הווו

E u r o s t a r

New member
שאלה חשובה....

אולי במקום לסדר לפורום הזה תמונות של דארקו והארי מתנשקים... אולי תנסו לסדר תמונות של ג'יני והרמיוני זה נראה לי יהיה יותר פופלארי

Remedes

New member
חברה חזרתי..!!!

אחרי כמה ימים שלא הייתי כאן כי הייתי עסוק בעבודה אני חוזר ומה אני רואה.. שאתם ממלאים את הפורום בתמונות של דראקו והארי?!?! מה עובר עליכם חברה!!!- רק תמונות של אמה ווטסון!!!

GinGerit

New member
חחח גדול!

אם כבר עסקנו בעניין המיני בהארי פוטר עכשיו זה
נראה לי... אמ...נראה לכם הרון ולבנדר שכבו? הרי הם היו מאוד קרובים חח ואמ...נראה לכם להארי וג'יני שכבו? הרי שאלו תא ג'יני על הקעקוע של הארי, אז כנראה היא ראתה אותו לפחות בלי חולצה??? זה סתם מחשבות שעברו לי בראש... חחחחחחחחחחחחח ונראה לי צריך לסדר איזה רומן להארי ודארקו, כל הספר חשבתי על זה, הארי היה ממש אובססיבי!

חחח כן הוא די קינא שראה

את שתי הבחורות (שהם בעצם בנים
) אממ ולא נראה לי שגי'ני והארי או לבנדר ורון עשו את זה... חוץ מנשיקות..

the ror

New member
../images/Emo58.gifהיא אמרה את זה בתור

בדיחה כי זה מתאים לדמות שלה כמו שהיא מוצגת להיות מצחיקה ונועזת... וממש לא נראה לי שבנתיים גם רון ולבנדר וגם הארי וג'יני לא היו יותר אינטמיים מנשיקה...

י ע ל י ק

New member
מה כל כך מזעזע ???

התמונה הזו לדעתי מקסימה! יש בה המון רוך, שלווה, אהבה ותחושת שלמות. אז מה אם זו אהבה בין 2 בנים? או בין 2 בנות או באמצע? אהבה זו אהבה ויופיה בכך שהיא נוגעת בכולנו
כנראה שדרושה בגרות כדי להבין זאת וכמובן הכל תלוי בחינוך אותו אנו מקבלים ובאיזה שטיפות מח שעושים לנו בדרך.

ToryMaster

New member
../images/Emo45.gif

בהחלט חושבת שהכל תלוי בסביבה ובחינוך שמקבלים. הדבר המזעזע פה הוא שמשום מה לאנשים לא ברור שזה פורום הספר, אז הם עורכים דיונים על הסרט ושות'.

י ע ל י ק

New member
כן ../images/Emo45.gif ובכל זאת

אני חושבת שריבוי התמונות מהסוג הזה מצביע גם על איזשהו רצון לגעת באופן אינטימי יותר בגיבורים שבסיפור/בספר, מתוך תחושת הזדהות כזו או אחרת עם הדמויות (ולא בהכרח עם השחקנים המגלמים אותן בסרט).

ToryMaster

New member
אז תביאו פאנארטים

או שישרשרו לחברתי, זה גם בסדר. אבל מטריד אותי שאנשים פותחים שרשורים על הסרטים ועל תמונות מהסרטים. אגב, חברימוס, להבא כשמעלים תמונה ולא מצוין מי יצר אותה [אם זה אתם שם מספיק, אם זה מהאינטרנט אז קישור לאתר] היא תימחק בלי שום הודעה מוקדמת.

black robe

New member
גאד...../images/Emo70.gif../images/Emo5.gif../images/Emo63.gif

זה כלכך
אבל הם ממש דומים...

למעלה