הודעת פרישה

אז ככה .........דקלוש זה בשבילך

אם כמו שאמרת ואני מצטט "בעולם הזה הצדיקים יכולים לסבול,בעולם הבא הנצחי הרשעים סובלים" אם זה באמת ככה אז אדון רמי כדאי שתתחיל לחשוב על מגן לתחת שלך כי בעולם הבא אם תתנהג ככה יפתחו לך אותו ואחרי שתקבל את הפתיחה הזאת בצורה יפה אתה כבר לא תתחיל לכתוב שאתה מאמין שכל מה שהקדוש ברוך הוא עושה הוא לטובה !!!!!!! אוי שיט רגע לא חשבתי על זה בצורה נכונה ... יכול להיות שאתה תאהב את מה שיקרה לך טוב נו תסתפק בוזלין

../images/Emo191.gifדיי את כאן מספיק !

מה אתה מנסה להביע שאתה חכם אז זהו שלא. מספיק דיי הפורום הוא לא של אמא ולא של אבא שלך צא מהסרט .יה ילד טמבל אין לא מבין מה אומרים לך לא ניקלט .ומה זה השטות הזאת הודעת פרישה .אתה מפגר או משהו אתה מזוכיסט נהנה שיורדים עליך .בן אדם עוד פעם אתה רושם משהו בסיגנון שלי או משהו דומה .אני יכנס לפה כל פעם מחדש וירד עליך כאסח .תן לצאת מי כאן סופית ועל תעצבן עצבנת מספיק .לילה טוב ושאלוהים יעזור לך בס"ד!

ואני ניזכרתי בעוד משהו

אם אני לא טועה לפי הסיגנון כתיבה שלך אתה מישתמש גם בשם המישתמש-אביר שחור2- http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=912&msgid=91151475 שבו נראה שאתה המלצת לי להיות פילפל אז אני חשבתי על הנושא הזה ובסוף אני החלטתי לשדרג את עצמי ל חסה, ככל שיש לה יותר היסתעפות של עלים, כן גם לי יש יותר היסתעפות בתגובות.

שוב מחטט דיי לרגל אחרי הגולשים!

לדיעתך הרבה אני אביר שחור 2 וגם מלאך שומר 2. שיהיה לך ברור בשתי הניקים האלה עשיתי הרבה שטויות לכן שניתי ניק ועכשיו אני נינגה שחורה בפעולה .פגעתי ב 2 הניקים האלה באנשים טובים בגולשים טובים שלא עשו לי כלום .ושמותהם .אני זאת כיפה אדומה נועה , נוי בן שושן .ליז אזרד .וגילתי שאני עשיתי טעות .נועה הנשמה של כל הבלוג כאן לימדה אותי מה זה להיות סובלני וסבלני ,נוי בן שושן כפרה אליה נשמה טובה .לימדה אותי לשנות דרך השקפת עולם אחרת , ליז אזרד בחורה מאוד כנה ומאוד אמיתית .וכבר אני אומר לווין דיר באלק להציק לאותן בחורות אלה הן הכי חשובות לי כאן בכל בנות הבלוג .ועוד משהו שכחתי את אושר ,פצצה על 2 שאותה אני מחבב מכל הלב הראתה לי דרך חדשה דיר בלאק לעצבן אותה .מספיק תתבגר כמו שאני שניתי דרך גם אתה יכול .ומי כאן אני שולח בהצלחה ותפסיק לשגע אנשים כי זה לא שווה את זה .אני שולח לך תמונה של ים לפני שאתה מתחיל לפתוח את הפה כאן על מישהו או מישהי תביט בתמונה .אני מבקש עכשיו סליחה מאוד גדולה מנועה, נוי בן שושן, וליז אזרד, כמו שאמרתי מציתי את עניין בלוג תפוז אין לי מה לחפש כאן יותר .ואני מקווה שתלך בדרך הזאת שלי. למרות שאלה בחורות שאני לא מכיר אותן אישית ואף פעם לא ניפגשנו תמיד הן ישערו כמשהו טוב שהיה לי מבלוג תפוז הזה. שיהיה לך אחלה יום אילן !

