הודעת שגיאה ב - dvd2svcd

etchel1

New member
הודעת שגיאה ב - dvd2svcd

ראשית תודה על המדריך המרת avi ל- vcd תוך הוספת כתוביות - עובד מצויין לאחרונה קיבלתי פעמיים הודעות שגיאה כאשר הגעתי ב - d2s ל- video encoding using tmpgenc הודעה 1 הייתה כדלקמן:list index out of bounds (1047 הודעה 2 הייתה כדלקמן:estringlist error list index out of bounds (500 אודה לכל עזרה ויעוץ לפתור בעיה זאת etchel

Ven0m

New member
...

חיפשתי קצת ונראה שהפתרון לא מיידי מה קורה כשאתה עושה RECOVER (בלשונית MISC) לתהליך משלב ה VIDEO ENCODING ? אתץה מקבל את אותה הודעה שוב ? ה PREVIEW עובד בסדר ? ביצעת את התהליך להכנת הכתוביות המתואר במדריך ? נסה לפתוח את הסרט ב VIRTUAL DUB ולראות אם אתה לא מקבל הודעת שגיאה. אם לא, שמור אותו ב DIRECT STREAM COPY כמתואר במדריך בשלב תיקון התקלות ונסה על הסרט השמור להפעיל את הקידוד צרף את הלוג, לכל מקרה

etchel1

New member
recover

כאשר לוחץ על כפתור recover בלשונית misc לפי עצתך לתהליך משלב למה הכוונה מה אני מצרף או פותח ל - ecover

Ven0m

New member
את קובץ ה D2S

מספרית היעד ומה בנוגע לשאר השאלות/הצעות ?

etchel1

New member
recover

אני אנסה שלב שלב בהתאם להנחיות שלך ןלאחר מכן אתן לך עדכון תודה

etchel1

New member
recover

אני אנסה שלב שלב לפי העצות שלך ואתן לך עדכון בהתאם לתוצאות תודה

etchel1

New member
dvd2svcd

Audio conversion finished. -------------------------------------------------------- - 16/02/2005 13:55:30 - Free on drive E: 12951.18 mb - Video Encoding using TMPGEnc -------------------------------------------------------- EStringListError List index out of bounds (1948) שלום השגיאה חוזרת אצלי בסרט שלישי אינני יודע אם רציתה שאני יעביר לך את כל ה - log או רק איפה שהוא נכשל נסיתי כמיטב יכולתי לעשות את כל עצותיך אולם כל פעם הנני מקבל שגיאה אחרת.יכול להיות שאינני מספיק מקצועי.אם תוכל גם להנחות אותי יותר בפשטות בנושא ה - recovere .בנושא עבודה אם virtualdubmod אין לי בעיות לאחר ששמרתי את הקובץ מחדש כאבי קיבלתי הודאת שגיאה כי הוא אינו מוצא את האודיו. נא עזרתך בנושא (אני רוצא לציין שמתוך 15 סרטים רק ב3 הופיע השגיאה)

Ven0m

New member
את כל הלוג, תמיד

וגם תמונת מסך של GSPOT של הסרט לא תזיק עניין ה RECOVER מאד פשוט: אתה לא מוחק את הספריה בה נוצרו הקבצים של הקידוד. לאחר מכן אתה הולך ללשונית MISC בתכנה D2S, לוחץ על RECOVER , הולך לספריה בה נוצרו הקבצים ושם תהיה לך אפשרות אחת לבחור קובץ (dvd2svcd project file.d2s)- בחר אותו. לאחר מכן תפתחנה לפניך אפשרויות בתיבה מימין לכפתור. בחר שם VIDEO ENCODING ולחץ על הכפתור CONTINUE. לא ברור לי היכן בדיוק קיבלת הודעת שגיאה עם האודיו - ב D2S או ב VDMOD ? ומהו הניסוח המדויק של ההודעה ? בכל אופן, אם ישנה בעיה עם ה VDMOD יתכן ותרצה לנסות את VD הרגיל. כמו כן, במדריך מתוארים שני תהליכים - אחד שמירת הסרט כ AVI ללא שינוי פורמט הסאונד והשני עם שינוי.. ניסית את שניהם ? עוד רעיונות הם עדכון גרסת ה- TMPG שלך (או חזרה לגרסה קודמת שידוע שפועלת היטב כמו 2.5) והתקנת המפענח FFDSHOW שעובד היטב עם D2S .. ועובד טוב בכלל, למעשה. אני מעדיף אותו על פני המפענחים שבאים עם המקודדים הרגילים (XVID ו- DIVX). חפש אותו בגוגל או בקישורי הפורום. דבר נוסף שאני רוצה שתבדוק הוא זה - גרור את הקובץ AviSynth_Script_file.avs לנגן המדיה שלך (עדיף ל MEDIA PLAYER CLASSIC.. שוב, מצא בגוגל) ואמור לי מה אתה רואה. אתה חייב להיות כמה שיותר ספציפי ולספק כמה שיותר מידע כדי שאוכל לעזור לך

