הודעת פרישה....

TheDarkPheonix

New member
הודעת פרישה.... ../images/Emo4.gif

פפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפ תפסתי אותכם אה? אז ככה... זו לא בדיוק הודעת פרישה מהבלוגים אבל אלה מכם שמכירים אותי יודעים שאני מכור לניקים... אז אני פורש מההתמכרות שלי לניקים ומעכשיו אני אשתדל להשתמש אך ורק בניק הזה שאני כותב איתו את ההודעה, יש לו משמעות מבחינתי... הסיבה שאני עושה את זה... הסיבה היא שלכל אחד מאיתנו יש מנגונני בריחה והתגוננות, וכמה שזה אולי נשמע לחלקכם טיפשי ומוזר, ככה זה אצלי, אני מייצר ניקים ומתחבא כל פעם, כי אני לא רוצה שיכירו אותי, ועכשיו אני לא יודע אם אני רוצה שיכירו אותי אבל אני מפסיק עם הקטע הזה של לשחק באנשים כי עשו לי את זה, אפילו אם בטעות, ונפגעתי מאוד... המעטים שכן מכירים אותי יודעים שאני מאוד רגיש - יותר מדי רגיש... אז לקחתי את זה קצת ללב כנראה אבל החלטתי לעשות משהו בעקבות זה... החלטתי שאני נפטר מרוב הניקים שלי (כל אלה שאני מרשה לעצמי להיפטר מהם כי אין לי אליהם ערכים סנטימנטלים, ואלה שמכירים את כל הניקים שלי יבינו בסוף למה אני מתכוון). בכל מקרה... אני מקווה שלא הרסתי כלום בזה שלקחתי את זה קשה כ"כ ועוד סתם.. אני רק רוצה לדעת למה זה ככה.. אבל לא כאן ולא עכשיו. בסוף השטות העילגת הזו מצורף קובץ של חלק מהניקים שלי עם הסיסמא שלהם, כל הרשימת חברים שלהם מחוקה ככה שזה בעצם סתם מבחינתי להיפטר מהניקים... כל המקדים זוכה בעוד ניקים... אני מקווה שאני לא עושה שום דבר לא בסדר תפוז... אם כן פשוט תחסמו את כל הניקים שברשימה, ממש לא איכפת לי... חחחחח ואנשים, תלמדו להיפתח ותלמדו לא לברוח... זה מפחיד מאוד אבל זה יותר כואב בסוף בדרך ההפוכה.
אני...

muLaL

New member
אני לא רוצה אותם חחח מכוערים כולם

יש על מולאל? :)

פרישה../images/Emo35.gif!| יו וויש!

טוב אין לי כח לתקן את כל השגיאות עברית <אתכם לא אותכם
> אבל לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא <זה בלי קופי פייסט!> אני רוצה ת'ניק עם הללמוד מהופה
ואמממ זה לא טוב שפירסמת את הסיסמאות כי זה יבלבל אנשים

vakshon

New member
יאללללה כולם פה פורשים פתאום

אבל תוך יומיים שלוש חוזרים כמו גדולים

גם אני פורשת..... ../images/Emo13.gif

פשוט חייבת קצת חופש מכל העיניין הזה.. נמאס לי להיות מול המחשב ולהקליד כל הזמן.
פשוט נ מ א ס!!!!!!!! אז תנו לי חופש לכמה זמן ואני כבר אדבר איתכם! ביי חברים שלי.
אלק נרקי הולכת! פחחחחחחחחחחחחחחחחחח בחלום!! שכחו מזה אני תקועה כאן איתכםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם חחחחחחחחחחחחח
יאללה תנו לי בקאטונאזזזזזזז'!

חץ אהבה

New member
קבלי מכתב פטורים!!ממני

אני מתפטר גם לי נמאס להיות תקוע על יד המחשב האומלל הזה גם ככה הוא עושה לי צרות!! נרקסיטית--שהייה בהצלחה במלוכה שלך שלום ביי ולא להתראות

למעלה