הודעת שגיאה Microsoft OLE DB Provider for

yulises1

New member
הודעת שגיאה Microsoft OLE DB Provider for

העברתי אתר שלם כפי שהו משרת א' לשרת ב' , האתר בנוי ב ASP מערכת ניהול תוכן. כאשר אני רוצה לבצע שינוי בקובץ מסויים דרך ה Back office (מערכת ניהול) אני מקבל את הודעת השגיאה הבאה (במסגרת ) ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------ Microsoft OLE DB Provider for ODBC Drivers error '80004005' [Microsoft][ODBC Microsoft Access Driver] Operation must use an updateable query. /info_pages.asp, line 163 ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- צירפתי מספר שורות רלוונטיות מתוך הקובץ info_pages.asp : if errr="" then set conn=server.createobject("adodb.connec set rs=Server.CreateObject("adodb.Recordset") conn.open=dbstring rs.open sqlstmt, conn <--------- שורה 163 response.redirect "info_pages.asp" end if end if response.write errr %> אשמח לקבל עזרה בנושא בתודה מראש

ub65

New member
תקלה דיי כללית אבל...

יש לי תחושה שיש בעיית הרשאות- נראה שאתה מנסה לעדכן בסיס נתונים ואין הרשאת כתיבה עליו?

yulises1

New member
שינוי הרשאה בכתיבה לבסיס נתונים

איך אני משנה הרשאה לכתיבה לקבצים ? האתר נמצא באירוח על שרת WINDOWS תודה

גרי רשף

New member
אתה מנסה לעדכן שאילתה שלא ניתן לעדכן

אתה מנסה לעדכן שאילתה שלא ניתן לעדכן אותה. למשל- שאילתה עם Group By אן עם Top או Join שאינו מאפשר עדכון. פתרון- יש להקפיד ולעדכן טבלאות ולא שאילתות (למרות שאפשר טכנית לעדכן שאילתות במקרים מסוייימים)!

yulises1

New member
שינו הרשאה

מדובר במערכת ניהול תוכן מבוססת על ASP אני פשוט מנסה לעדכן קבצים של האתר . כיצד אני יכול לשנות את ההרשאות לכתיבה של הקבצים או של הבסיס נתונים? תודה

למעלה