הודעת פרישה

661994

New member
צחקתי על המשפט האחרון

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחה

darkest

New member
הודעת פרישה

נחצה קו אדום במשחק כשאר אחד השחקנים החליט לפרסם תמונה שלי בפורום הזה בניגוד לרצוני. אני עד עכשיו לא נרגעת מזה לכן עוד שבועיים בערך, אחרי שאעזור קצת לברית הנפלאה שלי קצת להתקדם אני אפרוש מהמשחק. היה קצר אבל נחמד עד האירוע הזה. חשוב לי להפריד בין המשחק לחיי הפרטים תורה רבה לסהר ולאנשי הברית של TUF.

661994

New member
אני חורש על הפורום הזה

רק חבל שהקומונות של AIS יותר פעילות :\

blubel

New member
חבל מאוד שאת פורשת...

ואם את באמת מי שאני חושב שאת אז את גם שחקנית מש טובה וחבל לפרוש בשלב כל כך מוקדם... אני אישית ממליץ לך לחשוב שוב ולחזור למשחק ! חשוב ללמוד להתגבר על הקשיים אפילו אם זה קשה (נסיון אישי :S ) יאללה מקווה שעזרתי... :)

werds

New member
חבל מאוד

תשאר! אל תתן לאותו בנאדם להרוס לך את הכיף

werds

New member
אז

תשארי! אל תתני לאותו בנאדם להרוס לך את הכיף

shabtay12345

New member
שמעי

תגישי עליו תלונה שירחיקו אותו מהפורום על תאזבי בגלל שטות שכזאת את שחקנית טובה גם אני מTUF ואת תורמת המון בגלל טמבל לפרוש זה טמטום

אל תפרשי חבל!!

באמת אני לא מכיר את הבן אדם ולא ראיתי את התמונה אבל באמת חבל שיש אנשים כאלה חוץ מזה את יכולה להתלונן עליו למנהלי תפוז אני משער שהוא יחסם באמת תחשבי על זה עוד הפעם חבל לפרוש בגלל אנשים כאלה...

X Gal51m X

New member
אל תפרשייי ../images/Emo10.gif

אל תתיחסי לאותו אדם =\ אני מקווה שתשני את דעתך ולא תפרשי... =[

661994

New member
דונט פורשת!

לא יודע מי את הכינוי נשמע לי מוכר אבל חבל לפרוש בגלל שטויות של מישהוא!!!

yevgeny199

New member
את לא פורשת דברי איתי במסנ!!!!!!!!!

עם את פורשת אני הורג אותך ואת הבן אדם הזה את לא פורשת מהמשחק את תורמת המון לברית ולחברי הברית על תפרשי בבקשה! דברי איתי במסנ

למעלה