הווווו גשם^-^!!

MikeY fReAk

New member
הווווו גשם^-^!!../images/Emo79.gif

אוחאוח גשם זה פשוט ררר
! כ"כ שולט
אז המהמ, הנה שאלון קצרצר ונחמד על הגשם! -איפה היית שירד הגשם הראשון?[השנה..] -אוהב/ת גשם? -מה דעתכם על אנשים שאוכלים ארטיק בגשם?
-מהו שיר הגשם האהוב עליכם? -כבר קניתם מגפיים? -איזה סוג של מעילים אתם אוהבים?[ארוכים, קצרים, עבים דקים..באיזה צבע] -באיזה צבע המטריה שלכם? -זוכרים שפעם היו מטריות כאלו בצורה של איגלו? נכון שהן היו מעולות וחבל שלא מייצרים אותן יותר?
-אתם אוהבים ברד עם הגשם שלכם?
-מתי נראה לכם שתפוז ישימו את האייקונים של החורף? -לקפוץ בשלוליות-כן או לא? -ריח של גשם..נכון זה מושלם? יייייי^^

1Reebok

New member
הימי

-איפה היית שירד הגשם הראשון?[השנה..] זה היה הלילה! בבית. הוא העיר אותי. -אוהב/ת גשם? יאפ. -מה דעתכם על אנשים שאוכלים ארטיק בגשם? כפרה עליהם. -מהו שיר הגשם האהוב עליכם? הגשם שוב התחיל לרדת.. -כבר קניתם מגפיים? קניתי אותן בזול, הן היו מלאות בחול. -איזה סוג של מעילים אתם אוהבים?[ארוכים, קצרים, עבים דקים..באיזה צבע] לא אוהב מעילים. עבר כבר. -באיזה צבע המטריה שלכם? אין לי מטריה
-זוכרים שפעם היו מטריות כאלו בצורה של איגלו? נכון שהן היו מעולות וחבל שלא מייצרים אותן יותר? לאאא, מטריות מעצבנות. -אתם אוהבים ברד עם הגשם שלכם? טחחחח בכיף. -מתי נראה לכם שתפוז ישימו את האייקונים של החורף? מתי שבא להם. מחר. -לקפוץ בשלוליות-כן או לא? לאאא. -ריח של גשם..נכון זה מושלם? כןןן.

אני...חורף לך!!! קישטטטטטה!../images/Emo7.gif

אז המהמ, הנה שאלון קצרצר ונחמד על הגשם! -איפה היית שירד הגשם הראשון?[השנה..]בדרך הביתה עם גופייה.החלטתי למרוד בחורף-אני מתכחש אליו ולובש בגדים קצרים עד להודעה חדשה
. -אוהב/ת גשם?כן!!! אבל חורףף לא -מה דעתכם על אנשים שאוכלים ארטיק בגשם?יאאאממממ.אנשים בריאים!! -מהו שיר הגשם האהוב עליכם?!? -כבר קניתם מגפיים?לא בחיי לא היו לי -איזה סוג של מעילים אתם אוהבים?[ארוכים, קצרים, עבים דקים..באיזה צבע]שונא מעילים!!! ואיןם לי אפילו מעיל. -באיזה צבע המטריה שלכם?כנ"ל.ממתי שאני זוכר את עצמי אין לי מטריה -זוכרים שפעם היו מטריות כאלו בצורה של איגלו? נכון שהן היו מעולות וחבל שלא מייצרים אותן יותר?כן אני זוכר שהם היו מתעופפות ומתהפכות לצד השני וילדים מסכנים בכתה א' עפים יחד איתם -אתם אוהבים ברד עם הגשם שלכם?כן!! -מתי נראה לכם שתפוז ישימו את האייקונים של החורף?לא יודע ולא מענין אותי:) -לקפוץ בשלוליות-כן או לא?כן! -ריח של גשם..נכון זה מושלם?לא,איכסה,איזה ריח מדכא.

חורף זה חראאאאא

הכל מתבטל בגלל זה,אין בריכה,אין ים...אין אור יום,הכל תמיד קודר :\ אני אדם שמח! חיב אור יום:) שמש:)

החורף הרבה יותר יפה מהקיץ!!

