הודעת שגיאה מתסכלת ב-c++

הודעת שגיאה מתסכלת ב-c++

"
error C2664: 'SetMouseClickCallback' : cannot convert parameter 1 from 'int (const class Position &)' to 'int (__cdecl *)(const class Position &)' None of the functions with this name in scope match the target type"​
אני עובדת על ezwin בתוך c++, בתחילה עשיתי את הפקודות כולן ב-main והכל עבד מצויין. ברגע שהעברתי וחילקתי הכל למחלקות מסודרות- ההודעת שגיאה הזו לא מפסיקה להגיע...
עזרתכם בבקשה? תודה.

galh

New member
איפה ההצהרה של הפוקנציה...

SetMouseClickCallback? איפה הקריאה אליה עם הפרמטר? ומה הסוג שלו? השערה: תנסי להגדיר את הפונקציה בצורה הבאה:
int STDCALL SetMouseClickCallback(const class Position &);​
ואם זו פונקציה שהכנסת לתוך מחלקה, אז תגדירי אותה בתור static.

תודה,

הבעיה היתה באמת כמו שאמרת בהגדרת הפונקציה. הפכתי אותה לפונקציה גלובאלית- ואז זה הסתדר.... ל-5 דקות. אח"כ שינתי קצת #include ומאז כבר שעתיים מנסה לפתור את זה. (חיפשתי גם המון באינטרנט על הבעיה הזו ולא הצלחתי למצוא תשובה)
error LNK2001: unresolved external symbol "public: __thiscall ProjectDriver::projectDriver(void)" (??0ProjectDriver@@QAE@XZ) Debug/FINAL.exe : fatal error LNK1120: 1 unresolved externals Error executing link.exe.​
אולי מישהו יודע? מבין? (הצלחתי רק להבין שזה כנראה בגלל הגלובאל שעשיתי- אבל אני לא יודעת לתקן) סליחה על זה שאני משגעת אתכם, זה פרוייקט רציני שכל הזמן מתנקם בי וכלום לא עובד...:( תודה אנשים. וערב טוב.

--

סליחה, זה ההערה בשלמותה (שכחתי את ההתחלה):
main.obj : error LNK2001: unresolved external symbol "public: __thiscall ProjectDriver::projectDriver(void)" (??0ProjectDriver@@QAE@XZ) Debug/FINAL.exe : fatal error LNK1120: 1 unresolved externals Error executing link.exe.​

זה מה שקורה כששוכחים לממש

ctor... אני לא מאמינה שבזבזתי על כזו טעות שעתיים וחצי מחיי. תודה ענקית! ויותר מזה...
בתוש

למעלה