אני לא עושה רע

למי שלא עושה לי רע, וזה ההבדל בין טרול לאדם כמוני, מי שחוקר את הנושא לעומק יודע מה קרה, ושאני לא אדם וותרן, יש פה גולשים שאוהבים להכחיש כל דבר, למשל היום מארגני המסיבות הרשמיים לא מארגנים מסיבות יום הולדת, בגללי אבל לא באשמתי, אני היתי במסיבת יום ההולדת של אחד ממארגני המסיבות בצורה מוסוואת, והחברה בפורום,רובם לא כולם, רצו להחרים אותי, הם היו בטוחים שאני אהיה שם כדי ליראות אותו כי קודם אני לא ראיתי אותו, אז בסוף יצא שאם הם החרימו אותי בצורה זמנית אז את מארגן המסיבות הם החרימו הרבה יותר, וכמובן כמו שהם ולא כולם אלו עשו לי רע,מחכישים שזה לא נכון ושאני אשם אז גם בנושא של למה הם לא באו למסיבת יום ההולדת הזו הם מכחישים בתירוצים טיפשיים, ככה זה האנשים פה,לא כולם,אני לא מאשים אותם אבל זו היא ההיתנהגות שלהם. בכל אופן אני לא פוחד פה מחרם עליי, כי אני מאמין שיש אנשים עם דעות שונות שמבינים גם אותי

אילן נו די חלאס

די לכתוב סיפורים ואם אתה רואה שאתה עומד לכתוב תשובה ארוכה כזאת פשוט אל תכתוב ושיתפוצצו גם ככה סיפורים ארוכים כאלו לא קוראים פה

אני חייב להסביר לך משהו

בקשר לנושא של זו שמישתמשת בשם המישתמש-פצצה על 2-, זה לא שאני כעסתי עליה כי היא לא אהבה אותי, אלא כי בתקופה הקודמת אני קבלתי בצורה לא נכונה שהיא טענה שאני משוגע, וכיום אני יותר מאופק ולוקח את הדברים בצורה יותר טובה,

בואנה אתם מגעילים

אם מישהו אחר היה עושה את זה הייתם צוחקים ואומרים לו ככה וככה ובגלל שזה רמי אתם מדברים ככה רונן אולי תרד ממנו !!!!!! שתיהיו בריאים כולכם נינגה ממך לא ציפיתי :mad: |עצבני| אכזבת אותי

נועה מאמי כנסי

נועה את מכירה אותי טוב ואת יודעת את האופי שלי גם במציאות ! עכשיו תחשבי האם יש מישהו אחר שאני מתנהג אליו ככה? אני מתנהג ככה רק לאחר הוכחות רבות על ההתנהגות שלו כלפי גולשים אחרים איומים הטרדות הצקות ועוד.... פשוט נמאס נועה באמת נמאס נועה לכי תדעי מי הוא ומה הוא שלא ניפול על עוד פדופיל או מטרידן כגון את יודעת מי... אני בכלל לא מבין למה הנהלת הפורום לא חוסמים אותו אחרי כל ההוכחות ששלחו להם עליו הם פשוט מחכים לתלונה במשטרה אבל כשהיהיה מאוחר מדי הם יבינו את הטעות שלהם נחבל שאת לא רואה את המסרים ממנו מת עלייך ופשוט אל תתייחסי רונן

נועה

הם לא יצליחו לייאש אותי, אני מבטיח לך

../images/Emo101.gifרפואה שלמה אידיוט

זהווווווווווווווווווווווווווו עכשיו הוכחת לעולם כולו כמה אתה דביל וכמה תשומת לב אתה רוצה ובכל דרך....ובכל מחיר....גם אם זה קללות וגידופים. תמיד כותב כאילו ההודעות שלך נרשמות בתמימות....ולא לעצבן ולא להפריע אך הפעם הוכחת שאתה מחפש מלחמות. ולאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא אל תחשוב שנהיה עצובים או שמחים אם תפרוש זה לא מעניין אף אחד !!!!

אני יודע שאתה אוהב להרגיז

אבל אני לא אתן לך את התענוג הזה, משום שלא באמת אכפת לי מהתגובה שלך, אלא שאני מגיב פה סתם,כי בא לי, בלי נדר כל פעם שאתה תגיב אליי, אז אני אגיב אליך בדיוק כמו שאני הגבתי פה סתם,כי בא לי,

למעלה