הודעת תפוצה =/

yaelshaltiel

New member
הודעת תפוצה =/

לא יודעת אם גם אצל אחרים זה ככה, אבל האיימל שלי מפוצץ באימיילים שנשלחו ללהקה או משהו כזה. הגיעו בימים האחרונים בסביבות ה20 מיילים כאלה. למה זה? ומי מטפל בזה?

li gueta89

New member
גם לי..

מגיעים תמונות של סינרגיה מבוםבמלה זה רק תמונה אחת ובסביבות ה-20 אימיילים

סמיילי8

New member
כןןןן

"שלום להקת סינרגיה .........בוםבומלה" קיבלתי איזה 45389025823 לפחות!!

סינטטית

New member
זה מגיע לכל מי שנרשם באתר.

פשוט, מישהו שלח הודעה שחשב שתגיע לסינרגיה, והוא בטעות שלח את זה לכל הרשימת תפוצה של סינרגיה במקום. אנשים לחצו "השב לכולם" ומה שקורה שכולם מקבלים את אותם המיילים. אי אפשר לעצור את זה, כל עוד מישהו מגיב זה נמשך... נקווה שזה יעצר בקרוב כי באמת שאין משהו שאפשר לעשות נגד זה, גם זה שהתחיל את המייל לא יכול לעצור את זה..

גם לי \:

מה נסגר ? |: שלחו לכם תמונות מבומבמלה ? , לי שלחו תמונה של כמה ילדים עם הופמן ואיתן D ;

שלומיתת

New member
תמונה*

אבל תכנסו להודעות,זה מצחיק!

lori14

New member
אין יאוש תמד בשמחה! =] ../images/Emo3.gif

חח זה לא כזה מעצבןן.. זה דווקא די משעשע.. חחחח XD

tomery115

New member
המייל..

חחח כן גם לי הגיעו כבר איזה 32756452634 מיילים.. אבל זה דווקא משעשע ומעביר את הזמן.. קחו את זה בקלות.. תהנו מזה וזה קורעע התגובות שיש שם לאנשים... נ.ב אני חדשה פה.. אבל אני תמיד נכנסת לפורום.. אז קצת פרטים עלי.. קוראים לי ניר ואני בת.. כן כן אני בת.. אני בת 16 וחולה על סינרגיה אהה ועוד משהו זה מייל של ידיד שלי.. חעחעחעעע אני משתמשת בו והוא בכלל לא יודע... חחח

pacific ocean

New member
אני פותחת את תיבת הדואר שלי

וקולטת 40 הודעותת שמבקשות ממני לשלוח להם את התמונה מבומבמלה עם סינרגיה......תעזבווו אותיייייי!!!!! בעעעע חחחחח

driffted girl

New member
להיכנס או לא להיכנס..?!

כולי חששות להיכנס עכשיו לאיימיל... רק מהמחשבה שאני אצטרך להתחיל למחוק
בכל אופן...תפסיקו להתלוננן יא יחנה'לות! אם זה היה מכתבים מהלהקה עצמה לא הייתם מתלוננים נכון

driffted girl

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

איזה אנשים א=ל=ל=י! עלק איילת סלוני ביקשה ממנהל האתר לסדר ת'בעיה אבל כמו שזה נראה הוא לא סידר "אז נחשו מה? מרגע זה- גם הוא יתחיל לקבל את כל המיילים האלה.... סידור אישי ממני באהבה..." חחחחחחחחחחחח או מי זה גל.!? עלק למה בעצבים אנשים? תראו איזה יופי סינרגיה מאחדים את כולנו!
חחחח האיילת הזאת חתוכה לגורמים
אשכרה אסטרטגיה שלמה לכל עניין האיימלים

ayelit

New member
זו פעם ראשונה

שאני מקבלת מייל כל 10 דקות... =/ אבל זה באמת מצחיק לקרוא את ההודעות...חח

למעלה