הודעת פרישה

James Hammerton

New member
הודעת פרישה

אחרי כמעט 3 שנים בפורום, אני מרגיש שהגיע הזמן (וגם נאלץ) לעזוב, ולפנות את המקום למישהו חדש ורענן יותר. אני רוצה לאחל למחליף שלי (שחף) המון בהצלחה בניהול הפורום, מקווה שהפורום רק ימשיך להתפתח ולהיות מקום חם לכולם

טIcטי

New member
../images/Emo7.gif

באמת שלא חשבתי שזה ירגש ;[ בהצלחה לך. ותודה ;]

resputin

New member
ירוני, יקירי.

חלקנו המון זמן כאן במה משותפת, עבדנו, דיברנו, שיתפנו ובעיקר תהינו ברקע על כל מיני דברים. מעבר לזה, הכרתי אדם שלמדתי להעריך ולכבד, ללמוד ממנו וגם ללמד אותו כמה דברים. יקירי, שיהיה לך המון בהצלחה עם הצבא בגדול ועם הקקצ בקטן. שמור את הטלפון שלי ודע שאני תמיד, תמיד לצדך. אוהב המון, רביב.

James Hammerton

New member
תודה

גם אני למדתי הרבה ממך, נהנתי לעבוד איתך ובכלל להיות כאן. המון בהצלחה גם לך

resputin

New member
כאן אציין

שגם הפרישה שלי מתוכננת מזה זמן מה, דבר הידוע בתפוז. אשאר כאן מוכחל לעוד תקופת זמן כזו או אחרת לעזור לשחף להתאקלם.

../images/Emo24.gif

ממש עצוב שאתה עוזב, אני רואה כל הודעה שלך... איך אתה מייעץ ועוזר בצורה ממש טובה, יחד עם הכשרון כתיבה שלך. אני בפורום כבר כמה שנים, אני זוכר את השיחות שלנו באיסיקיו, ואולי אתה לא זוכר... שעזרת לי לתרגם ראיון של בריטני באנגלית (
)... מאחל לך בהצלחה! ועל תנטוש לגמרי את הפורום...

JuSt YoSi

New member
יאעעע מזל טוב

שחפיתתת שיהיה לך המון מזל טוב מאמי..מקווה שתנהל ת'פורום כמו שאתה יודע לרקוד :p:p:p חחחחחחח המון בהצלחהההההההה!

גופפי

New member
יאאאאא שחףףףףףףףףףף

מאזללל טובבבבב יקירי היפה :) שיהיה ניהוללל קל ומגניפ ובהצלחה :)

כמו שלואי הזחל אומר, העיקר הכוונה ../images/Emo214.gif../images/Emo13.gif

כוס-של-האמא-של-הזחל-הבן-זונה-משתרמט-פותח- תחת-פעור-עכוז-סמרטוט-רצפה-ילד-וראיטי-ואקי"ם-וגם-אקוצנטרי-שאני-לא-יודע-מזה-אומר אבל-זה-בטח-מאוד-שלילי
ימח שמם של השונאים! יחי ה -copy paste בצייר! אומנות או נמות! וירון אתה תפתח את זה ותגדיל או שאני אפתח למישהו משהו אחר ויגדיל! ><'

הקטלן1

New member
שיהיה בהצלחה

למרות שאני חדש ולא יצא לי להכיר אותך ולא אף אחד

למעלה