הווווו גשם^-^!!

The Guardian17

New member
../images/Emo10.gif

למה את מספרת לי שאת הוזה שמליוני ארטיקים קטנים רצים ברחובות ומנסים לנגוס בך כמו עלוקות?

Hii BiTcH

New member
האמ,

איפה היית שירד הגשם הראשון?[השנה..] בבית :| -אוהב/ת גשם?כןןן
-מה דעתכם על אנשים שאוכלים ארטיק בגשם?שירבו אנשים כאלה
-מהו שיר הגשם האהוב עליכם?לודעת :| -כבר קניתם מגפיים?לא :| -איזה סוג של מעילים אתם אוהבים?[ארוכים, קצרים, עבים דקים..באיזה צבע] -באיזה צבע המטריה שלכם?מעיל לבן וארווווך
-זוכרים שפעם היו מטריות כאלו בצורה של איגלו? נכון שהן היו מעולות וחבל שלא מייצרים אותן יותר?במ'ת היו יפות :| חבל :| -אתם אוהבים ברד עם הגשם שלכם?כן
-מתי נראה לכם שתפוז ישימו את האייקונים של החורף?ממ..עוד מעט? -לקפוץ בשלוליות-כן או לא?כןןן. -ריח של גשם..נכון זה מושלם?נכון

רייצל87

New member
../images/Emo98.gif

-איפה היית שירד הגשם הראשון?[השנה..] בשבט (בצופים) -אוהב/ת גשם? כןןןןןןן -מה דעתכם על אנשים שאוכלים ארטיק בגשם? אני אחת מהם -מהו שיר הגשם האהוב עליכם? גשם גשם משמיים כל ההמון טיפות המים -כבר קניתם מגפיים? אממממ לא.. -איזה סוג של מעילים אתם אוהבים?[ארוכים, קצרים, עבים דקים..באיזה צבע] לא לובשת מעילים.. רק סווצ'ארטים -באיזה צבע המטריה שלכם? שחור -זוכרים שפעם היו מטריות כאלו בצורה של איגלו? נכון שהן היו מעולות וחבל שלא מייצרים אותן יותר? כן הייתה לי כזאת שקופע שהייתי קטנה.. -אתם אוהבים ברד עם הגשם שלכם? לפעמים -מתי נראה לכם שתפוז ישימו את האייקונים של החורף? אמממממ בדצמבר -לקפוץ בשלוליות-כן או לא? כן -ריח של גשם..נכון זה מושלם? כן

רק ילדה

New member
../images/Emo42.gifפויי חורף!! פויי! ../images/Emo46.gif

בואו נראה.... איפה היית שירד הגשם הראשון?[השנה..] -אמממ...נדמה לי שבמרפסת...(לא בטוחה אם זה היה הראשון...)נירטבתי קצת...;) אוהב/ת גשם? - לאאא!! פויי גשם! פויי! מה דעתכם על אנשים שאוכלים ארטיק בגשם? - יאממ! ארטיק זה טוב בכול מצב! מהו שיר הגשם האהוב עליכם? - לא אוהבת גשם! אבל השיר הזה של גידי גוב שהיה פעם ברחוב סוםסום...לא זוכרת איך קוראים לו...מישו יודע?? כבר קניתם מגפיים? - לא! שונאת מגפיים...חוץ מהגומי של הילדים..:) איזה סוג של מעילים אתם אוהבים?[ארוכים, קצרים, עבים דקים..באיזה צבע] - קצרים בד"כ שחורים ועם כובע(למרות שבעכשוי אין לי כובע...=/) באיזה צבע המטריה שלכם? - אמממ....מטריה...?!? זוכרים שפעם היו מטריות כאלו בצורה של איגלו? נכון שהן היו מעולות וחבל שלא מייצרים אותן יותר? - חחחח אתם אוהבים ברד עם הגשם שלכם? - אממ...אני מעדיפה אותו בלי גשם עם מלפפון ובלי ההמבורגר באמצע
מתי נראה לכם שתפוז ישימו את האייקונים של החורף? - אממממ.... לקפוץ בשלוליות-כן או לא? - אם כבר גשם ונרטבים אז...בטח!! ריח של גשם..נכון זה מושלם? "וואאבלעעעע...." סליחה...
נ.ב...אני נומי חדשה פה..

למעלה