הוווווווווו

Skate is Back

New member
אוהדי בני יהודה-חיות!

זה לא יאמן שאוהדים יכולים עוד להתנהג ככה... מה זה אינתיפאדה? בושה,שכונה של פושעים מסוממים... אבל לפחות דפקנו עליהם ניצחון 4-1,אם שערים מצוינים! כל הכבוד לאדומים שלנו!

pentagon89

New member
בני זונות!!!

"אומרים בני יהודה נאצים שרמוטות מזדיינים הלוואי ימותו שישרפו חיים, שער 5 דורש כתום עולה באש שונא את בני יהודה שונא מכל הלב!" שער 9 גטו שער של חזירים נזרוק אותכם לכלא שרמוטות מזדיינים..!"

omedli

New member
גועל הנפש בהתגלמותו אבל..

מה אתם מקללים?? ומנהל הפורום מקלל?? אולי נקרא לזה פורום קללות?? פה זה פורום לא בלומפילד או אוסישקין, וקללות זו דרך מאוד נלוזה להתבטא, אני בניגוד ל99% מהפורום הזה הייתי אתמול בשכונת התקוה, אני חושב שצריך להוריד את בני יהודה ליגה ושתתחיל שם עם 10 נק´, כשהאיצטדיון הביתי שלהם יהיה וסרמיל(אני יודע שרובכם לא יודעים שזה בב"ש..) אבל היי חבר´ה ובמיוחד המנהל פה, תשמרו על שפה תרבותית, כי משם זה מתחיל ואנחנו לא כמוהם ולהוא עם שגאה ברימון מליגת המילואים, לך אין מה לבוא בטענות לבני יהודה, תהיה גאה בהם!!

על האש

New member
לעעע

וסרמיל זה בבאר שבע? ואני חשבתי שזה בטוקיו..
.

pentagon89

New member
מר "עומד לי"

תגיד איפה אתה חי?!? אם היה פוגעת בך אבן בראש או היו נהרגים כמה ילדים אז לא היית מקלל??! זה אוהדים חוליגנים שמגיע להם כל קללה שאמרתי!! זה גן חיות השכונה הזאת !!אתה לא יכול לדבר איתם בצורה נורמלית!! לך לשער 9 !! (או שער 11,יציע ג´...)

pentagon89

New member
גרשון...אתה גדול

בשכונה , נגד בני יהודה הבאת גוול איזה גול!

MARTINI ROSSO

New member
אני אוהד מכבי- מתבייש

לאחר צפיה במשחק אתמול (משחק טוב, מברוק על הניצחון) התפרעות האוהדים העיבה על המשחק הזורם, וגרמה לי תחושתצ עצבות אמיתית בלב, לא מספיק כל המלחמו ת, כל אוייבנו ושונאנו,ף עכשיו גם מלחמת אחים... להוריד אותה כמה ליגות דחוף!!! הייתי ממליץ למר שאטן יו"ר בני יהודה לסגור לגמרי את הקבוצה בשכונה. אני אוהד מכבי ת"א ,היריבה המושבעת, אך לעולם לא אגיע למצב כמו של החוליגנים האלו שלובשים כתום וקוראים לעצמם אוהדים. מתבייש להיות אוהד כדורגל, מתבייש לאהוב את המשחק תמבייש להיות חלק ב"עם הסגולה" - יהודי... במילה אחת : ב - ו - ש - ה !!!!!!!

ng גבאי

New member
אם אנחנו חיות תתנהגו אליינו כמו אל.

חיות!!! תראו אני בתור אוהד בני יהודה שהייה במשחק שהיתבונן במתרחש שם מודה הייה בלאגן חלק מהאוהדים שלנו היתנהגו בברבריות אבל גם אתם (והמשטרה לא בידיוק חכמים) לא רק אנחנו אשמים !!! המשטרה ממש לא תרמה להרגעת המצב. איזה מין הוראה זו לא לצאת מהמגרש אם השערים פתוחים ? לא צפיתם את זה שזה יגרום לבלאגן? (למי שלא יודע במהלך המשחק כאשר שערי אוהדי בני יהודה היו עדיין פתוחים הודיעו במערכת הכריזה שעל אוהדי בני יהודה להישאר בשערים עד ליציאת אוהדי הפועל.. תסריט שהוא לא אפשרי בגלל שלל סיבות ובייחוד הילדותיות שלנו כאוהדי בני יהודה שחושבים "אף אחד לא יגיד לנו מה לעשות בבית שלנו ") המשטרה כל כל היתמקדה בלפזר אותנו אוהדי בני יהודה ששחכה לעשות את זה עם שכל אני מציין את האלימות שננקטה מצד המשטרה ברוב הפעמים ללא הצדקה למען יראו וירעו דבר שרק ליבה את היצרים בסדר תטפלו בגורמי הפרעות אלו שהשליכו אבנים ושהכו אוהדים אבל למה להכות נער בן 14 שהיתבונן על המתרחש עם דגל של בני יהודה זה סחף עוד המון אנשים להיתפרעויות ( תאמינו לי שכשאתה רואה ש3 יסמניקים מתנפלים על חבר שלך בלי שהוא עשה כלום עם אלות זה לא ממש משנה מה הסיבה לא אכפת לך משום דבר אתה שונא את כל מה שנקרא בדרכך והיו הרבה מקרים כאלה... ) !!! בעיתונים ובחדשות לרגע שחכו לציין שמייציעי הפועל נעקרו והושלכו כיסאות לעבר השוטרים ואוהדי בני יהודה שהשחיטו שלט פרסומת של אורנג שחלקו נפל למטה על כוחות המשטרה ושוב על אוהדי בני יהודה !!! החזיז שהושלך ליציע אוהדי בני יהודה הצמוד לאוהדי הפועל (יציע שלא במקרה מאוכלס בילדים הצעירים ובאוהדים המבוגרים שגילם נע בין 50 ל70) בסדר אנחנו חיות (חלקנו) ... אבל נגד חיות משתמשים בזריקת הרגעה ... לא מורחים על עצמך דם כדי לגרום להם לתקוף ביותר נחישות!!! אם הייתם מרסנים את עצמם מעט ונזכרים שאתם עדיין נמצאים בשכונת התקווה תאמינו לי שהיינו מתפזרים תוך 20 דקות הבייתה או לדפוק שווארמה בשמש

איזה אוהדים הומואים יש להפועל...

מפחדים כמו לא יודע מה, זורקים עליכם אבנים תצאו החוצה תכנסו באמא שלהם. במקום זה אתם בוכים כמו תינוקות למשטרה שהיא תוציא אותכם, תתבישו !

pentagon89

New member
בוכים למשטרה??

נראה אותך נלחם בחיות!! ואם נצא החוצה הם יזרקו עלינו אבנים בחוץ!! צא מהפורום הזה יא *הוב גרמני מתנחל בבלומפילד!

prince01

New member
מה אתה דפוק?

היה לאוהדי בני-יהודה יתרון, מבחוץ הם זרקו בשישו ושמחו אבנים כמו שהידים חולי נפש. זה היה ממש מתסכל, לא היה אפשרות לנו (אוהדי הפועל) להגיב ולצאת החוצה כדי להתגונן וכדי להחזיר מלחמה. וזה בגלל שהמשטרה תקעה אותנו בתוך השערים!

למעלה