הודעת פרישה

התמ-ים

New member
הודעת פרישה

לאור ריבוי הפרישות מהפורום ומהצ`אט (להלן הפו``צ) בזמן האחרון, החלטתי לקום ולעשות מעשה אשר יועיל לרבים מידידינו בפו``צ, ולחסוך להם את הצורך והקושי בניסוח הודעת פרישה מכובדת. ההודעה הזאת היא חופשית, ואינה דורשת קבלת / רכישת רשיון. למרות זתרומות יתקבלו בברכה. ********************************* הודעה חשובה לכולם / הודעת פרישה סופית (מחק את המיותר) לאחר שהקדשתי לזה הרבה מחשבה, החלטתי לפרוש מהפו``צ מהסיבות הבאות: יש לסמן X ליד הסיבות המתאימות [ ] הצ`יטוט והכתיבה בפורום מפריעים לי בחיים / בלימודים / בעבודה [ ] הצ`יטוט והכתיבה בפורום מיצו את עצמם [ ] יש לי יותר מידי הודעות בפורום / הגעתי למספר עגול ויפה של הודעות [ ] החלטתי לפרוש בשיא [ ] אני רוצה קצת / הרבה צומי [ ] סרפרי נסגר [ ] הבוס גילה מה אני עושה בעבודה, ופיטר אותי [ ] בגלל חשבון הטלפון האחרון המחשב נזרק מהבית ע``י GLAT-PAPA [ ] דודי ו/או ירוק לא הציעו לי נישואין [ ] השכנים אינם טובים בעיני [ ] החלטתי לקחת את עצמי בידיים [ ] החלטתי לחפש את עצמי מחוץ לצ`אט [ ] עוד יומיים / שבועיים אני חוזר בניק אחר [ ] הרמה בפו``צ נמוכה מידי [ ] Kיציק לא נותן לי אופ [ ] גלאט-בוט לא עונה לי [ ] הפו``צ לא נפתח לי [ ] אחר: לכל מי שירצה לשמור איתי על קשר לאחר הפרישה, מצורפים: אימייל: ______________ , ICQ: _____________ , טלפון: ___________ בברכה, ניק בפורום: ________________ ניק1 בצ`אט: _____________ ניק2 בצ`אט: _____________ ניק3 בצ`אט: _____________ ********************************* את הטפסים הממולאים, יש להגיש לKיציק, לצורך הגהה, לפחות 48 שעות לפני הפרישה, לצורך מתן תגובה הולמת בפורום, דיברי פרידה והספד במקרה הצורך (ה- 48 שעות זה מכיוון שהוא עסוק כל הזמן בלפרוש או למתוח את באי הפו``צ :)

התמ-ים

New member
הודעת פרישה - נספח א`

דברים נוספים שניתן לצרף לטופס הפרישה ********************************** טופס פרישה - נספח א` אני אכנס לצ`אט עוד ___ פעמים, בכדי להיפרד אישית מידידי ו / או מוקירי זיכרי. לכל המפקפקים בפרישה: אני מבין אתכם, גם אני לא הייתי מאמין לי, אבל הפעם זה באמת! אני אמנם מפסיק את הכתיבה בפו``צ, אבל אני מתכנן להתעדכן בחדש בפורום, ולהיכנס מידי פעם, למסור ד``שים. הודעות ניתן להעביר לי גם דרך _____________ (שם משתמש קיים / ניק חדש של הפורש) **********************************

אין מה לומר...

אבל איך אומרים? לשימוש ולא לקיש(קוש). יפה מאוד, ילד. אגב, למי עדיין לא הצעתי נישואין?

סל``ש

New member
לי הצעת, אבל...

מזה שווה אם את לא מתכוונת לזה? ;-) ילד, מה עם עותק של הטופס? לא נשאר שומדבר אצל האזרח הפשוט?... מה יהיה לנו לזרוק בפסח הבא?? אתה גדול!!! :))

התמ-ים

New member
סל``ש, נקודה קטנה למחשבה

בשביל מה עותק? ואם הטופס המקורי יאבד בסבך הטפסים והדפים המודפסים של הפורום, ההעתק השני ישנה משהו? לא ... מי שצריך עותקים, אלה הבירוקרטיים הפוצים של הפו``צ. אנחנו, אנשי היי-טק, לאו-טק, מידל-טק, נו-טק - אומרים נו-טנקס לטפסים, לא צריכים את זה, מקסימום, כמו שאר הטפסים והתעודות, מקסימום מדפיסים עוד פעם ... אם צריך, כשצריך ...

Dודי

New member
לאיזה דודי דיברת?

בס`ד אחי טוב שאתה עושה את זה אתה רווק מזדקן יושב שעות מול המחשב ובחיים שלך אתה כמו ישנון בחיים שלך הילד בן 30 בצ`ט הזה משתעמם אני מקווה שאני יהיה בן 30 אתה כבר תיהיה נשואי עוד 20 שנה נראה ונחייה

Dודי...

ב``ה Dודי שלום. שאני אחסום לך שם משתמש או את הכניסה לצא`ט, שלא תבכה למה! יש דברים שאתה לא מבין ת`הומור שבהם ואתה תוקף וחושב שאתה מגיב בחכמה.. אני לא רוצה לראות שוב התקפות אישיות בנוסח של ``אתה רווק מזדקן יושב שעות מול המחשב `` על דבר כזה נוסף, אני שולח אותך, ולתמיד. אין עונשים אלא אם כן מזהירים. Kיציק

Dודי

New member
תמיד אתה יוצא להגנתו

בס``ד אני מוכן להתערב איתך שאם היה ההפך לא היתה עושה כלום אתה בעד מי שאתה רוצה וככה לא עושים!!!!!!!!!!!!!!! ולא מתנהגים בגלל שיש לך כבר סיכסוך איתי אתה עושה את זה שוב תמיד רק להבעיר תאש עוד ועוד נוח לך להיות איתו תמיד אז אני ממליץ לך שמור על פיך ותחשוב פעמיים לפני שאתה אומר דבר כזה מצידי תחסום אותי תעשה מה שאתה רוצה אני יודע בידיוק מי אתה אחד כזה שרוצה תמיד לסכסכך

התמ-ים

New member
Dודי, תהיה בטוח שלא התייחסתי אליך

ירוק, זה עונה לשאלה שלך???

אפילו שאתה לא כ``כ אוהב ת`הערות שלי.

אני מוכרח לומר לך שאתה פשוט גדוללללללללללל אגב זה בא לך מהשירים של אריק?

התמ-ים

New member
למה לא אוהב ת`הערות שלך?

זה לא המשירים של ד``ר אריק ולא מאופיו של מיסטר איינשטיין, כשהוא אמר שהוא פורש (מהופעות חיות), אז 20 שנה הוא לא מופיע, ולא משנה כמה כסף הציעו לו בשביל הופעה חד פעמית. חלק מהסעיפים בטופס ובניספחים היו באמת, ונלקחו מהארכיון של הפורום, ומהזיכרון שלי למה שנאמר בצ`אט ע``י הפורשים. יום טוב

למעלה