* = הודעת פרישה מפורום זה =*

אז כעת מובנת הסיבה ל...אחמ.אחמ..

חוסר שרשור מיליוני ה`רקים` שנפתחו מאז אמש?! זה דבר שכ`כ התבקש, ולא נעשה. וחבל. הוא אחלה מנהל. צדק בדבריו,אם אכן אינו מוערך דיו!

מיין... (דעתי)

נדמה לי שכולנו כאחד שואפים לפורום המודרך על-ידי עקרונות הצדק והשלום. גבולה של החירות הוא חירות זולתך; גבולו של הצדק הוא סכנת העוולה היותר גדולה; גבולו של השלום הוא הקיום בכבוד.

במילה אחת....

למה לעשות בלאגן על שטות קטנה... תנעץ מהערב עד הבוקר וחאלס... אנו לפני שבועות וחבל לריב סתם...

מיין........./images/Emo8.gif

אוייש באמת... לא מאמין עליך... נשאר עד שבועות (3 ימים = היום,מחר,מוצא"ש) כאילו שאחרים יפרשו עם תנעץ... קח "תסיכון".... הכבוד נובע מן הסיכון - אם אתה שולל את הסיכון, אתה שולל גם את הכבוד.

א פייר

New member
וואלה. אתה תוקע משפטים בלי קשר..

רק ליופי.. אין פרוטוקול לידיעתך..

א פייר

New member
מה הבעיה שלך..?

עזוב אותם. אני מכיר את הזוג הרבה לפני שהכרתי את תפוז..

אני מדמיין את עצמי

עולה לשמים,ומנענעים אותי תריסר מלאכי חבלה,שחורים ומלאי עיניים,3 זוגות כנפיים האחד,לשונותיהם יורים אש,וכלי תופת בידיהם. מניפים לעברי חרבותיהם,וצועקים,למה,למה,למה? אני ספון בפינה, עוצם עיני מבקש שלא לראות אותם,פונה אליהם בתחנונים,מה למה?מה עשיתי? למה לא השלמת את ספירת העומר,מסביר לי בגערה המגודל שבהם.הא,הא,הא.,פתחתי בגמגום,זה הכל בגלל דובצי.מה אעשה,והוא החליט לפרוש?או אז הפכו פניהם כל עדר הביעותים הזה,והחלו רצים לכוונך דובצי.תזהר,הם מגיעים...

מיידלע19

New member
מייייין פיייעערררל!!!

אני מתחילה לדאוג! אבל רציני, הכל בסדר איתך? שתית משו? אכלת? הלו? תסתכל עלי? אתה נראה שפוך....

דעתי בנידון תמיד הייתה

לנעוץ, זה חשוב לזיכוי הרבים, אולם לא אני היחיד בפורום, אבל אני שמח שעוד גולשים הביעו הסכמתם לענין

למעלה