הודעת פרישה!!!!

Rea Livny

New member
הודעת פרישה!!!!

שלום חברים, אני ככל הנראה מתכוון לצאת מהתחום,לפחות עד שיהיה לי חדר נוסף(אם עד אז....זה בכלל עוד יעניין אותי). וזהו פחות או יותר..ככל הנראה אם זה אכן יהיה כל הנחשים והציוד יוצא למכירה.וזהו.. רע.

BabaGee

New member
יכול להבין את עניין המקום

אבל לא זכור לי שאדם צריך שיהיה לו נחשים בבית כדי לקרא ולהשתתף בפורום. בקיצור, עשה מה שנראה לך נכון.

אתה מוכן להסביר את עצמך?

מה גרם לך לזה? איך הגעת לזה? ולמה אי אפשר להחזיק זוחל אחד או שניים?

Rea Livny

New member
שלום יהודה

אני יכל להשאיר את כולם ולהביא אף אחרים.אין בעיה עם ההורים או משהו. רק החדר שלי- הוא של כל הנחשים.ורק שלהם(אני לא ישן שם,לא רואה שם טלויזיה וכו' וכו')..ועכשיו זה כבר מתחיל להמאס לי.

אצלי אהבה לנחשים התחילה...

בגיל 16-17 דהיינו ליפני 17 שנה ועד כמה שידוע לי זוהי מחלה לשנים ארוכות...בכל אופן מה שעובר עליך כניראה ידוע לי,קח בחשבון שזה זמני ועשוי לצוץ לך בשניה אחת...אני רק מקווה שפרק הזמן עד שהניצוץ יחזור אלייך יהיה קצר...אני בימקומך שומר על מה שאפשר במחסן...זה יחזור.

tesnake

New member
לרע החביב

אני בטוח שאם הנחשים שלך היו יכולים לדבר, והיית שואל אותם , הם היו מסכימים שתישן איתם, וגם תראה טלויזיה איתם באותו החדר. תצ'מע, זו לא סיבה , אני חייתי חלק גדול מחיי עם נחשים באותו החדר ואני מכיר מישהו מהפורום, שגם אתה מכיר, שחי עם 60 נחשים בחדר אחד ולא נראה לי שיש עם זה בעיה . תישן על זה ותחזיר תשובה.

itamar14

New member
תגיד

לי למה אתה לא ישן שם? למה אתה לא רואה שם טלויזיה? לא נראה לי שזה מפריע להם.

T M Y

New member
רע..

רע.. לדעתי אתה עושה טעות.. אתה לא ישן איתם לא רואה טלויזיה.. לא נורא גם אני לא ישן בחדר שלי כבר כמה חודשים.. אני יושן בסלון.. יותר נוח לי בגלל החום כאן.. וגם המיטה שלי כבר מעצבנת ושאני מחכה לחדשה.. הרבה פעמים עוברים לי מחשבות כמו: אני ימכור יהיה לי הרבה כסף אני יקנה לי את הראלי הכי טובות..(אופניים) אבל דקה אחרי אני אומר חחח עלק.. אי אפשר איתם ואי אפשר בליעדיהם.. זה כמו בנות.. תמיד תרצה אותם איתך.. לדעתי תשאיר את הזוחלים.. אל תמכור כלום..זה חלק מהחיים תחשוב לחזור מהב"ס לחדר ריק.. אני אישית נטרף.. אין.. חייב את הריח המסריח של החרא של הלאופרדים שלי כמתנה אחרי היום המעייף בב"ס להאכיל את הנחשים.. לדעתי יש לך יותר מידי נחשים וזאת הבעיה אולי תצמצם את האוסף ל4 ככה וזהו? גם אני החלחפתי וזה.. כי הרגשתי שמשו חסר לי.. אבל הבנתי שיש מיותר.. והשארתי את הכרכנית שהיא הראשונה את המתכדרת.. 2 לאופרדים.. מקורזלת שאצלי מבקיעה.. והתוכי ג'קו שאצלי כבר 3 שנים.. וגם עכשיו שאני עובר דירה לבית כפול 2 אני לא מתלהב וחושב על להביא עוד ועוד.. תשאיר מה שיש אותצמצם.. העיקר תשאיר.. חבל ובהצלחה!!! נ.ב.. הנחשים אוהבים טלויזיה.. חחח סתם..

o r i 6 6 6

New member
אולי זה בגלל

שכמו ילד קטן אתה קונה יותר מ-10 נחשים בשנה ולא יכול להסתפק במעט פשוט קונה ומחליף כל סוג שאתה רואה כמו קלפים......וחוסר ההחלטיות שאתה תמיד מפגין מתבטאת עכשיו במלואה.....ההימור שלי שתמכור הכל ועוד כמה זמן תתחרט ותקנה הכל מחדש.....הרי מה איכפת לך בכלל.....ותיקי הפורום ודאי מכירים אותך מספיק טוב כדי לא להתיחס אליך, ואלה שלא מכירים, שינסו לשכנע אותך לא לפרוש....כנראה הם לא יודעים מול מי הם עומדים

Rea Livny

New member
../images/Emo123.gifאווו הנה אורי הגדול מכולם

תנו לו מקום לעבור...

gazon

New member
ואו אני מרגיש את האהבה באוויר.

איפה המכור לטופי?

למעלה