הודעת
מאכזבת..

הודעת ../images/Emo32.gif מאכזבת..

לאחר בירורים שנעשו ביום חמישי הקרוב אמור להיות יום חורפי של ממש .. ומכיוון שמפגש הפורום תוכנן לאזור הצפוני של הארץ רצינו לנצל את היום גם לטיול ולהנאה מהנוף המקסים. היה נראה לנו שחבל להטריח את כולם לצפון מבלי להנות מיחודו של המקום ולכן מפגש הפורום נדחה עד לבואו הוודאי של האביב.. אז ראשית סליחה עם כל אלו שביטלו תיכנונים אחרים , ותודה למארגנים שטרחו ותכננו . ושנית , כיוון שישנו לפחות נושא אחד חשוב על הפרק , אני אחשוב איך לדסקס זאת מבלי לטריח את כולכם ( צ'ט אולי?). שוב סליחה , יעל

SideKick

New member
../images/Emo127.gifיש!!!!

בדיון וירטואלי גם אני אוכל להשתתף.

ואוו, צפון..מקפיצה../images/Emo24.gif

בתקווה שהאביב יגיע מהר, זה קורה לפעמים שמגיע איזה יום אביבי באמצע החורף אני מקפיצה את ההודעה..

../images/Emo140.gifאז תדעו שאתם מפסידים בגדול!!!

המפגש בוטל, אבל אני כבר ערכתי תוכניות מדליקות לביקור של הבן שלי אצל חבריו בכפר תבור (הגעגועים...) אז המפגש בוטל, ואי אפשר לאכזב ילדים אז נסעתי... וכיון שסוף סוף האיר לנו המזל פנים, ממש באמצע הדרך, ברמת הנדיב, תוכנן לו טיול / מפגש של קהילת החינוך הביתי. אז הקדמנו והצטרפנו גם... מה אומר? אתם מפסידים בגדול!!! הכל ירוק ומלא רקפות ופרחים אחרים.
בדרך לכפר תבור רואים כבר סימנים ראשונים של מרבדי התורמוסים המסורתיים (שהיו די עלובים בשנה האחרונה, השחונה) וווואאאוווו, כמה יפה פה. ואתם מפסידים בגלל כמה
של מים.... ורויטל, היום היה מין יום כזה, אביבי באמצע החורף

מלחמות השמש והעננים../images/Emo182.gif../images/Emo42.gif

בתקווה לבוקר טוב לכולם (למרות שעצוב) אני גרה בהרי הגליל ועובדת בעמק שלמרגלותיהם וכל בוקר בנסיעה, בירידה מההרים אני רואה את המלחמות הבלתי פוסקות של השמש והעננים, כמו המלחמות האישיות שלנו בין השמחה לעצב. אני מאחלת לכולנו בוקר טוב וסוף שבוע נעים ושנצא לטיולים בטבע...

avorly

New member
אם התחילו לדרוך על יבלות......./images/Emo123.gif

אז אוסיף קצת מהנוף שמולי: החרמון עם כל רמת הגולן פרוסים למולי. תענוג כמה החרמון לבן! ונוסף- הדרך לטבריה פורחת
יות רתמים, סביונים, וחרדלים ומוריקה כולה בכל גווני הירוק לאלפיהם! והכנרת- אוווווו הכנרת!!! ממש רואים הבדלים. מי היה מאמין. אז אם מי מכם מבקר בסופשבוע בצפונינו - צרו קשר.

האמת? כן!! וזה היה על יום רביעי ../images/Emo3.gif

יום חמישי לעומת זאת, התחיל כיום שמש נעים, עבר ל 2-3 שעות אפורות וגשומות, ולפחות בכפר תבור, התבהר אח"כ ליום מקסים ביופיו!!! אז תראו מה הודעה על כמה
של מים עושה לכם... וחוץ מזה, נתקעתי עם הנסיעה בלי המפגש.... אז לפחות שתדעו שהפסדתם!! גם אותי וגם את הצפון... חחחחחחח מי שיכול - באמת שווה ליסוע. ולכנרת לא הספקתי להגיע - ביליתי במוסך במקום
לכולם

odeia

New member
יעל, איזה צפון זה? קרוב אלי?

אשמח מאוד אם זה יהיה בצפון שלי, אז אוכל להשתתף.

למעלה