כל האפור הזה זה פשוט יפה(:) והכל רטוב וריח של גשם
חוץ מזה שקר תמיד אפשר לשים עוד שכבה...ושחם אין מה לעשות=\ צריך לסבול מחום ולהזיע כמו חמורים(?)

חח עידן|ג'ירפה|

כל הקיץ לבשתי ארוך כדי למרוד בזה שהקיץ הגיע.. רר אנשים בהו בי עם ארוך..חח פעם עבר לידי איסה אישאחד עם גופיה ומכנס קצרץץטוהוא כזה מסתכל עליי עם אווך..ומבט כזה של.."מה עובר עליה..!?" חוצמזה שאני שונאת חולצות קצרות..ני שונאת ת'ידיים שלי.=\

MikeY fReAk

New member
אניאני../images/Emo3.gif../images/Emo79.gif

-איפה היית שירד הגשם הראשון? היה איזה טפטוף לפני כמה זמן בלילה, ועוד פעם בלילה. אבל הייתי בבית וזה לא נחשב!
אז אתמול, הייתי בסניף, ובדרך התחיל טפטוף, ואז זה קצת התחזק והיה ממש שולט! [וואי וואי ועוד היום בבוקר..איזה סופה היתה!] -אוהב/ת גשם? מאוד! -מה דעתכם על אנשים שאוכלים ארטיק בגשם? הם מגניבים -מהו שיר הגשם האהוב עליכם? שלמונזה, ובטח יש עוד כמה.. -כבר קניתם מגפיים? נופ..ואין לי מושג איזה לקנות -איזה סוג של מעילים אתם אוהבים?[ארוכים, קצרים, עבים דקים..באיזה צבע] אממ ארוכים, לא עבים מידי -באיזה צבע המטריה שלכם? כחוווול..
-זוכרים שפעם היו מטריות כאלו בצורה של איגלו? נכון שהן היו מעולות וחבל שלא מייצרים אותן יותר? חח יווו כן!
-אתם אוהבים ברד עם הגשם שלכם? לפעמים זה נחמד. -מתי נראה לכם שתפוז ישימו את האייקונים של החורף? בקיץ?:| -לקפוץ בשלוליות-כן או לא? לא:| -ריח של גשם..נכון זה מושלם? נכוווון

../images/Emo47.gifגשם../images/Emo47.gif

אז המהמ, הנה שאלון קצרצר ונחמד על הגשם! -איפה היית שירד הגשם הראשון?[השנה..]במיטה..חח אבל אני לא מחשיבה אותו בתור הגשם הראשון..כי אח"כ בבצפר היה ממש מבול כיפי כזה..אז יצאנו לרקוד בגשם=] -אוהב/ת גשם? ברוררררר! מי לא?!
-מה דעתכם על אנשים שאוכלים ארטיק בגשם? שיהנו..אבל קשה לי להבין אותם.. -מהו שיר הגשם האהוב עליכם? "גשם גשם משמיים כל היום טיפות המים.." השיר גשם היחיד שעלה לי בראש עכשיו.. -כבר קניתם מגפיים? לא נועלת מגפים:) -איזה סוג של מעילים אתם אוהבים?[ארוכים, קצרים, עבים דקים..באיזה צבע] אני לא כ"כ אוהבת מעילים=\ -באיזה צבע המטריה שלכם? תכלת נראה לי...אני לא סגורה על זה אין לי מושג איפה היא בכלל.. -זוכרים שפעם היו מטריות כאלו בצורה של איגלו? נכון שהן היו מעולות וחבל שלא מייצרים אותן יותר? אין לי מושג על מה את מדברת.. -אתם אוהבים ברד עם הגשם שלכם? כה
-מתי נראה לכם שתפוז ישימו את האייקונים של החורף? אני מקווה שבקרוב...אני מתגעגעת לפטריות שלי
-לקפוץ בשלוליות-כן או לא? כה -ריח של גשם..נכון זה מושלם? אין דבר מושלם מזה

