הודעת פרישה

הודעת פרישה ../images/Emo201.gif

חברים יקרים עקב אילוצים רבים שחלקם הגדול אינם תלויים בי אני פורשת מניהול הפורום. מאז הוקם הפורום, לפני כמעט 3 שנים הוא היה עבורי בית ומשפחה. דרך המקום הזה הכרתי אנשים שאינני יודעת איך חיי היו נראים היום בלעדיהם. רכשתי חברים לחיים ועל כך אני מודה לה' כל יום. מכיוון שחשיבות הפורום הזו היא עליונה אם מישהו מכם/ן רואה עצמו או מכיר מישהו שמתאים לניהול ומסוגל להפיח חיים במקום המדהים הזה מוזמן לפנות אלי במסרים. אני לא נעלמת
ואני אהיה כאן גם אחרי שימצא לי מחליף/ה שנתבשר רק בבשורות טובות
אוהבת המון
אני

בורבה

New member
../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif

ציפי81

New member
קפצתי לרגל ההודעה המרעישה

מישהו הודיע לי על ההודעה... אז באתי להגיד תודה על הימים שחוויתי כאן בזכותך.

שבלולההההה ../images/Emo24.gif../images/Emo25.gif

על הפורום הזה אין הנחות!! מי שלא יתפקד טוב נשבור אותו..

גם אני באתי כאורח לרגע בשל המאורע העצוב הנ"ל

שבלולה היקרה כמי שהיה חבר בפורום זה כמעט מהרגע הראשון, אני זוכר את התהפוכות הגדולות שעבר פורום זה. הגדילה שלו המקום שתפס בחיינו, והחברויות הנפלאות שרכשנו בזכותו. אח איפה ימי חוף מציצים העליזים....... יקירתי שתצליחי בכל אשר תפני שהקב"ה ישלח לך רק סיבות טובות לשמוח. ויש לך הרבה זכויות בשמיים על הטוב והאושר והשמחה שהביא הפורום הזה לרבים מיושביו בזכות יוזמתך בהקמתו ותפעולו עד עכשיו להתראות ולהשתמע רק בשמחות אני

איתן פז

New member
שבלולה חשובה ויקרה

אני רואה ומבין שהודעה זו כבר עתיקה. גם אני שהניק לי כבר אינו אינו ממש זכור פה (ואם כן אז מן הסתם לא ממש לחיוב). אבל ממש דמעתי למקרא ההודעה!!! אני משוכנע שאין אדם שיכול לנהל את הפורום הזה כערכך ביכולתך ובכישורייך! אני בטוח שהפורום הזה לא יהיה לעולם אותו דבר בלעדייך! ובטוח שחסרונך מורגש על כל צעד ושעל. אני מבין שזה לא נתון להצבעה דמוקרטית או לשיכנוע. אז רק להודות לך על ימים נפלאים עליזים ומחייכים בחברתך ובחברת האנשים המקסימים והטובים שהכרתי כאן! תודה תודה תודה!!! גם סליחה... שאני לא משוכנע שהיא במקומה, ולא יודע אם היא צפויה או מצופה, אבל בכל אופן מבקש אותה בלב הומה ושלם! אוהב אותך הרבה! איתן

למעלה