הודעת שגיאה יש למישהו מושג ?
ק קואליציה New member 1/4/06 #3 להלן פתרון עקום ולא מומלץ גם לי קורה לעיתים שיש בעיית הרשאות, מסיבות לא ברורות לעין. במצבים כאלה אני נותן הרשאת FULL CONTROL ליוזר ASPNET על התיקיות ותת התיקיות שהוא צועק עליהן. אצלך הייתי מנסה קודם לנתוק את תיקיית ה TEMP.
להלן פתרון עקום ולא מומלץ גם לי קורה לעיתים שיש בעיית הרשאות, מסיבות לא ברורות לעין. במצבים כאלה אני נותן הרשאת FULL CONTROL ליוזר ASPNET על התיקיות ותת התיקיות שהוא צועק עליהן. אצלך הייתי מנסה קודם לנתוק את תיקיית ה TEMP.
I itzikbs New member 2/4/06 #5 Kill process aspnet_wp או תהליך אחר - תלוי בגרסאת IIS + NET היה משחרר לך את המשאבים שתופס התהליך הנ"ל. ביי איציק ב.
Kill process aspnet_wp או תהליך אחר - תלוי בגרסאת IIS + NET היה משחרר לך את המשאבים שתופס התהליך הנ"ל. ביי איציק ב.
J Justin Angel New member 2/4/06 #6 קה פרובלמה מואי צ'יקיטה? תעשה iisreset. זה תופעה של העלאה של יותר מ-15 גרסאות לשרת פיתוח שלא כיוונו כראוי להיות שרת פיתוח. Start --> Cmd --> iisreset
קה פרובלמה מואי צ'יקיטה? תעשה iisreset. זה תופעה של העלאה של יותר מ-15 גרסאות לשרת פיתוח שלא כיוונו כראוי להיות שרת פיתוח. Start --> Cmd --> iisreset