גשם זה טוב ../images/Emo99.gif

-איפה היית שירד הגשם הראשון?[השנה..] בבית, ואז יצאתי לחברה ובדיוק הוא התחיל...בגעתי אליה רטובה מגשם
-אוהב/ת גשם? כמובן! -מה דעתכם על אנשים שאוכלים ארטיק בגשם? שהם מגניבים! וברי מזל, כי איפה אפשר לקנות ארטיק בחורף? -מהו שיר הגשם האהוב עליכם? "גשם גשם משמיים"
-כבר קניתם מגפיים? יש לי אלף..אז אני לא צריכה
-איזה סוג של מעילים אתם אוהבים?[ארוכים, קצרים, עבים דקים..באיזה צבע] הו וואו...מעילים אצלי זה אובססיה!אני אוהבת את כ-ל המעילים בכ-ל הצבעים! (וב נו, אולי לא מעילי פקצות, אבל עדיין
) -באיזה צבע המטריה שלכם? שחורה. -זוכרים שפעם היו מטריות כאלו בצורה של איגלו? נכון שהן היו מעולות וחבל שלא מייצרים אותן יותר? מה לא מייצרים? אמא שלי קנתה אחת לאחותי שלשום! -אתם אוהבים ברד עם הגשם שלכם? כןכןכן
-מתי נראה לכם שתפוז ישימו את האייקונים של החורף? בטח בקרוב
-לקפוץ בשלוליות-כן או לא? רק אם זה לא מעצבן ומרטיב אף-אחד אחר, ואני עם נעלי ספורט לא נעלים שיהרסו מהגשם
-ריח של גשם..נכון זה מושלם? כן! צריך לפקוק את זה ולשווק את זה כבושם!

רר גשםם|ג'ירפה|

חח אני וצליל אתמול יצאנו לשיר בגשם..אוךך גשםם..אני שרדתי כל הקיץ רק במחשבה שאני לא מפסידה את הגשם הראשון..מאז הגשם הראשון זה אל מפסיק..היה בלילה..היה בבוקר..יש עכשיו..רר אני כ"כ אוהבת חורף!!חולצות ארוכות..צעיפים..כובעי צמר שולטיםם..אוךך ועננים יפים כאלהה..רר..גשםםםםםם..ברקיםםם..רעמיםםם..גאדד..חורףף..
אז המהמ, הנה תשובות לשאלון קצרצר ונחמד על הגשם! -איפה היית שירד הגשם הראשון?[השנה..] הממ בקרית אתא,בביצפר,מחכה להסעה,עם צליל ופוקי וכולם..:) -אוהב/ת גשם? כעע
-מה דעתכם על אנשים שאוכלים ארטיק בגשם? הם יודעים שארטיק זה משמין
ממ דווקא טבעון כולם אוכלים ארטיקים בחורף..אין כזה הבדל בין העונות בזה..
-מהו שיר הגשם האהוב עליכם? מהפרסומת של yes..i singing in the rain..
-כבר קניתם מגפיים? לא אהובת מגפיים..בעע אנלא אוהבת נעליים כאלה מחרידות שכולם לובשים בחורף..יאקק:-{ -איזה סוג של מעילים אתם אוהבים?[ארוכים, קצרים, עבים דקים..באיזה צבע] הממ שחוריםם
{חח לאוניד שתוק.:)]יש מעילים קצרים?לא מחבבת יותר מדי מעילים..אני מעדיפה ז'קטים טובים מפליז.רוני אוהב פליז.
-באיזה צבע המטריה שלכם? שונאתת מטריותת..שונאתתת..זה הורס את כל הכיף..כל המטרה בחורף זה להרטב..נו באמתת -זוכרים שפעם היו מטריות כאלו בצורה של איגלו? נכון שהן היו מעולות וחבל שלא מייצרים אותן יותר? אה..כע..אני זוכרת..
-אתם אוהבים ברד עם הגשם שלכם? חח קולות רקע -מתי נראה לכם שתפוז ישימו את האייקונים של החורף? נקווה שהשבת..0: -לקפוץ בשלוליות-כן או לא?
כן
-ריח של גשם..נכון זה מושלם? רר ריח של גשם...בבוקר..שהולכים לתחנה וכל המים מהגשם יורדים כזה בכביש[חעע הרחוב הכי גבוה בטבעוןןןןןןןןןןןןןןן]ויש ריח כזה מושלם.. אהבתי.

