הודעת שוויץ לגמרי
תפרתי תחפושת!
כן, כן, אני! האמא הזו שעובדת עד 16:00 והילדים שלה בגן עד 16:00 ואוכלים ארוחה חמה בחדר אוכל בקיבוץ והולכים לגן בשישי בבוקר ו... ו... ו...
כל כך קינאתי בכל ידי הזהב פה וקיבלתי רעיונות נפלאים לתחפושת האדם הקדמון.
אז אתמול הלכתי עיר וחצי לחפש בד פרוותי מנומר וחפרתי למוכרת בחנות הבדים בשאלות קלולס על מחטים וחוטים.
ביראת כבוד מדדתי את הצפלול כשהוא עומד מלא ספקות (כמו אבא שלו ) על כיסא פינת האוכל. אפילו מטר מדידה לא היה לי אז מדדתי בעזרת חוט העכבר של המחשב וחישבתי לפי משבצות במפה.
ביראת כבוד גזרתי את הבד ואחזתי במחט.
האבא אמר שלא נורא, אפשר לקנות מחר תחפושת. לא איבדתי ריכוז. אחרי ארבע חמש נסיונות הצלחתי לשחזר את שתי דקות התפירה שלמדתי בכיתה ד/2.
הבוקר מדדנו.
יצא מ-ה-מ-ם!!!
ולא אכפת לי מה אומרים ולא אכפת לי מה הם מדברים כי זה שלי, כולו שלי!
אז תודה על התמיכה כאן. שנה הבאה אתפור באומץ לשלושתם.
אה, ומיטת בצק הסוכר יצאה יפה ורשמה התלהבות. עוד משהו שלא הייתי מאמינה על עצמי שאצליח לעשות.
אולי פעם אפילו אכין גאנש או איך שאתן קוראות לזה ועדיין לא הבנתי מה זה...
חג שמח
תפרתי תחפושת!
כן, כן, אני! האמא הזו שעובדת עד 16:00 והילדים שלה בגן עד 16:00 ואוכלים ארוחה חמה בחדר אוכל בקיבוץ והולכים לגן בשישי בבוקר ו... ו... ו...
כל כך קינאתי בכל ידי הזהב פה וקיבלתי רעיונות נפלאים לתחפושת האדם הקדמון.
אז אתמול הלכתי עיר וחצי לחפש בד פרוותי מנומר וחפרתי למוכרת בחנות הבדים בשאלות קלולס על מחטים וחוטים.
ביראת כבוד מדדתי את הצפלול כשהוא עומד מלא ספקות (כמו אבא שלו ) על כיסא פינת האוכל. אפילו מטר מדידה לא היה לי אז מדדתי בעזרת חוט העכבר של המחשב וחישבתי לפי משבצות במפה.
ביראת כבוד גזרתי את הבד ואחזתי במחט.
האבא אמר שלא נורא, אפשר לקנות מחר תחפושת. לא איבדתי ריכוז. אחרי ארבע חמש נסיונות הצלחתי לשחזר את שתי דקות התפירה שלמדתי בכיתה ד/2.
הבוקר מדדנו.
יצא מ-ה-מ-ם!!!
ולא אכפת לי מה אומרים ולא אכפת לי מה הם מדברים כי זה שלי, כולו שלי!
אז תודה על התמיכה כאן. שנה הבאה אתפור באומץ לשלושתם.
אה, ומיטת בצק הסוכר יצאה יפה ורשמה התלהבות. עוד משהו שלא הייתי מאמינה על עצמי שאצליח לעשות.
אולי פעם אפילו אכין גאנש או איך שאתן קוראות לזה ועדיין לא הבנתי מה זה...
חג שמח