הודעת "קדם אירוח"

פאמקי

New member
הודעת "קדם אירוח"

שלום לכן, קבלת האורחים שלנו טעונה שיפור. אנו הרבה זמן באויר, ולא זכור לי שארחנו מישהי/ו... ככה נוהגים בבית? כדי לשנות את המצב, חשבתי שנארח מישהי/ו בפורום. בשביל זה צריכה את דעתכן. יש מישהי שהייתן מעוניינות שתתארח בפורום (אפשר גם מישהו)? (מטפלת המתמחה בשלבי ה"יציאה מהארון", פעילה למען זכויות הלהטבי"ם,
ולוגית, רופא/ה מסויימ/ת, רב/ה
, סלב, או כל רעיון אחר בנושא שמסקרן אתכן...). שכל אחת תכתוב את דעתה, ומה דעתה על דעת קודמותיה, כך נוכל לבדוק מה מעניין את הרוב, מבטיחה לנסות לענות על דעת רובכן.

אני הייתי שמחה לדבר עם משהי שפעילה

למען קידום מעמד האישה בכלל... ואולי משהי שעוסקת בזוגיות לסבית- עורכת דין או משהו כזה... אולי מטפלת בנושא של "איך לספר לילדים" יותר מאשר יציאה מהארון... זה מה שמעניין אותי בכל אופן שבוע נפלא

x יהלי x

New member
אני הייתי רוצה לשמוע

מישהי שהייתה בשני העולמות ויכולה להסביר איך היה לה, מה היא בחרה בסוף... מה היה לה טוב יותר ואיך בדיוק היא הגיעה למסקנה הזאת. אני לא בטוחה שיש מישהי כזאת, אני לפחות לא מכירה... אבל זה משהו שבהחלט מעניין אותי.

magicgirl

New member
זה לא כל כך ברור...

מה ז"א היתה בשני העולמות? כלומר היתה עם גברים? היתה נשואה? אני למשל דו מינית... לקח לי המון זמן להודות בזה כי החברה שלנו מקבלת יותר משהו שהחליט על צד אחד (בהתחלה החברות הלסביות אמרו "זה יעבור לך" והחברים הסטרייטים אמרו "זה יעבור לך") ובסוף נכון לעכשיו(ובתקווה לעולם ) אני עם בן אדם שעושה לי טוב ואני אוהבת ובמקרה זאת אישה :)

x יהלי x

New member
שני העולמות = חצי חייזרית חצי בנ"א ../images/Emo6.gif

כשאני אומרת שני העולמות אני מתכוונת למישהי שהייתה גם בעולם של גברים- נשים וגם בעולם של נשים- נשים. יודעת מה, היא לא חייב להיות דו מינית, היא יכולה להיות מישהי שהייתה עם גברים כי זה כל מה שהיא ידעה ופתאום גילתה משהו אחר, היא יכולה להיות מישהי שחשבה שהיא דו מינית ואז גילתה שיש מין אחד שהיא מעדיפה הרבה יותר ורק לאנשים בודדים (או אדם אחד בלבד) מהמין האחר היא מסוגלת להתחבר... אבל ..בואי נעבור אליך, (אם אפשר) כשאת כותבת שאת דו מינית, את יכולה לומר בפה מלא שגברים ונשים הם שווים בעיניך? אין מין שעדיף עליך יותר?

magicgirl

New member
תראי , לגבי העדפה

אני מעדיפה את חברה שלי :)
קצת רקע על השתלשלות העיניינים: התחלתי לחשוב על נשים שהייתי עוד עם החבר הקודם שלי..
(ולא בגללו). משהי התחילה איתי (סטרייטית-"זה ממש כיף איתך אבל אני מעדיפה להתעורר עם גבר בבוקר") ואז צפו לי כל הרגשות שהיו שם תמיד לגבי נשים ...(שהייתי בגן הצעתי נישואין לחברה הכי טובה שלי ...כן , אהבה ראשונה) שאותה בחורה התחילה איתי המערכת יחסים ביני לבין החבר שלי דאז , שאותו אהבתי אהבה גדולה, היתה בדעיכה ולכן הרשתי לעצמי לבגוד בו איתה ולנסות דברים חדשים(אני יודעת שזה לא נשמע טוב אבל.. אין לי תירוץ) אחרי תקופה אני והוא נפרדנו כשהוא לא יודע על החיבה החדשה שלי לנשים ואז התחלתי לצאת למסיבות נשים ובמקביל עדיין לצאת ולשכב עם גברים.
וכל זאת עד שהכרתי את הבת זוג שלי (כבר 8.3 שנים) ולגבי שאלתך....אני לא יכולה להגיד שגברים ונשים הם שווים בעיני כי זה פשוט שונה , כל כך שונה... אני נמשכת מאוד לשני המינים ,ובמיטה אי אפשר להשוות בניהם(לדעתי כמובן...אני מכירה נשים שהן אנטי ז**) אם משהו יודע לעשות את ה"עבודה" מה זה משנה מה יש לו בין הרגליים. ומבחינה רגשית...גם בלתי ניתן להשוואה...לדעתי מתחברים לבן אדם ולא למין אני אשמח לענות על עוד שאלות אם יש

magicgirl

New member
אני מאוד הייתי רוצה

לשאול שאלות משהי שעברה תהליך של הבאת ילדים דרך בנק הזרע מה התהליך, כמה כסף, מה הבדיקות, איפה עדיף?(פרט או ציבורי)

שני מקורות לתשובות

1. בבלוג הזה תוכלי למצוא פרטים על התנהלות מול בנק הזרע, חוויות מהתהליך, וקצת מידע משפטי על קצה המזלג 2. בפורום הורות הומולסבית תוכלי לדבר עם הרבה משפחות לסביות או הומואיות או מעורבות מסוגים שונים שחיים ומגדלים כאן ילדים

FunkyFresh

New member
אני הייתי רוצה רוצה שנזמין את אלן דג'נרס

אבל כנראה שהיא תהיה עסוקה בשנים הקרובות אז אולי סופרות שכתבו ספר לסבי לאחרונה. *אבל להמנע מסופרת אחת ספציפית שמקדמת את הספר שלה לדעתי בדרכים לא כשרות. (זו רק אני ששמתי לב או שבאמת קצב הוצאת הספרים הקהילתיים צונח?)

פאמקי

New member
FunkyFresh רעיונות??

רעיון מקסים. חשוב שתהיה מישהי לסבית שכותבת, ולא כסטרייטית שכותבת על לסביות!
יש לך רעיונות ספציפיים? (זו הייתה דעתי על הרעיון של קודמתי). ואני... מה אותי מעניין...? אותי רוב הנושאים שכתבתן מעניינים, אתחיל לבדוק מה אנו יכולות לעשות איתן, ואת מי להזמין, אודיע לכן ונתחיל לשרשר שאלות. את שאר הרעיונות אשמור לראיונות האירוח הבאים. יום נפלא

FunkyFresh

New member
FunkyFresh רעיונות!!

הספרים הטובים שקראתי הם ספרות מתורגמת. אבל, יש ספר אחד שכתבה סופרת ישראלית שמאד אהבתי בזמנו: רציתי לנשק לך בשדה החרציות/אביבה אברון. יש את שז שחלקן אהבו אתהספרים שלה. ואם תמשכי בכמה חוטים,בתקווה שיש לך חוטים למשוך אז את שרה ווטרס האגדית. אני לא יודעת כמה הבנות כאן בעניינים אבל אפשר להביא גם את אושיות התרבות הקווירית שחלקן גם מתרגמות ספרות גאה וכאן יעזרו לי אחרות...:)

למעלה