אניייייי. ../images/Emo99.gif

איפה היית שירד הגשם הראשון? בת"א, בדרך חזרה מהבי"ס.
אוהבת גשם? הכי הרבה בעולם.
מה דעתכם על אנשים שאוכלים ארטיק בגשם? אנ אחת מהם.
מהו שיר הגשם האהוב עליכם? אין שיר גשם, אבל יש שיר שאני אוהבת לשמוע בעיקר בגשם- Missing- Evanescence.
כבר קניתם מגפיים? לא.
איזה סוג של מעילים את אוהבת? שונאת מעילים, אבל עדיף שריגים ארוכים ושחורים.
באיזה צבע המטריה שלכם? ירוק.
זוכרים שהיו פעם מטריות כאלו בצורת איגלו בלע בלע בלע?
כן. לאחותי יש.
אתם אוהבים ברד עם הגשם שלכם? כהה.
מתי נראה לכם שתפוז ישימו את האייקונים של החורף? 1 בנובמבר.
לקפוץ בשלוליות- כן או לא?
כן, כשאתה בן שמונה ויש לך מגפי גומי מגניבים.
ריח של גשם, נכון שזה מושלם? כןןןן.
בעיקר בנס ציונה. [
]

מתברר שכולם יודעים מזה מטריות

איגלו ורק אני לא.. תסבירו לי בבקשה...אני מרגישה בורה.. היתה לי ילדות עשוקה=\

shiroosh999

New member
חורף!!! ../images/Emo99.gif

איפה היית שירד הגשם הראשון?[השנה..] עבדתי עם ילדה קטנה ומעצבנת בתוך בית גדול שיש בו שיפוצים ונערים נואשים מנסים למנוע מהמים לחדור לתוכו...
-אוהב/ת גשם? מאודדד -מה דעתכם על אנשים שאוכלים ארטיק בגשם? אני אחת מהם...
-מהו שיר הגשם האהוב עליכם?שנינו יחד תחת מטרייה אחת.... -כבר קניתם מגפיים? לא -איזה סוג של מעילים אתם אוהבים?[ארוכים, קצרים, עבים דקים..באיזה צבע] ארוכים ועבים בצבע אדום. -באיזה צבע המטריה שלכם? כחול -זוכרים שפעם היו מטריות כאלו בצורה של איגלו? נכון שהן היו מעולות וחבל שלא מייצרים אותן יותר? נכון! -אתם אוהבים ברד עם הגשם שלכם? מאוד! -מתי נראה לכם שתפוז ישימו את האייקונים של החורף? עוד שלושה ארבעה ימים. -לקפוץ בשלוליות-כן או לא? בטח! -ריח של גשם..נכון זה מושלם? ועוד איך....

אני אני אני!

-איפה היית שירד הגשם הראשון?אתמול בערב, טיילתי עם אלכס
-אוהב/ת גשם?מאודד -מה דעתכם על אנשים שאוכלים ארטיק בגשם?מאגניב
-מהו שיר הגשם האהוב עליכם?גשם גשם משמיים כל היום טיפות המים -כבר קניתם מגפיים?נופ -איזה סוג של מעילים אתם אוהבים?סריג\ג'קט מגניב. לא אוהבת מעילים -באיזה צבע המטריה שלכם?שחור -זוכרים שפעם היו מטריות כאלו בצורה של איגלו?חח כן. נכון שהן היו מעולות וחבל שלא מייצרים אותן יותר?:| -אתם אוהבים ברד עם הגשם שלכם?ברור
-מתי נראה לכם שתפוז ישימו את האייקונים של החורף?נובמבר -לקפוץ בשלוליות-כן או לא?כןןןן *חחח נזכרת בשנה שעברה* -ריח של גשם..נכון זה מושלם? יייייי^^

למעלה