etchel1

New member
dvd2svcd

יש לי את המפענח ffdshow האם דרושה התקנה בתיקיה מסוימת או התקנה רגילה מעביר לך את כל הלוג ואת תמונת המסך של gspot -------------------------------------------------------- - 16/02/2005 13:39:08 - AVI to SVCD Conversion - AVI2VCD ver. 1.2.2 build 3 -------------------------------------------------------- Initializing - D:\my shared foder\alliance-cookout-xvid.avi Initializing finished. Saving Subtitles ini file -------------------------------------------------------- - 16/02/2005 13:39:18 - Free on drive E: 14124.07 mb - AUDIO Extraction -------------------------------------------------------- Undoing Nandubs 1152 BlockAlign value to 1 Redoing Nandubs 1152 BlockAlign value Audio extraction finished. -------------------------------------------------------- - 16/02/2005 13:40:56 - Free on drive E: 14039.54 mb - AUDIO conversion -------------------------------------------------------- -------------------------------------------------------- - 16/02/2005 13:41:00 - Free on drive E: 14039.53 mb - AUDIO conversion -------------------------------------------------------- Converting MP2 to WAV. Filename: E:\Extracted_audio_1.mpa Executing MADPlay (mp2 to wav). Commandline: "C:\Program Files\DVD2SVCD\MADPlay\madplay.exe" --quiet --output=wave:"E:\Encoded_audio_1.mp2.wav" "E:\Extracted_audio_1.mpa" Conversion (mp2 to wav) of E:\Extracted_audio_1.mpa finished. Encoding Audio. Filename: E:\Extracted_audio_1.mpa Executing BeSweet. Commandline: "C:\Program Files\DVD2SVCD\BeSweet\BeSweet.exe" -core( -input "E:\Encoded_audio_1.mp2.wav" -output "E:\Encoded_audio_1.mp2" -logfile "E:\Encoded_audio_1.log" ) -ota( -g max ) -shibatch( --rate 48000 ) -2lame( -e -b 192 -m j ) Audio conversion of E:\Extracted_audio_1.mpa finished. Audio conversion finished. -------------------------------------------------------- - 16/02/2005 13:55:30 - Free on drive E: 12951.18 mb - Video Encoding using TMPGEnc -------------------------------------------------------- EStringListError List index out of bounds (1948 משום מה אינני מצליח להעתיק את gspot לכאן אם זה אפשרי תן לי ת"ד שלשם אשלח לך את תמונת gspot כהוספה etchel

etchel1

New member
d2s

שלום נסיתי 4 פעמים להעביר לך מיילים כולם חוזרים כנראה מחסימות שלך אם יש לך פתרון נוסף אשמח

Ven0m

New member
לאיזה מצב הגענו

שאי אפשר להראות לשני תמונה ? בחייך, מה הבעיה לפתוח איזה חשבון ולהעלות אליו תמונה לצורך העניין http://imageshack.us/ ואפשר גם את LYCOS לחשבון FTP עם יש לך בעיה בהעלאת דברים ב HTTP גם לא בדיוק הבנתי מה הבעיה להעלות לכאן לתפוז ? אין לי חסימות במייל

etchel1

New member
d2s

שלום קצת התחשבות.אינני שולט ברזי המחשב כמוך.שלחתי אתמול 2 מיילים אליך זהים.רק רוצה לוודא שקיבלתה. תודה

