הודעת שוויץ לגמרי

הודעת שוויץ לגמרי

תפרתי תחפושת!
כן, כן, אני! האמא הזו שעובדת עד 16:00 והילדים שלה בגן עד 16:00 ואוכלים ארוחה חמה בחדר אוכל בקיבוץ והולכים לגן בשישי בבוקר ו... ו... ו...
כל כך קינאתי בכל ידי הזהב פה וקיבלתי רעיונות נפלאים לתחפושת האדם הקדמון.
אז אתמול הלכתי עיר וחצי לחפש בד פרוותי מנומר וחפרתי למוכרת בחנות הבדים בשאלות קלולס על מחטים וחוטים.
ביראת כבוד מדדתי את הצפלול כשהוא עומד מלא ספקות (כמו אבא שלו ) על כיסא פינת האוכל. אפילו מטר מדידה לא היה לי אז מדדתי בעזרת חוט העכבר של המחשב וחישבתי לפי משבצות במפה.
ביראת כבוד גזרתי את הבד ואחזתי במחט.
האבא אמר שלא נורא, אפשר לקנות מחר תחפושת. לא איבדתי ריכוז. אחרי ארבע חמש נסיונות הצלחתי לשחזר את שתי דקות התפירה שלמדתי בכיתה ד/2.
הבוקר מדדנו.
יצא מ-ה-מ-ם!!!
ולא אכפת לי מה אומרים ולא אכפת לי מה הם מדברים כי זה שלי, כולו שלי!
אז תודה על התמיכה כאן. שנה הבאה אתפור באומץ לשלושתם.

אה, ומיטת בצק הסוכר יצאה יפה ורשמה התלהבות. עוד משהו שלא הייתי מאמינה על עצמי שאצליח לעשות.
אולי פעם אפילו אכין גאנש או איך שאתן קוראות לזה ועדיין לא הבנתי מה זה...

חג שמח

פישים

New member

גנאש הרבה יותר פשוט (שמנת מתוקה ושוקולד מריר ביחס של 2:1 - כלומר שוקולד במשקל פי שניים מהשמנת).

אם את הופכת כל עוגה, כך שצדה הישר כלפי מעלה, מחכה בסבלנות שהיא ממש תתקרר ושופכת עליה גנאש ומחכה עוד לקירור העסק - יש לך ציפוי שוקולד חלק ומופתי לעוגה. וטעים. את אותו הגנאש במצבו הנוזלי - את יכולה לשים בקערית ולטבול בו תותים - מעדן! או סתם לאכול עם כפית...

שhira

New member
ווואוווו כל הכבוד לא רק הביצוע

על האומץ
ועל העמידה מול הספק שהביעו השניים הללו

maytalb

New member
מלכה מלכה מלכה!!

אני מנסה להסיא את עצמי לתקן כפתורים ב23 מכנסיים כבר חודש + (נראה לי שכבר יותר קל לקנות אחרים...
)
איפה תמונות?!

כל הכבוד (וגנאש זה בסה"כ שמנת שמחממים לסף רתיחה, שופכים על שוקולד ומערבבים עד שהשוקולד נמס...
)

כל הכבוד!

maytalb

New member
2 מכנסיים לא23...

אם היו לי 23 זוגות מכנסיים היו לי בעיות אחרות...

תודה לכולן. תמונות...

אני מהדור שקצת חושש לשים את תמונות ילדיו בפורום פתוח ברשת. אחרונת הפרנואידים...

ולמי שמתעצלת לתפור כפתור - אני איתך לגמרי. זה המאוד קשה הרי!

maytalb

New member
ובתפירת כפתור אין סיפוק...

תחפושת זה מגניב! כפתור, נו שוין, מי לא יודע....

juspan

New member
אני הכי מתפעלת שהכל ביום אחד!

גם לחזור מהעבודה ב- 16, גם לרוץ לחפש בד עיר וחצי, גם להתעסק עם בצק סוכר, גם לתפור ת'תחפושת, פוווו
(נו, אולי יומיים, זה מה שהבנתי מכאן)
סחתיין עלייך!

לא, לא

הייתי בחופש והילדים בגן. למען הסדר הטוב וההגינות

אבל כל זה היה ביום קשה נפשית עבורי ואולי לכן ברחתי קצת לתוך העשיה.

העם דורש תמונות

הרגת אותי עם המדידה עם החוט של העכבר (-:

בתור נכדה לשתי תופרות מקצועיות (ז"ל), ואמא (ז"ל) שידעה לתפור לא יודעת איך אני בקושי משחילה חוט במחט... כשאני צריכה לתפור כפתור למזלי בן זוגי עושה יודע (אמא שלו היתה מורה למלאכה , אוי ואבוי אם הוא לא היה יודע)..

אבל גם על זה התגברתי כשהייתי צריכה איכשהו לתפור את הכנפיים לדרקון מלמעלה.

כל הכבוד על התחפושת מעשי ידייך.

מחכה לתמונות.

למעלה