הודעת פרישה

הודעת פרישה ../images/Emo13.gif

חברה אני מתנצל על התזמון, אבל לצערי הרב הכריחו אותי לפרוש מניהול הפורום, כנראה שיש כאלה (או אחד כזה) שפשוט לא יודעים להעריך. מי שרוצה לדעת מה קרה, שיפנה אלי במסרים ואומר לו כיוון שאם אספר את הסיפור פה ההודעה תימחק, ככל הנראה.. אוהב ותמיד פה

D amaged R oses

New member
רנייי אהובי../images/Emo24.gif

אתה לא נוטש אותנו אבל, נכון?
אני רוצה את המסן שלך!!

drnaji

New member
עצוב,מאד עצוב!

אתה ללא ספק הוא עמוד התווך של הפורום הזה! אתה הכי וותיק פה נראה לי וללא ספק אתה חבר הפורום שהכי השקיע ועמל בפורום הזה. למרות שהפורום הזה גסס תמיד נסית להחיות את הפורום וגם הצלחת לדעתי. מאד מקומם שאת האדם שהשקיע הכי הרבה בפורום הזה מכריחים לפרוש ועוד על אי הערכה. אין לי מושג מה בדיוק קרה,ות'אמת זה לא כזה מעניין אותי,אבל עצוב לי שלא מעריכים. רנבל - בשם וותקי הפורום (
) אני רוצה להדות לך על כל מה שעשית ותרמת לפורום הזה. מעריכים או לא מעריכים תתרכז בזה שהכרת אנשים אחרים ושהם הכירו אותך והכי חשוב-שעשית את התפקיד שלך על הצד הטוב ביותר! עלה והצלח!

soul on fire

New member
רנצ'וק!!

אי אפשר לחיות בעבר וכל דבר בסוף נגמר תזכור שתמיד יש מחר שיפתח דלתות חדשות עם חוויות מהנות שיהיה לך המון בהצלחה עם כל מה שתבחר לעשות תמיד תיהיה לך פינה אצלי ולעולם לא אשכח ואותך אוהבת המון. מיכל

חברה תודה רבה על התמיכה!

אכן אני פה מהיום שהפורום הוקם, ושוב, כנראה שמה שעשיתי פה לא היה מספיק טוב למישהו..

וואו.. חברה תוד רבה על המסרים! חח יש מלא

גולשים סמויים בפורום שאנחנו בכלל לא יודעים עליהם
חפרתי
אבל שוב תודה גם לכם

למעלה