Ven0m

New member
אוקי, קיבלתי את המיילים

באמת תמוה, הכל נראה תקין אם תעבור על ההודעות שלי בשרשור הזה, תראה הרבה שאלות, הצעות ורעיונות (לדוגמה, איך רואים ב PREVIEW? ניסית גרסה חדשה יותר של TMPG? וכו'). אני מבקש ממך שתעבור על כולם ותרשום כאן בדיוק אילו מהם ניסית ואילו לא, מה לא עבד ומה בדיוק קרה וכו'. אני צריך כמה שיותר פרטים לגבי כל מה ששאלתי כדי לעזור לך בצורה הטובה ביותר. מעבר לכך, יתכן שהתקנה מחדש של DVD2SVCD תעזור משום שזו נראית כמו תקלה מוזרה בתכנה עצמה ודבר אחרון, שימוש במקודד אחר כנראה יפתור את הבעיה.. בלשונית ENCODER אתה יכול לבחור את המקודד. אפשר לנסות את QUENC שבא בחינם או את PROCODER, שניהם קלים לתפעול והתקנה ומספקים תוצאות יפות. CINEMA CRAFT קצת יותר מסובכת.

etchel1

New member
d2s

ראשית אני רוצה להודות לך על הכל. יש לי את הגירסה האחרונה של tmpgenc plus . אני אנסה שוב אם הסרט האחרון לעשות לפי ההצעות שלך וארשום לכל נסוי את השגיאות שיצאו ובאם לא יהיה פתרון אני אתקין מחדש את d2s .

etchel1

New member
recover

עשיתי במדויק את ה- recover וקיבלץי מיד את השגיאה הישנה list index out of bounds (1948 מצרף את הלוג- 18/02/2005 18:38:52 - AVI to SVCD Conversion - AVI2VCD ver. 1.2.2 build 3 -------------------------------------------------------- Initializing - Initializing finished. -------------------------------------------------------- - 18/02/2005 18:39:10 - Free on drive E: 12951.22 mb - Crash Recovery - Restarting from: Video encoding -------------------------------------------------------- - 18/02/2005 18:39:11 - Free on drive E: 12951.22 mb - Video Encoding using TMPGEnc -------------------------------------------------------- EStringListError List index out of bounds (1948) לעיונך

etchel1

New member
vdmod

תהליך ראשון שמירת הסרט כאבי ללא שינוי פורמט הסאונד מקבל אותה שגיאה כמו אחרי ה - recover WNASPI32.DLL 0.0.0.0 -------------------------------------------------------- - 18/02/2005 19:10:30 - AVI to SVCD Conversion - AVI2VCD ver. 1.2.2 build 3 -------------------------------------------------------- Initializing - D:\my shared foder\co.avi Initializing finished. Saving Subtitles ini file -------------------------------------------------------- - 18/02/2005 19:12:33 - Free on drive D: 34779.71 mb - AUDIO Extraction -------------------------------------------------------- Audio extraction finished. -------------------------------------------------------- - 18/02/2005 19:12:51 - Free on drive D: 34695.18 mb - AUDIO conversion -------------------------------------------------------- -------------------------------------------------------- - 18/02/2005 19:12:53 - Free on drive D: 34695.17 mb - AUDIO conversion -------------------------------------------------------- Converting MP2 to WAV. Filename: D:\Extracted_audio_1.mpa Executing MADPlay (mp2 to wav). Commandline: "C:\Program Files\DVD2SVCD\MADPlay\madplay.exe" --quiet --output=wave:"D:\Encoded_audio_1.mp2.wav" "D:\Extracted_audio_1.mpa" Conversion (mp2 to wav) of D:\Extracted_audio_1.mpa finished. Encoding Audio. Filename: D:\Extracted_audio_1.mpa Executing BeSweet. Commandline: "C:\Program Files\DVD2SVCD\BeSweet\BeSweet.exe" -core( -input "D:\Encoded_audio_1.mp2.wav" -output "D:\Encoded_audio_1.mp2" -logfile "D:\Encoded_audio_1.log" ) -ota( -g max ) -shibatch( --rate 48000 ) -2lame( -e -b 192 -m j ) Audio conversion of D:\Extracted_audio_1.mpa finished. Audio conversion finished. -------------------------------------------------------- - 18/02/2005 19:23:53 - Free on drive D: 33606.82 mb - Video Encoding using TMPGEnc -------------------------------------------------------- EStringListError List index out of bounds (1948) את הקובץ avisynth_script_file.avs אני לא מוצא.איפה לחפש

