הודעת שגיאה

Raz male

New member
הודעת שגיאה

הפעלתי במחשב קובץ שלא היה מזוהה ומאז מופיעה ההודעה שבתמונה בנוסף הנורטון שהיה מותקן במחשב קרס ושום דרך שניסיתי לא מצליחה להחזיר את האנטיוירוס למצבו הפעיל. תעזרו לי בבקשה.תודה מראש.

Raz male

New member
ניסיתי adaware ו spybot

זה לא עזר... יש תוכנות אחרות שיכולות לעזור יותר? תודה על התגובה

The Experience

New member
../images/Emo26.gif

כנס להתחל - הרץ - תכתוב שם MSCONFIG תעבור לבחירה האחרונה שם "אתחול" או באנגלית STARTUP תחפש את התהליך הזה שם SCVHOST תבטל את הV תכנס למנהל המשימות של XP CTRL+SHIFT+ESC תמצא את הSCVHOST שם ותסיים אותו שם אל תתבלבל בין SVCHOST שזה תקני כשביטלת אותו תריץ חיפוש במחשב לקובץ הזה תמחק תאתחל ותראה אם הוא נעלם מתוך המנהל משימות

Raz male

New member
לא את כל חלקי ההסבר

אני מצליח ליישם ביטלתי את איתחול הקובץ אבל במנהל המשימות יש כ-5 קבצים בשם זה כשאחד מהם מודיעה על כיבוי המחשב בגלל קריסה. כשאני עושה חיפוש נמצא רק קובץ אחד בשם זה והוא לא ניתן למחיקה. המון תודה על העזרה

The Experience

New member
תשים לב

שם הקובץ הוא SCVHOST = הרוגלה ה5 שיש לך במנהל משימות הוא SVCHOST SCV SVC שים לב להבדל ואם אתה לא מצליח למחוק את הSCVHOST תנסה במצב בטוח

Raz male

New member
אני לא מצליח לראות את ההבדל

נראה לי כולם אותו דבר...

The Experience

New member
הוא באמת לא שם..

עשית ריסטרט מאז שהייתה לך ת'תקלה? אם לא אז תעשה ותנסה לחפש את הSCV במחשב דרך מצב בטוח ולמחוק

Raz male

New member
לא מצליח למצוא את הקובץ

ובכל זאת יש הודעת שגיעה בתחילת ההפעלה

The Experience

New member
תבדוק ברג'סטרי

ב"הרץ" תעשה REGEDIT שם תעשה חיפוש לSCVHOST אם תמצא תמחק כל מה שאתה מוצא ושוב SCV לא SVC

Raz male

New member
במצב הרגיל של ה-XP

לא הצלחתי להכנס ל REGEDIT אבל כן הצלחתי ב-SAFEMODE ומחקתי אבל הבעיה נשארה.

Raz male

New member
אני חושב שבסופו של דבר הצלחתי

המון המון תודה לכל מי שעזר או ניסה!

למעלה