הוד"ש

advaap

New member
הוד"ש

היי! קורים לי advaap ואני לומדת קפואירה (ירוק צהוב) בקבוצת קורדאו ג'י אורו בהוד השרון. מישהו מהפורום מכיר את סבבה? או את דניאל (ג'וגיניו)? אשמח לקבל תשובה, advaap

Jabochi

New member
ברור שמכירים אותם..

סבבה הוא אחלה מאמן,העביר לנו גם סדנא(לקבוצה של ג'לצ'ינה) וגם את ג'וגיו מכירים(אני לפחות...)גם הייתי בבאטיזדו שלו

jennie 00

New member
שלום שלום... ../images/Emo140.gif

היי ג'ני נעים מאוד ברור שאני מכירה את סבבה וגם את ג'וגיו סבבה העביר לנו סדנא עם פושדה ג'י רג'י אחח הוא פשוט גאון
ד"א אני תלמידה של תמר-carcara קורדאו צהוב..

SniperwolF

New member
סליחה אם זה לא במקום אבל.....

איך את כבר קוראדו צהוב? אני זוכר שבשנה שעברה באירוע במרינה היית רק ירוק.... מתי הספקת לעשות שני טרוקה דה קורדאו?

jennie 00

New member
סליחה אבל...

מתי חזרת מברזיל
שנה שעברה הייתי ירוק אולי בגלל שזה היה לפני הטרוקה של שנה שעברה... כי הבטיזאדו שלנו הוא תמיד בשבועות שזה תמיד אחרי כל הפסטיבלים
מבין?

SniperwolF

New member
אוקיי תודה =) ולא חזרתי עדיין....

אני עדיין בברזיל, ולא חזרתי עדיין, למעשה אנחת בארץ רק ב-24 באוגוסט, מאיפה יש לי עברית? טוב כשבעונה הלא מתויירת יש כאן כ-500 ישראלים ובעונה המתויירת יש כאן כ-5,000 ישראלים זה די צפוי למצוא בכול חור אינטרנט בעיברית, שלטים בעיברית וכו' =) ותודה על ההסבר.

SniperwolF

New member
תודה =)

לצערי אני קצת מתקשה להתאמן כרגע כיוון שבשישי חטפתי באנדה עצבנית שהפילה אותי קדימה ובלמתי את עצמי במצב כפיפות מרפקים עם רוב המשקל על יד ימין ויצאתי מזה לוונגצ'יבה על הבנאדם (שהיה בשוק אגב) אבל כמה שעות מאוחר יותר מפרק היד התחיל לכאוב ונכון להיום הוא כבר מתפקד (בניגוד ליומיים האחרונים) אבל עדיין כואב ואני לא יכול לשים עליו משקל, אז אני נח. איזה מעצבן זה שמשהוא שלא מכירים רואה שאתם ברמה מסויימת מבחינת קורדאו ומחליט "לעשות לכם בי"ס"... הבנאדם מתאמן יותר מפי שתיים ממני בקפואירה, הוא פאקינג מתאמן מגיל שנתיים כבר 14 שנים!!!

giganchi

New member
היי נעים להכיר../images/Emo107.gif

קוראים לי ז'יגאנצ'י אני גם לומד בקורדאו ג'י אורו עם אודי (סרפיסטה) בנס ציונה... על סבבה שמעתי וגם ראיתי בכמה בטיזדואים אבל אני לא מכיר אותו אישית.

למעלה