הווווו אני DJ

ליאלי 10

New member
הווווו אני DJ

כן כן ליאל הקטמה DJ כבר יש לי דיסק רק לא הוצתי אותו ביגלל שאני מפחדד אבל לדודה ההונגרית שלי יש את כל השירים שלי רק מה אני יעסה השירים שלי מאוד כבדים

ציקהלה

New member
הילדה בת 11 או 12 או לא זוכר

יודעת לכתוב בהונגריות יותר טוב מעיברית.

ציקהלה

New member
ומישום מה היא אוהבת להשים תמונות

שפדופלים ישמחו להשים את ידיהם עליהם

StasAshdod

New member
קפצתי מהמקום לשנייה

חשבתי זה איזה פורום "ביצפר יסודי בחו"ל" או משהו...

ליאלי 10

New member
קראת את הודאת המנהלת?

ברוכים הבאים לפורום נוער בחו"ל! בפורום תוכלו לפגוש בני נוער ישראלים מכל קצוות העולם - ארה"ב, קנדה, אירופה, ניו זילנד וגם מישראל! זה המקום שלכם לספר לנו את החוויות שלכם. אתם מוזמנים לשאול שאלות, לקטר, לבכות, להתגעגע, להתלהב ולשתף אותנו בכל מה שעובר עליכם אי שם מעבר לים כמה חוקים בסיסיים לכותב המתחיל: - אסור לקלל או לפגוע בכוונה בחברי הפורום. - בבקשה בבקשה בבקשה, תשרשרו! - אנא תזכרו שמרבית חברי הפורום לא בחרו לעבור לגור בחו"ל ולכן כל ביקורת בנושא השהייה בחו"ל תמחק. כל מה שנשאר לכם עכשיו זה להביא משהו לשתות, להתרווח בכיסא ולהנות! אתם מוזמנים לפנות אלי במסרים אישיים בכל בעיה, שאלה או הצעה. שיהיה לכולנו כיף! אמילי. אז מה אני לא נוער אני בת 12 בינואר מה אני תינוקת למה את מאליב אותי כי אני כותבת לא נכון לפחות אני מנסה. תודה שקבלת אותי בשלום וזורק אותי. לא יפה

AngeIDust

New member
אל תקחי אותם קשה

לפעמים יש אנשים קצת עצבנים... את מאוד מוזמנת לכתוב פה בפורום גם עם מיליון שגיאות כתיב!

ליאלי 10

New member
כן אני גרה בהונגריה שנתיים

אזבתי את ישראל שהיתי בת 10 קצת לפני אני לומדת בבית ספר הונגרי, ומנסה לכתוב איתכם פה בפורום אני רוצה ללמוד לכתוב נחון זה פורום נוער בחו"ל אני גרה בחו"ל אז מה הבאיה, תתקנו אותי אני שמחה יהיה. ואני לא חושבת שהתמונות שלי לא יפות מה זה פדופילים?

lol lypop

New member
חחח התמונות שלך מאוד יפות

את מוזמנת לפורום ואל תעלבי, גם האיות שלי לא ממש טוב לפעמים
את מוזמנת ללמוד לכתוב נכון איתנו
ואממ פדופיל זה בן אדם מבוגר שיש לו משיכה מינית כלפי ילדים. <זה לא טוב אם לא הבנת> נמנמנ אני במצב רוח מעולה רון

eynav br

New member
ו...

אם את רוצה שנתקן אותך אז אזבתי=עזבתי נחון=נכון הבאיה=הבעיה

למעלה