הודעת פרישה

ofir_y

New member
הודעת פרישה

היה באמת נעים להכיר את המועדון, ואת כל האנשים הבאמת נפלאים שיש בו. אני עוד כמובן אמשיך לבקר במפגש ובפורום והכל, אבל ללא החיפושית. היום בבוקר, החיפושית נגנבה. משטרה מצאה אותה ביער - אחרי ששמו אבן על דוושת הגז, הכל נגנב (ארגז כלים, חלקי חילוף וכו' והחיפושית נשרפה בכל מקרה, רוב המנוע לא נשרף איכשהו ומי שמעוניין לפרק שיהנה. אופיר

vq55205

New member
זונות בני זונות

כוס אמ אמא שלהם מנהל הפורום אתה יכול למחוק את ההודעה (אחרי שכולם יראו)

ofir_y

New member
מה המצבב יוסי?

מה דעתך בקשר לרעיון שהוצע פה בשירשור הזה? http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?id=504&msgid=13506358

Joe Bugin

New member
רעיון טוב . אני מנסה כרגע להכין

הפתעות וחידושים בנושא האתר לכן אני קצת מזניח אותו עכשיו גם סופסוף קיבלתי מחשב אני רק צריך להתחבר לרשת חוצמזה - הצטערתי לשמוע על החיפושית שלך. אני מקווה שזה לא יגרום לך להתרחק מהעיניין ומהמועדון. יוסי

ofir_y

New member
אז כמו שראית יש הרבה רעיונות לפינות

פינת FAQ - שאלות ותשובות. פינת חברי המועדון - כל אחד מוזמן לעשות עליו ועל החיפושית שלו דף, עם מספר (מוגבל) של תמונות. פינת גלרייה - תמונות מפגשים, שיירות, טיולים. פינה טכנית - מאמרים והסברים טכניים. עידכון טיולים ומפגשים - תכנונים ותאריכים. אופיר

latino76

New member
טוב סוף סוף ,מישהו שומע אותי

יגיע זמן לסדר את הפורום ,לא שאני מידנג על הנלתו אבל כבר אני רואה שזה מתחיל להיטרומן קצת. יוםי :אתה מוזמן לאבו אלי מתי שאתה לא רוצה קא

latino76

New member
אני לא מאמין!

היפו בן אדם? איפו אתה גר ? מתאי כוס אמק שלכם!! אלוהים ינש אותם מה קרה אכשיו אי אפשר להשיג אוטו נורמאלי כי בא איזו באסטארדו מסומן במיתלבש על חיפושית? אמה שלו ידעגלו שהיה בבית הסואר . אני לא יודע מה איתכם אבל אני היכנתי אימוביליזר לאוטו שלי שרק אני מבין למה הוא קיים וכמובן אסור ואסור לספר לאנשים איפו זה מותקן ,זה לא סוד שחיפושיות הם חסופות לפריסות לכן אנחנו או מי שחושב שהאוטו שלו צפויי לגניבה נה העשו משו ועשימו @@ אוזן עם שעומים או ראוים אנשים שמחפשים את העצמם וגונבים את הכרים , קאפארה אל תיגעד ניתפוס אותך אופיר :נה הסביר איפו זזה היה תודה

ToL ToL

New member
אני בשוקקקקקקקקקקק...........

מתי זה קרה??????????????

vq55205

New member
שריפה

אתה רואה לטינו המניאק הזה עובד עלינו , ואנחנו אוכלים את הלב. חכה חכה אנחנו נתפוס אותך יא באסטרדו , אתה לא מתבייש לעבוד על אנשים תמימים עם לב חלש.

KiCKAs5

New member
חהחהחהחהחהחה !!!

ערנזון לקח לי כמה שניות אבל ירד לי האסימון אחרי שכתבת "חמוד.".. חבר'ה , תנסו את זה.. יייייייווווווווווווו !!!!!!!!! אנשימים !!!! קניתי חיפושית !!! ייייייייוווווווו!!!! זכיתי בטוטו וקניתי את הקבריולט של עומרייייי !!! אאאלללללאאאאאאאאאההההההההההההההה !!!! מאמינים ? גם אני לא..
Apr!l f00lz. יום טוב שיהיה לכם

balkanyi

New member
תכתוב כבר שזה 1 באפריל

ואם לא?אז אני מצטער בשבילך.(אני משתדל להיות עדין יוסי,נכון שזה עובד?) מקסימום תיקח משלומי איזה משהו,זה זרוק אצלו כמו נמלים על המדרכה. ניר לך ללמוד!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! פרזיט

kobix1

New member
אופיר יא מניוק!

אפילו לא בצחוק!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

רק עמרי

New member
אין מילים...

אני לא אכתוב את התגובה האינסטקטיבית הראשונה שלי בכדי לא ליפול בפח של 1 באפריל וגם לא ת התגובה השניה שלי בכדי לא לפגוע בך קשה יותר אם הסיפור נכון.

KiCKAs5

New member
אוקי חבר'ה , רק כדי להסיר כל ספק

למי שלא כל כך בקיא בראשון לציון , השכונה של אופיר לא כ-ל כ-ך נוראית , אין לנו יערות באזור ראשון(הכי קרוב לפי דעתי זה ליד מודיעין) , אני בספק שמישהו יגנוב חיפושית רק כדי להכניס אותה בתוך עץ , אני לא חושב שהחיפושית תידלק מלהתקע בתוך עץ במיוחד לא עם בלטה על הדוושה , ואם כבר היא נידלקה אז אני בספק שהמנוע לא נידלק יחד איתה , ואם כבר כל זה באמת קרה , אני בספק שמשטרת ראשון (ה מ א ו ד מ א ו ד מוכשרת) הצליחה לעלות על רכב שרוף בתיזנאבי בזמן שהם ממש עובדים בו בין הסופגניה של הבוקר לקפה של הצהריים. אז בשורה תחתונה.. אאאאאאאאאאאוווווווווווווווווווו פססססספפפפפפסססססספפפפפססתתתת !

ofir_y

New member
תודה לכולם על התמיכה...

ולמי ששאל איפה זה קרה, אז זה קרה באחד באפריל... חחחחח ערן אחי אני אוהב אותך
(הוא התקשר אליי הבייתה בהתחלה...) בכל מקרה, אם היה קורה דבר כזה.. הייתי בפורום ישר? חחח.. הייתי עושה קרחת ועובר לג'ונגל יאלללה ייאא יבשים כל היום קרבורטורים, אגזוזים... כבר שכחתם שהיום אחד באפריל.

balkanyi

New member
הפורום הוא למכונאות בלבד

תפסיקו לנהל פה את חיי החברה שלכם. היום ראיתי את גדי עם שתי ידיים על ההגה!!!!!!!!!!!!!!!

למעלה