואני תמיד אהבתי לאהוב דברים יוצאי דופן יותר :).

שלטון

New member
נצל"ש אדם ברודי דופק הופעה

מופיע בתפקיד קטן בסרט thank you for smoking ואפשר לראות קטע ממש מצחיק באתר הרשמי של the OC. ממש קטע קורע

תמיר1991

New member
אני מתחבר לסת' וסאמר יותר עוד

מתחילת העונה הראשונה, ולדעתי הם הזוג הטלוויזיוני הכי טוב שראיתי עד היום - האמינות, הטוויסטים, היופי, האהבה שלהם... אין עליהם, ובטח שהם לא רואים ממטר את מריסה וראיין. אבל זה הכל עניין של טעם - וזה אינדיבידואלי, ככה שהדעות שלך, שלי או של כל אחד אחר כאן ובכלל, בעניין הזה, לא ממש מייצגות משהו כללי. תמיר.

cool miki

New member
אהבתי את הפרק הזה ../images/Emo58.gif

ממש אהבתי את כל הקטעים של סאמר וסת'..והקטע האחרון שסאמר בכתה היה ממש עצוב
בפרקים האחרונים אני מתה על סאמר, במיוחד בפרק בקודם 319 עם במשפט הקורע שהיא אמרה למריסה.."גט אובא יורסלף! טייק א שאוור!"
חבל שסיידי עזבה..רציתי שהיא תמשיך להיות עם ראיין ונמאס כבר ממריסה...ומכל הקטע של הלקיחת סמים ואלכוהול וזה...שתיתבגר כבר. גם נימאס מכל הקטע של בניית בית החולים...טחנו את זה מספיק פרקים.

LemonLimeLilach

New member
../images/Emo58.gifעונה 3

תמיד אהבתי יותר את סאמר וסת', מהרגעים הראשונים של הסדרה. הקטע עם ריאן ומריסה הוא שפשוט אף פעם לא הצלחתי להתחבר למישה. פשוט אף פעם. אני חושבת שהיא שחקנית גרועה (בלשון המעטה), היא לא מצליחה להעביר כלום, היא קרש. וחוצמזה, היא גם דמות מעצבנת. שחקנית אחרת הייתה לדעתי מצליחה להוציא יותר ממריסה, מה לעשות, אין שחקנית אחרת, ומישה הפכה את מריסה לדמות המגעילה ביותר על מסכי הטלוויזיה בעולם. בזוגיות של מריסה וריאן יש את מריסה. ריאן נבלע בה. זה הכל מריסה מריסה מריסה ואין ריאן, ואני, אני אוהבת את ריאן, ואוהבת את בן, ובגלל זה גם הרבה יותר אהבתי את ריאן ולינדסי, את ריאן וסיידי (מתברר שאהבתי את ריאן עם כל אחת בסופו של דבר, חוץ מעם מריסה). עם ריאן ומריסה זה פשוט זוג שהאישה מפילה את כל הבעיות שלה על הגבר והוא צריך לטפל בהן ולטפל בה ו... זה פשוט מגעיל אותי. אין מילים לתאר את השמחה שלי בכל פעם שהם נפרדים. סת' וסאמר זה כבר משהו אחר לגמרי. קודם כל, אני מתה על רייצ'ל, ועל סאמר. רייצ'ל שחקנית מעולה, סאמר דמות מעולה, זה עניין של טעם אבל אני מתחברת לציניות ולסרקזם הזה שתמיד היה לה. כנ"ל על סת'. הם הרבה יותר מעניינים אותי מכל זוג אחר בסדרה מעצם הסיפור שלהם - היא המלכה, הוא האפס, הוא מאוהב בה, ואז היא מתאהבת בו... זה סיפור סינדרלה שכזה, ואני מלכת הקיטש. הם התחילו כהזוג המשני, כאתנחתא קומית כמו שבאמת קראתי פה באחת ההודעות, אבל הם כבר מזמן מזמן לא כאלה - לא זוג משני, ובטח שלא אתנחתא קומית (ועוד אחרי פרק 20 ו 21). במיוחד עכשיו הפרידה שלהם קורעת לב כי יש פה אהבה אמיתית והקרבה אמיתית, האהבה שלהם הרבה יותר אמיתית משל מריסה וריאן, לא משנה כמה הם לא היו ביחד, עדיין תמיד האהבה נשארה שם (לעומת מריסה וריאן עכשיו בעונה 3 שאיפה הוא ואיפה היא... אפילו לא חושבים אחד על השני... אחח הלוואי שלא יאחדו אותם לעולם), תמיד הייתה לדעתי סיבה אמיתי וטובה לזה שהם נפרדים, זה לא שהוא ברח בסוף עונה 1, זה מה שסאמר אמרה לו בתחילת עונה 2 כשהם כמעט דרסו אותו, ועכשיו זה לא שהם נפרדו כי סתם בא להם וזאת חרא סיבה, אלא יש פה סיבה אמיתית של בחור שרוצה את הכי טוב בשביל האישה שהוא אוהב והוא מעדיף להיות בלעדיה אבל שבסופו של דבר לה יהיה טוב ושהיא לא תזרוק את החיים והעתיד שלה בשבילו. בקיצור, יצא ארוך. אבל סת' וסאמר שולטים

8HaNa8

New member
לא ראיתי את הפרק הזה

כי אני רואה(-ראיתי) בערוץ 10.... רק רציתי לציין שלדעתי סת' וסאמר הם ה-זוג של הסדרה! הם הסיבה היחידה שבגללה המשכתי לראות את הסדרה... והסיבה העיקרית לזה שאני חולה עליה.

למעלה