הודעת פרישה

הודעת פרישה

זאת הייתה אמנם חזרה מרשימה ליום-יומיים. אתמול הפורומים היו מושבתים, אך קרה המון מאז. עם כל הרצון הרב שלי לעזור ולעודד אנשים כאן, אין לי כל כוונה לכתוב בפורומים שבהם מנהלי הפורומים מנצלים את כוחם כמנהלי פורומים לשם קידום מטרותיהם האישיות. החלטתי כתוצאה מכך לוותר על כתיבה בפורומים הבאים: סטודנטים הפרעות אכילה פורום הכתיבה הראשי שלי מעתה יהיה ``פלירטוטי לשון`` אני לא כועס כאן על אף אחד, ואני אוהב את כולם, ואני מבטיח לכם שבשבתות כאשר אהיה בצ`אט אכנס לבקר אתכם, מכיוון שהחדר שלכם הוא לא בבעלות מנהל פורום זה או אחר. ~תומר~ מרגיש נבגד

ילדונת~

New member
תומר יקר שלי.....

מה קרה נשמה שלי.??????? עוד לא הספקתי להגיד לך ברוך השב הבייתה כי לא הייתי כאן ואתה כבר עוזב???????????????? אוףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףף מאמי זה לא פייר אבל אני יודעת שאם החלטת כנראה שהייתה סיבה... אבל אל תשכח אותי לעולם תבטיח לי... מתה עלייך

לא הספקתי...

לברך אותך על שובך ואתה כבר הולך... ככה זה בחיים? תומר...מקווה שלא נפגעת יותר מידיי. התגעגענו לבדיחות שלך... ולעוד כמה דברים. בהצלחה לך גם בפורום ההוא... שלך מאיה

מאיה

למדתי לקח אחד מהכמה ימים האחרונים: -לא סוגרים חשבונות בפורומים- ולכן אני לא מתכוון לסגור את הסיפור בפורום של תגל. יש לי אימייל לשם כך: [email protected] ~תומר~

A-naT

New member
תומר??

אבך עוד לא הספקתי לומר איזה כיף שחזרת! ועוד לא הספקתי להנות מהבדיחות ואז לומר שזה ישן ובכלל לא צחקתי! אוף איתך.. אפשר לשלוח לך מייל?

כמובן שכן עינת....

כרגע אני יכול לענות רק באנגלית אני חושב לפתוח אימייל חדש בהוטמייל או משהו כזה. אני אתן לך אותו באימייל יום נעים

למעלה