הווו שלום

hagarshtar

New member
הווו שלום../images/Emo118.gif

יא יא גם אני מאאגניבה גם יש לי סקט
סתם נו קיצר חברה שלי נתנה לי את הסקט שלה כי היא כבר לא נוסעת עליו ועכשיו שלי ...אממ..נסעתי עליו בנתיים רק בבית
נו כי היה רטוב הכל ולא היה אפשר לנסוע קיצר מלא ידידים ניסו ללמד אותי ומשום מה די הצלחתי לאחר שבפעם הראשונה שניסתי לפני שניים כמעט ריסקה לי את עצם הזנב אז עכשיו אני בתהליכים של לימוד עצמי,טוב נו עם עזרה של כמה אנשים שהנדבו לא נראה לי אני אגיעה למצב של "אולי" וכאלה כי אני לא רוצה לאבד חלקים שימושיים בגוף אז בנתיים אני אסתפק רק בנסיעה [: אז אני מקווה להיכנס לפה מידי וכאלה יואו חפרתי תסלחו לי? ביי ביי 33> הגר

P Rod

New member
מה את רוצה שיגידו לך?

וואיייייייייייייייייייייייייושששש איזה קוללל את מתחילה לנסוע על סקאיייטטטבוורדדדדדד בעייייייייייייייייייייייוששש

Nollie69Flip

New member
כן כן כן כן כן כן כן כן!!!!

תראה לכולנו את הקעקוע של SLAYER שיש לך על החזה!!!!!!!!!!

שלום

ברוך הבא לעולם הסקטבורד. כמו בכל תחום בעולם, גם כאן תיתקלי במכשולים והתקלות בדרכך, וזה תלוי בך כיצד תתמודדי איתם. כל פעם שאני נתקל במכשול בדרכי אני פשוט שואל, מה ישו היה עושה. אבל נניח את זה בצד לרגע. אם את מעוניינת להחליק ולהינות את מוזמנת להגיע למרכז גולדה בתל אביב, שם בכל אחר צהריים נהנים צעירים וצעירים ברוחם מסשן טוב, הופעות, תה ועוגיות לקינוח. אם זה רחוק לך, פשוט תחפשי סקייטרים ברחובות ואני מאמין שיהיה בסדר. בקיצור, תהני והכל יהיה על הכיפ כיפאק. סאלאם עליכום.

גם אני עכשו מתחילה..

הקיצר... כבתור מתחילה... כדי לך ליצור קשר עם אנשים מהפורום.. אני הכרתי פה אנשים ממש מקצוענים וטובים.. אבל צריך לימצוא את הטובים!! ואל תיוותרי!! בכל תחום ספורט יש נפילות!! וטוב שנופלים! ככה לומדים מהטעויות!! בהצלחה בנמשך הדרך!! ואל תיוותרי סקייטבורד זה אחלה ספורט!! מעדייי...

למעלה