הודעת פרישה D:

Unrelated

New member
הודעת פרישה D:

טוב, אז זוכרות/ים שלפני כמה חודשים הודעתי שאני רוצה לפרוש וחיפשתי מישהי/ו שתחליף אותי? אז הנה, נמצאה מנהלת חדשה לפורום ואני יכולה לפרוש. אמשיך, כמובן, לשרוץ פה בפורום ולהשתתף בדיונים, ואני סמוכה ובטוחה שהמנהלת החדשה תהיה מהממת ביותר ותשמור על הפורום שיהיה נעים לכולנו - ואולי אפילו קצת תקים אותו לתחיה D: אז מזל טוב לכולנו ונתראה בשמחות ;) שירי

CameronLine

New member
מתי היא נכנסת לניהול?

זאת תהיה היא? או הוא? O.O נמנמנמ אני סקרן שירי אבל אנחנו נתגעגעעעעעע 3>

../images/Emo43.gifחילופי מנהלי פורום../images/Emo43.gif

אנו מודים ל Unrelatedעל ניהול הפורום תוך נתינה גדולה, השקעה, חום, איכפתיות והמון רצון טוב. אנו מאחלים לה המון בהצלחה בהמשך דרכה בתפוז ובכלל. אנו מברכים את PurpleFilth עם כניסתה לניהול הפורום ומאחלים לה הצלחה והנאה בתפקיד. המשך גלישה מהנה בתפוז אנשים

PurpleFilth

New member
אז שלום =]

וקודם כל, תודה לשירי שניהלה את הפורום כשהוא עמד על סף גסיסה והצילה אותו ממוות וודאי. ותודה גם לקמרון שהולך לשתף איתי פעולה בניהול. אז מה עכשיו? מעבר לפורום, תפוז יכול לשמש לנו כמאגר מידע קהילתי. עד כה, עשיתי קצת סדר בקישורים ובמאמרים, הסרתי קישורים שבורים ולא רלוונטיים. תעשו סיבוב, ותגידו לי אם פספסתי משהו. יש קישור שאתןם לא מביניםות איך לא הוספתי? יש לכןם בלוג שאתםן רוצותים שיופיע בקישורים? נא לשרשר לכאן. מעבר לזה... אנחנו צריכותים מאמרים. ממש. בתור התחלה, אפילו מאמר עם "שאלות נפוצות", "מילון מונחים" או "מיתוסים נפוצים על בי/פאן". מישהו/י כתב/ה כבר ורוצה לקשר או להעלות? מישהי/ו רוצה לכתוב? רוצותים לכתוב על נושא אחר? שרשרו לכאן או שלחו לי מסר. ואם חסר לכםן משהו אחר, אתןם גם מוזמניםות לפתוח כאן את הפה. אני יודעת שמידי פעם הייתי קצת לא נחמדה בעבר והשתלחתי בא/נשים. אני מנצלת את ההזדמנות להתנצל בפניהןם ולהכריז שעכשיו, כשיש לי תפקיד רשמי, אני אשתדל להפסיק. (ועוד הערה קטנה: חלקכםן יודעותים מה השם הרשמי שלי. כאן בפורום אני מעדיפה שיקראו לי 'זוהמה'. תודה על שיתוף הפעולה). ולא לשכוח למלא סכמש. זוהמה.

CameronLine

New member
כפרעלייך!

אני אוהב אותך D: וכןכן תמלאו סכמ"ש! סכמ"ש זה חשוב!!!

למעלה