etchel1

New member
vdmod

אחרון להיום בנסיון לעשות את התהליך השני שמופיע במדריך ניתקלתי בבעיה אין לי בתפריט של vdmod את streeams או שאני לא יודע איפה לחפש. אני גם מבקש שתגיד לי לגבי ההתקנה של ffdshow תןדה

Ven0m

New member
הרבה יותר טוב !

הלוואי שכולם היו טורחים לספק מידע לעוזריהם בצורה כזו לגבי חוסר תפריט ה STREAMS, אתה משתמש ב VD הרגיל ולא ב VDMOD עליו אני מדבר. ב VD הרגיל הולכים לתפריט AUDIO ושם יש את כל האפשרויות שיש בכפתור הימני ב STREAM LIST של VDMOD. בנוגע ל-FFDSHOW, ובכן מה שמשנה הוא למעשה ה DECODER שמטפל ב-XVID. כלומר, יתכן ש FFDSHOW מותקן אבל עדיין DIVX למשל עושה את ה DECODING של סרטי XVID. אז תחילה, הייתי מתקין את הגרסה האחרונה של FFDSHOW מכאן. נדיר שאני מספק קישורים לדברים כאלה אבל במקרה הזה האתר הרשמי של FFDSHOW לא יתן לך את הגרסה האחרונה (כי מישהו אחר עבר לפתח אותה), כך שכדאי לך להשתמש בקישור הנ"ל. אחרי שהתקנת את FFDSHOW (ואולי גם בתהליך ההתקנה) לך לCONFIGURATION למעלה בחר ב לשונית DECODER ובפריט CODECS שם ראה את השדה XVID ובחר שם DISABLED - הכוונה למנוע מהמפענחים האחרים שאולי מותקנים במחשב לפענח את סוג הסרט הזה ולהשאיר את העבודה ל FFDSHOW. אם אין לך את השדה הז בדיוק (אין לי את הגרסה האחרונה) נסה לעשות משהו בעל אפקט דומה. בכל אופן, זה כנראה לא יפתור את הבעיה אבל זו עצה טובה בלי קשר. לגבי שאר הנסיונות, במיוחד חשובה לי הבדיקה של הקובץ AviSynth_Script_file.avs כך שתעשה אותה לפני האחרות.. וגם ה PREVIEW חשוב למדי כאמור, הפתרון הפשוט ביותר שכמעט בטוח יעבוד הוא להחליף למקודד (הכי פשוט להחליף ל QUENC החופשי והקל).. אבל לי אין בעיה לעזור לך לגרום ל TMPG לעבוד, סה"כ ל VCD הוא באמת אחד הטובים אם לא הטוב שבהם

etchel1

New member
d2s

עשיתי שני דברים.הסרתי את המפענח ffdshow והתקנתי מחדש מהקישור שנתתה. במהלך ההתקנה ביטלתי את הסימון שהיה בתיבה של xvid (בפריט codeecs ) אני מקווה שעשיתי נכון. התקנתי את הגירסה הנכונה של vdmod . עשיתי את שני התהליכים לפי התוכנית שלך במדריך ושוב זה נפל אם אותם שגיאות. אבל - עשיתי את התהליך הראשון והפעלתי את d2s ללא הוספת כתוביות והעסק עבד,שום שגיאות עד הסוף. מקווה שאינפורמציה זאת תעזור למציאת פתרון.

למעלה