הוואנג ג'יני ../images/Emo204.gif פרק 2
איזו דרך להכנס ללהקה... ברוכה הבאה
זו אמא שלך
לא אני לא
כן היא כן
מסכנה הילדה... אח"כ שומעת את הסיפור של אומה ולמה היא עיוורת ומה קרה וכמה היא סבלה... ממש סרט הודי מה שעבר עליה. אה כן, ואם לא הספיק לה שאמא לא רוצה אותה, אבא הביא לאמא "תרופה" כדי שתפיל את ג'יני עוד לפני שהיא נולדה - ילדה אהובה
המנהלת, למרות הכל, מוכנה להקריב את חייה (איפה כבר ראינו את זה
), העיקר שלא יקחו לה את אחת הבנות המוכשרות ביותר בלהקה - אז מה אם היא עיוורת
אמא באה לג'יני סוף סוף.. בכי ועוד קצת בכי.. ליטוף ועוד ליטוף.. אני מתה על הילדונת הזאת, גם בלי מילים היא מצליחה להעביר הכל.. מספיק המבט שלה
ומהרבה בכי.. איך משכיחים ממני הכל
צבעים
תכשיטים
|בגדים
מוסיקה
|נוף
הילדות לומדות הכל עד צלילה חופשית והנה הילדה נעלמת לה ומגיעה הא ג'י-וון... עולה מן המים (כל מי שלמד אמנות כבר יודע על איזה ציור אני מדברת
) ומג'יני הבוגרת לאון-הו... קים און-הו
איזה ילד יפה, רק חבל על החברים הפושטקים שלו (וסלחו לי על המילה המיושנת אבל בכל זאת אנחנו מדברים על לפני 500 שנה...) גוררים אותו לגנוב חצאית של גיסאנג כדי לעבור במבחן
אבל אבוי הילד רק רואה את ג'יני ונתקע לו הסטארטר... לא רק שנתקע, גם נדפק - החליט לעמוד כדי שכל העולם יראה אותו... ואכן כולם רואים אותו, הבנות צורחות ובורחות והחברים מתנדפים... הבנות כמובן לא יצאו מזה בשלום ומקבלות הצלפות...
אאוצ' מה יש להם עם השוקיים
אסור להן להראות רגשות
גם לא כשגברים בוהים בהן חצי ערומות.. טוב אפילו לא חצי אבל ברוח התקופה הן נחשבות לערומות.......... ואמא
אמא מזיינת לה את השכל "תמצאי בחור, תתחתני, תחיי כמו כל אישה נורמאלית" DAMN פלאשבקים לאמא שלי והיא כבר עולה לי על העצבים
און-הו ילד טוב של אמא בא להרגיע אותה כשאבא מכניס הביתה עוד מאהבת... נחמדה התקופה הזו... וג'יני.. היא יושבת לצייר
חוטפת ביקורת מהמורה שלה והציור מתעופף לו לידיים של און-הו
רק תסבירו לי איך איך איך הצד נקרע בצורה כל כך ישרה
איזו דרך להכנס ללהקה... ברוכה הבאה